FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Valla shaman jade deckimde 1 mana kart yok diye 1 manaları yakan karttan koydum bir tane. Genede jade druidleri baya zorlanarak yeniyorum ya. Adamlar yeni kartlarla birlikte hayvanlaşmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Aceace said: Oyuna geri dönesim var ama para veresim yok... Nası yapcaz? sen çooook uzun süredir yoksun. para harcamadan aşırı zor yani. 3 ay boyunca saf arena yapacaksın, günde 2-3 arena falan. packlerini 100g yerine 50g'ye açmış olacaksın. 3 ay sonunda 200 pack açarsan bu expansion'ı aradan çıkarmış olursun. başka türlü bi ihtimal yok yani pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 o 1 mana yakan kart bildiğin çöp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Çok jade druid geliyor. O kart olmadan yenemiyorsun adamları, akıyor deck valla. Yani agro ile elbette yenersinde jade spirit shamanla yenemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 şu solo questlerin son haftasında özel bi ödül varmı yoksa packmi vercek yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 druid'in 10 manalık infest kartı... adam boş ele arenada top deck yaptı, sonra 1 tane daha çekti maçı aldı lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ultimate infestation setin en zalim karti ya resmen Ramped 477 gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 dün gece geç saatlere kadar arena yaptım. hunter hoş olmuş baya, DK heroyu oynadıktan sonra saçma güçlü minionlar iniyorsun boarda mage'de freeze sinerjisi iyi olmuş arena için özellikle tutturursan yürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Dog fatigue warrior vs fatigue warrior atıyor şu anda. Heralde bittiği zaman streami de kapatır. Bitmiyor abi maç!!! Dead mans handler uçuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 rush destelerin azalmasıyla quest mage destesine geri döndüm. q-mage oynarken en çok kart draw veya spell sıkıntısı çekiyordum. yeni kartlarla desteyi modifiye ettim. mirror image spell veren 4 manalık 2/6'lık kart ve donmuş karakter olması durumunda kart çektiren 3/3 lük kart bayağı işime yaradı. şu an için 6-2 gibi bir skorla gidiyorum. çok fazla oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Yeni deck yapmakta kararsız kaldım. Midrage hunter yapacaktım ama solo adventuredan Thrall geldi, evolution shaman mı yapsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ben lich king ve jaina craftladım. biraz warlock biraz da elemental mage oynadım. mage daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Kazakus anduindk deckle fatigue Warrior geldi karşıma. Azap cektim resmen adamı öldurene kadar. İnanılmaz kanser olmuş bu yeni warrior. Elemanın garroshdk’sini kopyalamasam muhtemelen kazanamayacaktım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 bence tam pirate warrior zamanı dfbsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Raza ile anduin inanılmaz sinerji oluyor. Oyun basında denk getirince karşı tarafın kazanması baya zor. Bu yeni obsidian statue inanılmaz bir kart. Nzoth ve yeni gelen öleni kaldırma spell’i ile acayip sinerjisi var. Hele barnes’la erkenden gelince ortaya yine kaybetmesi çok zor priestin. Ama raza anduin cidden fena op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 black knight'ı old gods çıktığında craftlayıp bir kere bile oynamamıştım :D şakamaka şimdi black knight'lı deck'le legend'a oynuyorum ahah. orjinalinde (zalae) spellbreaker ve b.knight yerine 2xSpreading Plague vardı. Epey oynadım o kartları da hiç kullanamadım adam akıllı attım en son. bu 2 tech'den çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Arthas’la 4/8 lik lifesteal taunt black knight hak ediyor cidden. İstisnasız her maç geliyor karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 @yav o decke bi tane removal niyetine 2 kart çketiren zımbırtı koy ağlasınlar overdrawlayıp fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 tam 2 senedir black knight görmüyorduk meta'da. lich king sağolsun, yeniden ortaya çıkıyor black knight yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 sırf lich king değil ama, priest-paladin ve jade druid de çok fazla var. hepsinin esaslı tauntları oluyor. bu arada lich king'le ilgili hala aynı şeyleri düşünüyorum. azalarak bitecek bi kart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 jade druid'de taunt yok ki doğru düzgün. olay şu anda meta'ya yeni giren tauntlar. lich king ve priest'in 4/8'i. ama ana olarak lich king diyebiliriz. bundan 3 gün evvel de paladin ve druid baya vardı meta'da yani. 1 tane bile black knight oynayan bulamazdın. ayrıca lich king bence hala oldukça iyi, oynadıkça onu görüyorum. 2 tur ayakta kaldı mı şanssız değilsen acayip dövüyorsun. ayrıca turn 8'de bi taunt opsiyonu daha sunuyor aggro'ya karşı. tek sıkıntı meta çok hızlanırsa belki meta'dan düşebilir. ama kötü kart olmasıyla alakası olmaz. hatta bunun da olacağından şüpheliyim çünkü tauntu var yani 8 mana olsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Prim. Drake var iste. Mirror'da bk ile kesmek epey tempo yaratiyor. Her macta kullandim valla ya hic elimde kalmadi. Highrolluyorumdur diyelim hadi seni mi kircam :D Lich king'in de ikinci turu gordugu coook nadir. Ayrica havuzu genis iste. Highrollarsan belki isine yariyor :D Yalniz bazi priestler cok cirkinlikler yapiyor. Discoverdan 3'er lich king falan. Kendi açımdan yazıyorum tabi hep. kötü değil lichking tamam ama azalacak işte öyle hypelanmalık bi dr7 vakası değil başından beri dediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 O taunt druid 10 manalık kartla çok cirkin ya. O kartı hangi kafayla yaptılar cidden ilginç. 10 manaya 20 manalık is yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Kazakus Mage ### Funny Mage # Class: Mage # Format: Standard # Year of the Mammoth # # 1x (1) Babbling Book # 1x (2) Arcanologist # 1x (2) Doomsayer # 1x (2) Frostbolt # 1x (2) Medivh's Valet # 1x (2) Primordial Glyph # 1x (2) Pyros # 1x (3) Arcane Intellect # 1x (3) Counterspell # 1x (3) Frost Nova # 1x (3) Gluttonous Ooze # 1x (3) Ice Block # 1x (3) Spellbender # 1x (3) Volcanic Potion # 1x (4) Fireball # 1x (4) Kazakus # 1x (4) Polymorph # 1x (5) Cabalist's Tome # 1x (6) Blizzard # 1x (6) Meteor # 1x (6) Skulking Geist # 1x (6) The Black Knight # 1x (7) Firelands Portal # 1x (7) Flamestrike # 1x (7) Inkmaster Solia # 1x (8) Medivh, the Guardian # 1x (8) Sindragosa # 1x (8) The Lich King # 1x (9) Frost Lich Jaina # 1x (10) Yogg-Saron, Hope's End # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone Bir maç yrm saat sürüyor ama keyifli ve sağlam oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 yav said: Prim. Drake var iste. Mirror'da bk ile kesmek epey tempo yaratiyor. Her macta kullandim valla ya hic elimde kalmadi. Highrolluyorumdur diyelim hadi seni mi kircam :D Lich king'in de ikinci turu gordugu coook nadir. Ayrica havuzu genis iste. Highrollarsan belki isine yariyor :D Yalniz bazi priestler cok cirkinlikler yapiyor. Discoverdan 3'er lich king falan. Kendi açımdan yazıyorum tabi hep. kötü değil lichking tamam ama azalacak işte öyle hypelanmalık bi dr7 vakası değil başından beri dediğim o hay allahım. nası çeviriyo nası çeviriyo demediğim şeyleri dedim gibi gösteriyo :D 4/8 veya hatta 3/6'yı bedava öldürmenin tempo yarattığını bilmiyorum ben çünkü :( tek bişi söylüyorum, dediğin kartlar 15 gün önce de paso metadaydı ama 1 tane bile black knight yoktu ortalıkta, neden? lich king ve priest 4/8'i sayesinde girdi metaya black knight. bi de tabi biraz greedy deckler kullanılıyor şu an, onun da etkisi var. yani black knight kullanılmamalı gibi bişi de demedim, veya black knight elinde patlar şansa tauntlar geliyo high roll'luyorsun da demedim... ha ama ramp'ini deli gibi high roll'ladın gördüğüm 8-9 maçta, orası kesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar