Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Ekim 2016 Dropbox'ın Engellenmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya abi 7/24 free veren servisler hiç güven vermiyor. Adam zaten pron kullanıcına kakaladığı hizmete 354 reklam koyuyor demek ki bir yerler ile anlaşması var yani.

Free olarak kota veren, deneme amaçlı x gün veren servisleri tercih edin. Ben 1 hafta trial veren vpn unlimited kurdum mesela. Bitince bakarız artık.

şurdan torrent desteğini vs kontrol edebilirsiniz. https://ipleak.net/

Ben driva'a girebiliyorum bu arada?
Mesaj tarihi:
Private internet access kullanıyorum ben, 4chan'da bütün IP'lerin banlı olması ve dolayısı ile mesaj yazamamak dışında hiçbi sorunum yok, aksinse çok da mutluyum.

Edit: @bajazet Google Drive'e erişim geri açıldı da diğer servisler hala kapalı
Mesaj tarihi:
Google Drive, Dropbox ve OneDrive'ın ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun yasaklanan sitelere, yazılımcılılar tarafından tercih edilen dosya yükleme platformu GitHub'a da eklendi.
Mesaj tarihi:
aman ne yaparsan yap iste adamlar durmadan tereddut bile etmeden devam ediyor ..ha ne vardir bu eleman neci enerji isleri ha cilgin rantiye o konu onun hesaplari vardir en fazla..

yine kimse antin kuntinleri sorgulamayacak hak gorecekler onun yerine bak imamgiller feto amarika diye saldiracaklar..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Router'dan kurun iste. Ama ofiste kac kisi olduguna gore kaldirmayabilir, iyi bir sey almak gerek. DigitalOcean'dan kendiniz kursaniz en iyisi.
Mesaj tarihi:
İşte kaldırabilecek bi şey lazım. Daha önce linode ile kurmuştum ben ama onun transfer limiti var. Digitalocean da öyle olması lazım.

Böyle komple ofisi vpn ile soksak. ATT'nin falan var ama buraya vermez onlar da sanırsam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Github acilsa en saglam VPN bu: https://github.com/jlund/streisand

Ayda $5, DigitalOcean uzerinden. Kendisi yapiyor herseyi.
  • Yeni Oluştur...