Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Oyuna geri dönesim var ama para veresim yok...

Nası yapcaz?

sen çooook uzun süredir yoksun. para harcamadan aşırı zor yani.

3 ay boyunca saf arena yapacaksın, günde 2-3 arena falan. packlerini 100g yerine 50g'ye açmış olacaksın. 3 ay sonunda 200 pack açarsan bu expansion'ı aradan çıkarmış olursun.

başka türlü bi ihtimal yok yani pek.
Sosyal ağlarda paylaş

rush destelerin azalmasıyla quest mage destesine geri döndüm. q-mage oynarken en çok kart draw veya spell sıkıntısı çekiyordum. yeni kartlarla desteyi modifiye ettim. mirror image spell veren 4 manalık 2/6'lık kart ve donmuş karakter olması durumunda kart çektiren 3/3 lük kart bayağı işime yaradı. şu an için 6-2 gibi bir skorla gidiyorum. çok fazla oynayamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Raza ile anduin inanılmaz sinerji oluyor. Oyun basında denk getirince karşı tarafın kazanması baya zor. Bu yeni obsidian statue inanılmaz bir kart. Nzoth ve yeni gelen öleni kaldırma spell’i ile acayip sinerjisi var. Hele barnes’la erkenden gelince ortaya yine kaybetmesi çok zor priestin. Ama raza anduin cidden fena op.
Sosyal ağlarda paylaş

black knight'ı old gods çıktığında craftlayıp bir kere bile oynamamıştım :D
şakamaka şimdi black knight'lı deck'le legend'a oynuyorum ahah.

orjinalinde (zalae) spellbreaker ve b.knight yerine 2xSpreading Plague vardı. Epey oynadım o kartları da hiç kullanamadım adam akıllı attım en son. bu 2 tech'den çok memnunum

Sosyal ağlarda paylaş

jade druid'de taunt yok ki doğru düzgün. olay şu anda meta'ya yeni giren tauntlar. lich king ve priest'in 4/8'i. ama ana olarak lich king diyebiliriz.
bundan 3 gün evvel de paladin ve druid baya vardı meta'da yani. 1 tane bile black knight oynayan bulamazdın.

ayrıca lich king bence hala oldukça iyi, oynadıkça onu görüyorum. 2 tur ayakta kaldı mı şanssız değilsen acayip dövüyorsun. ayrıca turn 8'de bi taunt opsiyonu daha sunuyor aggro'ya karşı.

tek sıkıntı meta çok hızlanırsa belki meta'dan düşebilir. ama kötü kart olmasıyla alakası olmaz. hatta bunun da olacağından şüpheliyim çünkü tauntu var yani 8 mana olsa da..
Sosyal ağlarda paylaş

Prim. Drake var iste. Mirror'da bk ile kesmek epey tempo yaratiyor. Her macta kullandim valla ya hic elimde kalmadi. Highrolluyorumdur diyelim hadi seni mi kircam :D
Lich king'in de ikinci turu gordugu coook nadir. Ayrica havuzu genis iste. Highrollarsan belki isine yariyor :D

Yalniz bazi priestler cok cirkinlikler yapiyor. Discoverdan 3'er lich king falan.

Kendi açımdan yazıyorum tabi hep. kötü değil lichking tamam ama azalacak işte öyle hypelanmalık bi dr7 vakası değil başından beri dediğim o
Sosyal ağlarda paylaş

Kazakus Mage

### Funny Mage
# Class: Mage
# Format: Standard
# Year of the Mammoth
#
# 1x (1) Babbling Book
# 1x (2) Arcanologist
# 1x (2) Doomsayer
# 1x (2) Frostbolt
# 1x (2) Medivh's Valet
# 1x (2) Primordial Glyph
# 1x (2) Pyros
# 1x (3) Arcane Intellect
# 1x (3) Counterspell
# 1x (3) Frost Nova
# 1x (3) Gluttonous Ooze
# 1x (3) Ice Block
# 1x (3) Spellbender
# 1x (3) Volcanic Potion
# 1x (4) Fireball
# 1x (4) Kazakus
# 1x (4) Polymorph
# 1x (5) Cabalist's Tome
# 1x (6) Blizzard
# 1x (6) Meteor
# 1x (6) Skulking Geist
# 1x (6) The Black Knight
# 1x (7) Firelands Portal
# 1x (7) Flamestrike
# 1x (7) Inkmaster Solia
# 1x (8) Medivh, the Guardian
# 1x (8) Sindragosa
# 1x (8) The Lich King
# 1x (9) Frost Lich Jaina
# 1x (10) Yogg-Saron, Hope's End
#
# To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone

Bir maç yrm saat sürüyor ama keyifli ve sağlam oldu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Prim. Drake var iste. Mirror'da bk ile kesmek epey tempo yaratiyor. Her macta kullandim valla ya hic elimde kalmadi. Highrolluyorumdur diyelim hadi seni mi kircam :D
Lich king'in de ikinci turu gordugu coook nadir. Ayrica havuzu genis iste. Highrollarsan belki isine yariyor :D

Yalniz bazi priestler cok cirkinlikler yapiyor. Discoverdan 3'er lich king falan.

Kendi açımdan yazıyorum tabi hep. kötü değil lichking tamam ama azalacak işte öyle hypelanmalık bi dr7 vakası değil başından beri dediğim o

hay allahım. nası çeviriyo nası çeviriyo demediğim şeyleri dedim gibi gösteriyo :D
4/8 veya hatta 3/6'yı bedava öldürmenin tempo yarattığını bilmiyorum ben çünkü :(

tek bişi söylüyorum, dediğin kartlar 15 gün önce de paso metadaydı ama 1 tane bile black knight yoktu ortalıkta, neden? lich king ve priest 4/8'i sayesinde girdi metaya black knight. bi de tabi biraz greedy deckler kullanılıyor şu an, onun da etkisi var.

yani black knight kullanılmamalı gibi bişi de demedim, veya black knight elinde patlar şansa tauntlar geliyo high roll'luyorsun da demedim...
ha ama ramp'ini deli gibi high roll'ladın gördüğüm 8-9 maçta, orası kesin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...