nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 su ana kadar duzgun calısan bir free vpn bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 telefon ıcın touchvpn fena değil pc içinde tor free işte abi. bide hsshield aylık 3 dolar lan. niye free arıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 "nutella yerim" said: su ana kadar duzgun calısan bir free vpn bulamadım :( vpnbook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ya ben artık şey istiyorum: Router'a VPN'i kurayım, sonra unutayım. Download, torrent, oyun falan hep açık kalsın yani. Yok mu easy bi setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ABI HOTSPOT DIORM ISTE kur ve unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ya abi 7/24 free veren servisler hiç güven vermiyor. Adam zaten pron kullanıcına kakaladığı hizmete 354 reklam koyuyor demek ki bir yerler ile anlaşması var yani. Free olarak kota veren, deneme amaçlı x gün veren servisleri tercih edin. Ben 1 hafta trial veren vpn unlimited kurdum mesela. Bitince bakarız artık. şurdan torrent desteğini vs kontrol edebilirsiniz. https://ipleak.net/ Ben driva'a girebiliyorum bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Private internet access kullanıyorum ben, 4chan'da bütün IP'lerin banlı olması ve dolayısı ile mesaj yazamamak dışında hiçbi sorunum yok, aksinse çok da mutluyum. Edit: @bajazet Google Drive'e erişim geri açıldı da diğer servisler hala kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Google Drive, Dropbox ve OneDrive'ın ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun yasaklanan sitelere, yazılımcılılar tarafından tercih edilen dosya yükleme platformu GitHub'a da eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 aman ne yaparsan yap iste adamlar durmadan tereddut bile etmeden devam ediyor ..ha ne vardir bu eleman neci enerji isleri ha cilgin rantiye o konu onun hesaplari vardir en fazla.. yine kimse antin kuntinleri sorgulamayacak hak gorecekler onun yerine bak imamgiller feto amarika diye saldiracaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ne var maillerde, var mı bakan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ışıd ve türevi terör örgütleri ile anlaşıp ucuza petrol alma, medya patronlarına rüşvet verip yalan haber yaptırma vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Google drive acilmis geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 emin misin ben vpn olmadan giremiyorum hesabıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 merhaba diyince her yerden bloklayan kız gibiler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Aasdhasduauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bone said: merhaba diyince her yerden bloklayan kız gibiler valla ahaha adam sezonluk tespit yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bone said: merhaba diyince her yerden bloklayan kız gibiler valla Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 mardox said: emin misin ben vpn olmadan giremiyorum hesabıma eminim direkt açılıyor bende drive.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bütün servis sağlayıcılar aynı anda uygulamayabiliyor açma kapama kararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Drive açık bende, gerisi kapalı. Superonline Tüm ofisi sokabileceğimiz bi vpn servisi var mı? 150/150 bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Router'dan kurun iste. Ama ofiste kac kisi olduguna gore kaldirmayabilir, iyi bir sey almak gerek. DigitalOcean'dan kendiniz kursaniz en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 İşte kaldırabilecek bi şey lazım. Daha önce linode ile kurmuştum ben ama onun transfer limiti var. Digitalocean da öyle olması lazım. Böyle komple ofisi vpn ile soksak. ATT'nin falan var ama buraya vermez onlar da sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 https://doc.pfsense.org/index.php/OpenVPN_Remote_Access_Server Şu işi sallıyordum ne zamandır yapma zamanı geldi de geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Github acilsa en saglam VPN bu: https://github.com/jlund/streisand Ayda $5, DigitalOcean uzerinden. Kendisi yapiyor herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 senelik 60 dolara geliyor. en pahalısıda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar