bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 başlık turnusol kağıdı görevi görmüş adeta kafa yapısı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Olm sene 2016, telefonla hava mi atilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 memleketin havasini suyunu da unutmussun sen iyice sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 öjflkujh.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Tek yol Android, Miui 8 tarikatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 İkisi de var. iPad ve Xperia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Adam hem zengin hem fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Ben kızlara windows phone aldım ki ileride android veya iphone alınca kıymetini iyice bilsinler telefonlarının. Hakkaten bayık bir işletim sistemi windowsphonedaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 hepsinin tadi ayri ya. windows un live tile lari 10 numero, bir de panorama view super bisiy. email ve office appleri cok akici ve sexy. ios un stabil olmasi ve telefonu bir actigin zaman 6 ay kadar bile (guncellemeri saymiyorum) res atmana gerek olmamasi. app marketinin oldukca elit olmasi ve apple'in kullanici abuse yapan, surekli patlayan appleri kulaklarindan tutup gecmisini silip (ohom) atmasi sdfs android in isvec cakisi gibi olmasi, ve istedigin customization i yapabilmen. kisitlamalari developer lari canindan bezdirmemesi ve app cumbuslugu olmasi guzel seyler. hepsinden yiyip icin gencler, surekli elma yiyip neden armut ve erik yemeyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Androidciyiz androidci hüloooğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar