RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: network, damat, avva, bazen altınyıldız. fukin kamu =( casuala pek para harcamayanlardanım, toplasan 2 kot 3-5 gömlek 5-6 tshirtüm vardır. Onlar da levi's, h&m, zara, jack jones fln genel markalar. Bu ara bi massimoya uğrayasım var da çok girer diye gitmiyorum :/ Ama acil ayakkabı almam lazım, en son yazın jack jonesdan 40liraya bişi aldıydım baya bi idare etti casual olarak şimdi kotun kanvasın altına çok yazlık işi olmayacak bişi önerin pls. 300-500 de vermem tabii. bi de parfümde sıkıntım yok da roll-on tavsiye edin lan bi kere burda bi konusu dönmüştü bulamadım, bıktım dandik roll-onlardan Gilette in roll-on tarzı koltukaltına kullanılan dalgası var, beğeniom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Promenader said: Lord tişört Koton şört Adidas ayakkabı Evet fakirim https://pbs.twimg.com/profile_images/615351655652003840/xERFG95g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 saint laurent, acne, pieces uniques, comme des garcons, paccbet, paul smith, defhap, mastermind japan, common projects Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 obligatory http://i.imgur.com/MtNGl0z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Black-ice said: yok lan sadece parfümlere ilgiliyim. bi de koku duygum o kadar güçlüdür ki marvel evreninde yaşasak xavier okuluna alırdı. o yüzden kokulara fln meraklıyım baya. Müdür ya benim tenimde 30dk dan fazla bi koku kalmıyor code black miş bvlgari aqva ymış neler neler denedim hiç biri kalmadı. Napıcam abi ben hangi tarz kokular kalır bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Marka takıntısı mı var la, ben gidiyorum ne beğendiysem hangi dükkanda bile olduğuma bakmadan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Akhlaur said: Black-ice said: yok lan sadece parfümlere ilgiliyim. bi de koku duygum o kadar güçlüdür ki marvel evreninde yaşasak xavier okuluna alırdı. o yüzden kokulara fln meraklıyım baya. Müdür ya benim tenimde 30dk dan fazla bi koku kalmıyor code black miş bvlgari aqva ymış neler neler denedim hiç biri kalmadı. Napıcam abi ben hangi tarz kokular kalır bende ? abi malesef öyle bişey var. yağlı ciltlerde sanırım böyle oluyor. benim de öyle. bi arkadaş var hep kuruluktan şikayet eder parfümler adamda günlerce duruyor. kendi çıkarımım yani. dediğin parfümler zaten çok kalıcı parfümler değil. önce yazmıştım paco rabane invictus deneyebilirsin. hayatımda gördüğüm en yoğun parfümleri söyliyim sana ben istersen git bi dene. ama çok iyi kokular bekleme tabi. yves saint laurent kouros. direk cami gibi kokuyorsun. ama 3 gün fln kokarsın. sevmen ya da sevdirmen çok zor ama yine de söyliyim dedim. versace blue jeans vardı eskiden. çok ucuz da bi parfüm. iyi baya kalıcılığı. bu güzel de hem. bi bak istersen. kenzo demişti biri üstte o da baya kalıcıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 tiLi said: saint laurent, acne, pieces uniques, comme des garcons, paccbet, paul smith, defhap, mastermind japan, common projects şaka lan şaka adidas, inditeks, network yves nası okunuyo daha bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 tiLi said: tiLi said: saint laurent, acne, pieces uniques, comme des garcons, paccbet, paul smith, defhap, mastermind japan, common projects şaka lan şaka adidas, inditeks, network yves nası okunuyo daha bilmiyorum Buralarda gayet sıradan galiba o yazdıkların kimse bişey de dememiş. Kendi kendine şaka yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 lan bu adamlar ne bilsin bunları. gay işi zaten bu kadarını bilmek de. stalklayıp da hasie diycek olanlar var biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 koton ya mis gibi alıyorum 2 gömlek 1 kemer 2 tişört 1 kravat 100tl verip çıkıyorum temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 küheylan said: Marka takıntısı mı var la, ben gidiyorum ne beğendiysem hangi dükkanda bile olduğuma bakmadan alıyorum. tamam da hangi dükkana giriyosun o zaman? bütün avmyi mi geziyosun, ilk karşına gelenden mi alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Black-ice said: Akhlaur said: Black-ice said: yok lan sadece parfümlere ilgiliyim. bi de koku duygum o kadar güçlüdür ki marvel evreninde yaşasak xavier okuluna alırdı. o yüzden kokulara fln meraklıyım baya. Müdür ya benim tenimde 30dk dan fazla bi koku kalmıyor code black miş bvlgari aqva ymış neler neler denedim hiç biri kalmadı. Napıcam abi ben hangi tarz kokular kalır bende ? abi malesef öyle bişey var. yağlı ciltlerde sanırım böyle oluyor. benim de öyle. bi arkadaş var hep kuruluktan şikayet eder parfümler adamda günlerce duruyor. kendi çıkarımım yani. dediğin parfümler zaten çok kalıcı parfümler değil. önce yazmıştım paco rabane invictus deneyebilirsin. hayatımda gördüğüm en yoğun parfümleri söyliyim sana ben istersen git bi dene. ama çok iyi kokular bekleme tabi. yves saint laurent kouros. direk cami gibi kokuyorsun. ama 3 gün fln kokarsın. sevmen ya da sevdirmen çok zor ama yine de söyliyim dedim. versace blue jeans vardı eskiden. çok ucuz da bi parfüm. iyi baya kalıcılığı. bu güzel de hem. bi bak istersen. kenzo demişti biri üstte o da baya kalıcıdır. Abi saçma sapan kokuları süreceğime hiç bişey sürmem daha iyi. Şeker gibi kokan kokuları da sevmiyorum ya. Cerutti 1881 sürücem en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Leke jns vardi fakir tier bi ara. Noldu acaba Bi de lcw biz cocukken zengin markasiydi geyigini yapmadan gecmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 sdeceokuyangenç said: koton ya mis gibi alıyorum 2 gömlek 1 kemer 2 tişört 1 kravat 100tl verip çıkıyorum temiz olm ben koton u budapeştede açabilirim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 actigin gun isci olarak geliyorum abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 korka korka sayfa değiştirdim henüz sarı klasik ayakkabı koyan olmamış. roleplay mi yapıyorsunuz bilemedim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 dur daha kis tam gelmedi, yagmurlar gelsin hele bi "seks hayatim yok ayakkabisi" topigi acilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Rodi'den giyiniyorum. ...hangi yıldayız?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Giyimim tırt ama parfümümü herkes beğeniyor azzaro chrome <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Esh said: sdeceokuyangenç said: koton ya mis gibi alıyorum 2 gömlek 1 kemer 2 tişört 1 kravat 100tl verip çıkıyorum temiz olm ben koton u budapeştede açabilirim. sdfsdf bana bi koton aç işi bırakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 efendi olun, cos giyin, öyle zegna lara acne lere dg lere para yılbaşı sepeti gibi gezmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 maviden bi gömlek aldım kalın geniş mont gibi içine kazak giyilir 99 tl. Bide şimdi kotondan kışlık yarım parka mont aldım sen çiz deseler aynı modeli çizerdim 189 tl 6 taksit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Peregrin said: dur daha kis tam gelmedi, yagmurlar gelsin hele bi "seks hayatim yok ayakkabisi" topigi acilacak Patiden soğuma sebebi o topic :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Sanırım sequo idi dünya para verip zurnacı ayakkabısı giyen sdffdsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar