Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patishion

barbu

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

network, damat, avva, bazen altınyıldız. fukin kamu =(
casuala pek para harcamayanlardanım, toplasan 2 kot 3-5 gömlek 5-6 tshirtüm vardır. Onlar da levi's, h&m, zara, jack jones fln genel markalar. Bu ara bi massimoya uğrayasım var da çok girer diye gitmiyorum :/

Ama acil ayakkabı almam lazım, en son yazın jack jonesdan 40liraya bişi aldıydım baya bi idare etti casual olarak şimdi kotun kanvasın altına çok yazlık işi olmayacak bişi önerin pls. 300-500 de vermem tabii.

bi de parfümde sıkıntım yok da roll-on tavsiye edin lan bi kere burda bi konusu dönmüştü bulamadım, bıktım dandik roll-onlardan

Gilette in roll-on tarzı koltukaltına kullanılan dalgası var, beğeniom ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yok lan sadece parfümlere ilgiliyim. bi de koku duygum o kadar güçlüdür ki marvel evreninde yaşasak xavier okuluna alırdı. o yüzden kokulara fln meraklıyım baya.

Müdür ya benim tenimde 30dk dan fazla bi koku kalmıyor code black miş bvlgari aqva ymış neler neler denedim hiç biri kalmadı. Napıcam abi ben hangi tarz kokular kalır bende ?
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Black-ice said:

yok lan sadece parfümlere ilgiliyim. bi de koku duygum o kadar güçlüdür ki marvel evreninde yaşasak xavier okuluna alırdı. o yüzden kokulara fln meraklıyım baya.

Müdür ya benim tenimde 30dk dan fazla bi koku kalmıyor code black miş bvlgari aqva ymış neler neler denedim hiç biri kalmadı. Napıcam abi ben hangi tarz kokular kalır bende ?

abi malesef öyle bişey var. yağlı ciltlerde sanırım böyle oluyor. benim de öyle. bi arkadaş var hep kuruluktan şikayet eder parfümler adamda günlerce duruyor. kendi çıkarımım yani.

dediğin parfümler zaten çok kalıcı parfümler değil. önce yazmıştım paco rabane invictus deneyebilirsin.

hayatımda gördüğüm en yoğun parfümleri söyliyim sana ben istersen git bi dene. ama çok iyi kokular bekleme tabi.

yves saint laurent kouros. direk cami gibi kokuyorsun. ama 3 gün fln kokarsın. sevmen ya da sevdirmen çok zor ama yine de söyliyim dedim.

versace blue jeans vardı eskiden. çok ucuz da bi parfüm. iyi baya kalıcılığı. bu güzel de hem. bi bak istersen.

kenzo demişti biri üstte o da baya kalıcıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

tiLi said:

saint laurent, acne, pieces uniques, comme des garcons, paccbet, paul smith, defhap, mastermind japan, common projects

şaka lan şaka adidas, inditeks, network
yves nası okunuyo daha bilmiyorum

Buralarda gayet sıradan galiba o yazdıkların kimse bişey de dememiş. Kendi kendine şaka yapmışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Akhlaur said:

Black-ice said:

abi malesef öyle bişey var. yağlı ciltlerde sanırım böyle oluyor. benim de öyle. bi arkadaş var hep kuruluktan şikayet eder parfümler adamda günlerce duruyor. kendi çıkarımım yani.

dediğin parfümler zaten çok kalıcı parfümler değil. önce yazmıştım paco rabane invictus deneyebilirsin.

hayatımda gördüğüm en yoğun parfümleri söyliyim sana ben istersen git bi dene. ama çok iyi kokular bekleme tabi.

yves saint laurent kouros. direk cami gibi kokuyorsun. ama 3 gün fln kokarsın. sevmen ya da sevdirmen çok zor ama yine de söyliyim dedim.

versace blue jeans vardı eskiden. çok ucuz da bi parfüm. iyi baya kalıcılığı. bu güzel de hem. bi bak istersen.

kenzo demişti biri üstte o da baya kalıcıdır.

Abi saçma sapan kokuları süreceğime hiç bişey sürmem daha iyi. Şeker gibi kokan kokuları da sevmiyorum ya. Cerutti 1881 sürücem en sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...