Fin Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 pasinler adeta bir kuzey dakota filmi yaşadık kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 la ne konuşmuşsunuz gideyim bari sdapkgnmdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Çogüzel olmuş Ama "Ya :(" Xavier resmen bok yoluna gitti Daha önce o kadar establish edilmemiş Logan klonu geldi direk hars diye soktu claw u yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 abi ben niye zart diye gördüğüm her spoilerı açıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ahahah keko bu arada film dat feels 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Saeros said: abi ben niye zart diye gördüğüm her spoilerı açıyorum ya çünkü aptalsın olm yaaaa >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 boktan çizgiroman filmlerine gözleriniz alışmış olm. film güzeldi evet de HAYATIMIN FİLMİ BENİ ANLATIYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 -Deno- said: Saeros said: abi ben niye zart diye gördüğüm her spoilerı açıyorum ya çünkü aptalsın olm yaaaa >:D< bişey dicektim de sevdiğimden diyemedim ak bu sefer de ucuz atlattın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 xavier slow mo abi o harkesin donduğu yerde wolverine in löpçük löpçük kafaya sokması pençeleri çok iyiydi dsklgfdşjgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 6/10. Nolan'ın Batman'i gibi dram yüklü bir film kasmaya çalışmışlar fakat ne yazık ki yönetmen yetememiş.Gayet sıkıldık filmi izlerken,film bittikten sonra 5 dakika daha film hakkında konuşup,filmi tarihe gömdük. Aylarca bekleyipte heyecanlandığımıza yazık oldu.İmax'e gittik bir de büyük umutlarla,profesör ve otel sahnesini resmen beynimizde biz de yaşadık imax sayesinde gerisi tatmin etmedi ne yazikki. Dram ve Kahraman filmlerini Nolan reise bırakın.Herkes yerini bilsin artık >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 nolan reisten önce hiç dram çekilmedi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hiçbir filmin batman serisinden daha iyi olmaması, http://i.giphy.com/26ufdipQqU2lhNA4g.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 en iyi dram filminin dark knight olması, http://i.giphy.com/WotHgjtqxZwfS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Barathrum said: 6/10. Nolan'ın Batman'i gibi dram yüklü bir film kasmaya çalışmışlar fakat ne yazık ki yönetmen yetememiş.Gayet sıkıldık filmi izlerken,film bittikten sonra 5 dakika daha film hakkında konuşup,filmi tarihe gömdük. Aylarca bekleyipte heyecanlandığımıza yazık oldu.İmax'e gittik bir de büyük umutlarla,profesör ve otel sahnesini resmen beynimizde biz de yaşadık imax sayesinde gerisi tatmin etmedi ne yazikki. Dram ve Kahraman filmlerini Nolan reise bırakın.Herkes yerini bilsin artık >:D< bunu okuyunca fikrim değişti, logana fanboy olmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Sam said: film güzel olmuş ama tam bir terminatör 2 remake gibi hissettirdi adeta zaman zaman, tropelar filan direkt aynı neredeyse. hatta belki de ondan böyle iyi olmuş. göz iyileşme sahnesi tam bir terminatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Nolan reise laf söyleme cehaletinde bulunan bazı capsızlar var. Onlar az benle bi kapının önüne çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ya gene ben mi begenemdim bitek. Halbuki cok mutlu gittim baya hype olmustum. Neden boyle oldu ki =/ beklentim mi cok yukseldi why whhyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Film eglendirdi Guzel sinema filmi seyretcem siye degilde ehehe ne guzel adamin elinden pence cikio kizin ayakkabisindan bisi cikio diye izleyince eglendiriyor film Yoksa medicore bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 10 uzerinden dokuz. Ne iyiydi ya. Oh ya. Sole yapsinlar kodumun filmlerini. Ben cok bi fani deilim loganin normalde x-men icinden. Hatta en klise bole tamam kesiyon grrr tamam yeter la diye okudugum karakter normalde. Ama film gercekten apayriydi. Keske butun xmen filmleri bu tier olabilse. Filmin en inanilmaz kisminin xavier ve caliban olmasi beni benden aldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 film gayet dandikti de, yoklukta iş yaptı heralde. coluk cocuklu şeyler hoşuma gitmiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8tr6dukTeTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 filme dandik diyip erkek dramından anlamayan ılıkları banlıyalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 cumartesi direk sabah seansına gidicem, hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 senin gibi boşta gezer herifler için "erken" kalkıp 11 seansına gitmek falan büyük fedakarlık olduğu için tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ne alaka lan? haftaiçi iş var haftasonu yok işte. uyuzluk yapıcam diye saçmalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar