Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Cuma akşamları geç saat de olur benim için no problem. Hatta daha iyi olur yarın iş de yok zaten. Eve geçince milleti ekleyeyim Bnet ten bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 830 üstü en normal bana ulaşsın şu an gelebilecekler healer role olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 o değilde alliance horde toplanıp rated bg yapsak karşılıklı dövüşsek böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bingildak said: 830 üstü en normal bana ulaşsın şu an gelebilecekler healer role olarak ne healerı co? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Çıkar mı adam yapalım bişeyler +5 key var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Bende +3 var, 9 dan sonra müsaitim. Eklemeyen varsa eklesin holycan#1224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 patlar bu iş zaten boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Ahah dün akşam sana yazdım mesela sallamadın. Ben bugün ve yarın akşamlar müsaitim raid için, girmiyorsanız guild ile giricem yapmayanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bende sana yazdım mübarek bana bişi mi yazdın diye :D göremedim bir türlü sana ve jeeztro ya inv atmıştım mythic bait yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Senin yazdığın gelmedi galiba, en son oyunu kapatırken de baktım benim mesaj duruyordu bir tek. Neyse zaten öyle kötü bir tank geldi ki, 3 wipe ile bitirdik +3 CoS'da. Tabi ki süreyi tutturamadık ama 2 dakika ile falan kaçtı, fight'ı başlatmıştık sure bitmeden. Ben Mythic ve raidlere açığım, hatta heroic de gelirim. Bugün 3 saat falan Mythic takılmayı düşünüyorum ya da off-speci kasıp Brewmaster tank olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ben hafta sonu guild ile normal yaptım ya. 2 slot açıktı, listemde olan iki kişiye pm attım ama biri raiddeydi, diğeri de dönene kadar adam aldılar yerine. normal bu hafta yalan ama m+'a açığım pampalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 olm beni normale sokun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Akşam gireceksen kendimiz kurmayı deneyebiliriz, guildden de alırım bi kaç adam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Tamam sen guildle kur beni al araya o daha mantıklı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ben guild içi m+ express takımı kuruyorum, buradan da adam alırım ilgilenen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Beni görünce /w atın gelirim dalaranda zıplamaya başladım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 valla ben dps specle aynı durumdaydım. 100 başvuruda 1 gruba falan girebiliyordum. eğer ilvl curve'un çok ilerisinde değilse kimse +4/+6 a dps almıyor. öyle 855 le falan +6 a request çekip de girmen baya zor. ondan ne yaptım, bu hafta sonu oturdum off spec olarak tankı adam ettim. 855 tankı herkes instant kabul ediyor. tıkladığım gruba giriyorum. başkasının keyi, başkasının derdi. en kötü 1 chest alıyorum. insanların ne kadar salak olduğu aslında tank olarak oynadığında daha iyi anlıyorsun. adam 860 ilvl istiyor, içeriye giriyorsun grup ortalaması overall da 150 kek. 2 chest falan yapacaz diyorlar zamanında bile bitiremiyorlar falan. tankla dpsde mage falan geçiyorum. pug kanser gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 DK inanılmaz şanslı bu arada. tank için haste-crit direkt golden. ee unholy içinde haste crit gidiyorsun zaten. tek tuşla tank oluyor karakter hiçbir itemı değiştirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 akşam evde olursam(%74.3) dps olarak mythic dungeon gelmek isterim sayın elit alliance oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Tamamdır. Akşam ben de eveylıbılım. Raid olur +m olur orgy olur gelirim. +5 bişey var bende ama hatırlamıyorum hangisi. BRH hariç hepsini yaparım herhalde fasda ben daha raid de yapmadım beraber yaparız deyüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Flam#21597 günün her saati eveleybıl. havok di pi es yarışmacı arkadaşları tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Drakoniel #2956 ekleyin abi müsait oldukça yaparız bişeyler. main olarak 6 kişiyiz biz. bişeyler döndümü haberleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 aegean#2706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Eve gittikçe ekliyorum ben milleti. Daha online olanı görmedim, kabul edin ulan fasd Akşam ninja invite atacam +5 için. En kötü itemleri alırız yemişim süresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Haftaiçi akşamları genelde mümkün. Haftasonu zaman zaman. ilvl 846 Disco Priest. Bnet imzamda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar