Celtics Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Anelor said: Pro controller indirimdeydi ya heryerde. Benim kulllandığım en rahat controller açık ara bi tek D-pad rezalet ancak PS4 controller'ın 7-8 katı falan pil ömrü var ele inanılmaz güzel oturuyor çok rahat. dualshock rezalet, çok çabuk bitiyor. switch'inki 20 saat diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 son bir sans daha verip hacklemek icin gerekli nesneyi siparis ettim gelince kirip (ya da kirmaya calisip tugla haline getirip) yazarim ne durumda ortam. olmadi gene sevemessem ps4 ve bunu verip ps4 pro upgrade arti vr alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 diablo 3 oynamak için almayı düşünüyorum öyle yatarak falan oynamak cazip gibi geliyor hata yaparım di mi alırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 diablo 3 elde çohiyi. ama nintendo exc hiç oynamayacaksan alma. ben nintendo exclerini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Das yagacak daaaas said: End of the Nintendo Creators Program & Information about New Guidelines We are ending the Nintendo Creators Program (NCP) to make it easier for content creators to make and monetize videos that contain Nintendo game content. We will no longer ask creators to submit their videos to the NCP, and creators can continue showing their passion for Nintendo by following Nintendo’s guidelines, located at https://www.nintendo.co.jp/networkservice_guideline/index.html. The NCP will come to a close at the end of December 2018. Please note that we are no longer accepting videos and channels, and will not review any that have been submitted, but not yet registered. The NCP website will be taken down on March 20, 2019. We appreciate and encourage the continued support of content creators, and thank them for their dedication to helping us create smiles. Nintendo Co., Ltd. Hayir sunu basta diretmeleri bile bir komediydi, bu kadar sene ve kaybedilen paradan sonra nasil kendi kendilerine nasil bindikleri dali kestiklerini anladilar inanilmaz :D Yerel secim telasi filan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 dfkjhg HER YER sviç vidyosu dolacak kapaklar açılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 off smash bros bundle var, xesqe param olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 şikagoda 300 dolar, fakir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 3 pounda ocotpath traveler (tu) https://reinx.guide/ sunu takip edip halletim... thx nvidia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Sonra neden ban yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 nereden? buradan mi yoksa nintendo dan mi? buradan ise yol gosteren sendin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Nintendodan :D buradan adam banlamak milletvekili hapise atmaktan daha zor ve daha cok evrak isi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ya zaten oynamiyordum buyuk ihtimal gene oynamayacagim da iste cok seviyorum bu isleri.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bakalım Amazon smash bros u ne zaman kargolayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Catze said: diablo 3 oynamak için almayı düşünüyorum öyle yatarak falan oynamak cazip gibi geliyor hata yaparım di mi alırsam Şunun için ben de düşünmüyor değilim tatilde seyahatte falan kasmadan diablo oynayabilmek gayet hoş olur gibi Tek sıkıntı crossplaform pcdeki kadroyla oynayamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 sadece d3 icin aliyosaniz vita bakin hem daha hesapli hem canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Diablo 3 edition aldım switchi ben.tipi falan baya iyi konsolun. Baya eğlendiriyor şimdilik diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 nintendo online'a 7 gün trial gelmiş, tr'den huzur içinde çalışıyor mu diye bakayım dedim. çalışıyor ama maryokart'ta 8-10 yarışta max 10/12 olabildim, almicam sanırım :P mücadele is real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 super smash bros dene istersen kirabilirsin cihazi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 onu da alıcaz mecburen. tırsmıyor değilim de, en azından arada sucker punch çıkarıp 1-2 kill alırım gibi geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Epey oyun çıktı, haftaya alayım diyorum ben de artıkın. Şunu soracağım ama, Skyrim alayım diyorum ama sadece motion kontrol olayı iyi olmuşsa. Var mı aramızda deneyen? Yoksa Mario Kart, Mario Odyssey, Breath of the Wild, Xenoblade Chronicles ve Civilization VI alayım diyorum başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Fin said: super smash bros dene istersen kirabilirsin cihazi :P Ben de kırmayı düşünüyorum ama güvenemiyorum. var mı bu konuda tecrübesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 o kırmak o kırmak değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 evet değilmiş. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 evet değilmiş (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar