Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Hamit topu 3 metre süremedi lan.. 3
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 faul bile yok ama senin gonlun kırılmasın kırmızı olsun
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cekemez zaten caroleun arkasında. lutfen bitsin diye oynuyoruz korkunc
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Adam çalımı atti gecti ama arkada olsun peki
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Aceace said: Hamit topu 3 metre süremedi lan.. 3 Topu indirirken guzel dedim eski hamit sonra...
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 15 dk top oynayıp maçı aldık. muslera gençlerin hevesini kırdı. maçın hakkı bu değild ama her zaman böyle şanslı olamayız. eleştirilen ve formsuz denilen sneijder bu takımın %30'u falan en az. 2. yarı kaleye gidemedik. ezdi adamlar. tolga ciğerciye milli takım yaramamış. götünü kaldırmadı maç başından beri. maçlara artık sabri ile başlamamamız lazım. de jon ve sigdursun acil gelmeli.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Son dk çalamadi faulu gotu yemedi ahahah
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Takım çöktü 2. Yari. 3 puan çok iyi gençler en zor 2-3 deplasmandan biri bu sene. Bjka gibi hakemle kazanılan 3 puan olmaması da önemli tabi biz Galatasaraylılar için.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 cüneyt korktu şimdi dedi çalarım gol olur bari dedi böyle bitsin
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Gençlerde herkes dokunulunca yere yapıstıgı icin cucu de inanmamıs son pozisyona.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Gencler deplasmanında 3 puan cok iyi hele bu kadar kotu oynarken inanılmaz iyi. Aslında bu kadar kotu oynarken demek de garip net 4-5 pozisyonumuz vardı yani pozisyon uretemiyor takım falan derken harcadıgımız pozisyonlardan bruma ya da eren 2. yi atsa coktan biticekti mac. Ama 2. devredeki o usengec ve baygın oyun nedir arkadas. Haftada 1 mac yapıyorsunuz adam gibi oynayın.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Masticore said: Aceace said: Hamit topu 3 metre süremedi lan.. 3 Topu indirirken guzel dedim eski hamit sonra... aynen ha. "Ooo" dedim içimde kaldı. Yalnız böyle olmuyo. 3 puanın 2sini Muslera kazandı. Ha şunu kabul ediyorum. Bizim Musleramız olduğu için normalde tökezlenmesi gereken maçlarda nispeten şanslı oluyoruz ama... Akan oyunda hücum organizasyonumuz yok.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 İkinci yarı kötü oynadık. Net. Bu sorunu çözmesi lazım hocabey'in. Güntekin ve Rıdvan ne üzülmüş gençlerin atamamasına... HİÇBİŞEY yapmadı dediği GS son 10 dakikada bile 2 pozisyona girdi. Biri bruma ile biri selçukla. Hakem falan diyolar bir de utanmadan :-/ NAMALLUP Gençleri DEPLASMANDA Yendik. ------------------- bundan sonrası zor geçecek diyo hala rıdvan efendi.
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Artık iyice belli oldu gs nin kondisyon en fazla 55 dk dayanıyor. Rezalet bir futbol. Biz Beşiktaş kötü oynuyor diyoruz geçen seneyle karşılaştırır. Ama gs anadolu takımlarından da kötü resmen formayla götürüyor ligi
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 kartal ciyaklamasi dolmus topak.
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 pattisliborek said: kartal ciyaklamasi dolmus topak. Kendi takımının başlığında attığı son mesaj DoubleW said: Asamoah Gyan salı günü istanbulda. Eh fena degil olan adamı ciddiye alıyorsun. Sonra topak ciyaklama doldu diyosun. Cukcukcuk.
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bu bjk'liler ne konuşuyor, geçen yıl Muslera'ya vasat diyen adamlar şimdi Muslera olmasa şudur budur geyiği yapıyor. Boyko geldiği vakit "Muslera kaleci görsün!!!" diyen adamlar bunlar. Ekşi'deki tüm entryleri yiyip yuttular sonra sdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 İkinci yarıyı izleyemedim de ilk yarıda da GS bence çok iyi değildi. Golü yine burada hep dediğim ama itiraz edilen şekilde attı takım ama hücumda kaliteli çoğalmanın etkisi vardı. Yine de nereye kadar ribaundı alınan yüksek topla gidecek takım merak ediyorum, alternatif oyun beceremiyor takım her ne kadar mini City kabul edilse de takım sdasdf Yine de hücumda çoğalma konusunda Başakşehir'den sonraki en iyi takım GS. Zaten özellikle bu ligde çoğalma işini kaliteli yapıyorsan az pozisyonu öz değerlendirir, skora yatar 3 puanı elbet alırsın. Bugün olduğu gibi ceza sahasına 4 adamla düzgün yerleşirsen elbet göte başa çarpan top bile gelir seni bulur, pop hücumla cezayı kesersin. Gençlerbirliği deplasmanı bu ligin Konya ve Karabük'ten sonraki en zor Anadolu deplasmanı açık ara, 3 puan nasıl alınırsa alınsın da değerlidir. Ben şahsen gollü beraberlik bekliyordum maç öncesinde de olmadı, iyi ki sadece GS gol atar aldım oran yeter diyip sadfsda GS'nin zorlu fikstürdeki ilk engeliydi rahat olmasa da geçti. Öndeki iki maç bana kalırsa kolay geçer, sonraki 3 ciddi zor olur ama onlarda da min kayıpla geçilirse takım tamamen havaya girer. Zaten devreye kadar zor maç kalmıyor, rakiplerde elbet kayıp yapacağından güzel gider takım.
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 maçta olduğum için hakeme falan yorum yapamayacam da sneijder harbiden şart bu takıma bilinçli hücum için, ikinci yarı fenaydı ama gençler deplasmanı her zaman zor deplasmandır, 3 puan nasıl alınırsa alınsın sıkıntı yok. riekerink bey'in de maç başı-sonu "oley"letmesi güzel bi ayrıntıydı dfsdf.
Öne çıkan mesajlar