applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 heroes 4'ün çıktığı sene jk2 mi 3 mü hangisi o ara çıktıysa onun multisine girerdim. 146 denince aklıma geldi yoksa kafede cs&hldm tabi ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Orta okulda bizim okulda bilgisayar labi okul çıkışı internet cafe oluyordu. Mudurden izin almislar okul butcesine katkı diye. Disarda 75 kuruş falandı biz 50 kuruşa okulda HL DM atiyorduk sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 oha haylayf nası canım çekti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Cokomantis said: heroes 4'ün çıktığı sene jk2 mi 3 mü hangisi o ara çıktıysa onun multisine girerdim. 146 denince aklıma geldi yoksa kafede cs&hldm tabi ki sdf jk2ciler eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 hl2 de oynayamıyoruz mu bu şekilde 1 yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 hl2 ne ya kufur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Toplanıp bir crossfire atalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Böcekler vardı en gıcığı oydu. Özlemişim o günleri. Paramız pulumuz yok saatlik oynardık ama en kral günler o zamanlarmış. Şimdi eksilerdesin ve zaman yok. Azıcık gevşesen ipin ucu kaçıyorda kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Netten oynayacağımız yer yok mu açalım bi server paticik diye oynayıp duralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 nük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 opposing force yok mu, gasworks'de kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 yine ezdim geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 turkey is a 3rd world country, doğru demiş britanyalı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 alarmı acmayın diyorduk biz sdf gluon gun a da elektrik deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 pattisliborek said: ah ulan... lise günleri öğle arası tatilinde az mı oynadık şunu sdfgh. - DEPREM AÇMAK YOKTU! KİM AÇTI LAN! oha lan biz de deprem derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 düdük öttürmek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ben oyle bir kafede oynuyordum ki su oyunu bomba falan acana kelebegi instant takarlardi. Sonradan zaten kafeci karisini bicakladi eve adam aliyor diye. su oyun varken banliyo treninin dis kapisinda tinercilerle seyahat ederek okula gidiyordum halkali sirkeci hattinda. Iyi yine okuyup adam olmusum tek parca halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 keske o zamanlardaki takıldıgımız yerlerin zamanların fotoları videoları falan olsa da göstersek imba mekanlardı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Fistan said: keske o zamanlardaki takıldıgımız yerlerin zamanların fotoları videoları falan olsa da göstersek imba mekanlardı valla bizim uo tayfası : ) hesap makınası ile çekerdik tabi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 97-98 de hesap makinası olarak facit kullanıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 onu abilerimiz kullandı biz 2001 2004 arası diyelim hesap makinasına geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 benim gittiğim bi cafe vardı yerin altında iş hanında sabah 7 açardık akşama kadar ışık yoktu içeride hep karanlık 8-10 kat müzik seti 20 tane kolon falan vardı sabah bi başlardık 2pac, dr.dre akşama kadar kafenin sahibi de almancı kick boxcı bi elemandı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Kadıköy - Orange Cafe az sabahlamadık. Ulan ne güzeldi be lise yıllarımdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Fistan said: kafenin sahibi de almancı kick boxcı bi elemandı asd o race'in default özelliği zaten o abi, skill kasmasına gerek yok özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar