bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 hordeliler ile allyları ayırmak gerekiyor bir şeyleri organize etmek istediğimizde. bu hafta normal raid çıkartabilir miyiz 10 kişi? guild yaptı toplantıdan kaçırdım eykü. cumartesi günü yapacak olsak, 840 ve üstü, hangi rollerde katılacak adam çıkar? geriye kalan boş slotları puglayabiliriz. başka bir gün benim için daha iyi diyorsanız onu da konuşalım. bana sadece perşembe günü off, mythic-heroic raidim var. voice chat için pati discordu kullanırız. role : melee dps spec : unholy dk tablo burada yazılanları topladığım : https://docs.google.com/spreadsheets/d/188hfgbqAqMW0rOHySkUTNfmkDCcxt50tZPBZJXSh3fk/edit#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ben anca cumartesiden sonra gelebileceğim bu hafta. Mythic +5'e kadar tecrübem var, raid tecrübem bir kere sadece, onda da full clear yok 3/7 falandı sanırım. Role : Melee DPS Spec : Windwalker Monk ilvl : 844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 normale deneyim falan gerekmiyor ya, attendance yeterli. 1 tank, 1 healer bizden olursa çok daha kolaylarız tabii. cumartesiden sonra her gün ok mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ben de gelirim 5/7 Normal experience var. Holy Pala 856ilevel. Tank da var gene Türk arkadaş, o da aynı benle DK. Tam gün saat kararlaştırabilirsek ama on numara olur. Cumartesi akşam 5 e kadar isterseniz 9 da başlayalım gelirim. Diğer saatler için planlama yapmam lazım. Hafta içi de hanım sıkıntı çıkarmazsa 7 gibi online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sana uygun olan günü ve saati yaz abi direkt, çoğunluğa göre orta bir nokta çıkartmaya çalışırız uyan gelir uymayan bir sonrakine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 -BELKİ- katılabilirim mage'imle ama söz vermiyim yani büyük ihtimalle meşgul olurum o yüzden niye yazıyorum bunu onu bile bilmiyorum, sırf ipneliğine galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ben ve 3-4 kişi gelebiliriz. Akşamları müsaitim. Haftasonu için late night yapacaksak daha güzel olabilir, hanıma bağlıyım biraz :D http://i.imgur.com/b2i10em.png Ben - prot/furry 850ilvl Ark1 - Hunter Ark2 - Balance/Resto Druid Ark3 - DH Hepsi için aynı anda söz veremiyorum tabi o an olanları alabiliriz. Btag Samaella#2690 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 siz kimsiniz, hangi günde gelebilirsiniz onu da yaz. listeye dönüştürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 buraya topluyorum detayları katılmak isteyen veya olabilir diyen herkes btag idleri de yazsın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Unutulmasın https://www.youtube.com/watch?v=mf-lbVTt__I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Devilmanta #2232 vengeance Dh ilvl825 achievementlı dungeon yapacak olursanız gelirim hertürlü çocuğu yatırınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 çocuk kaçta yatıyor, hangi günler müsaitsin paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Abi benim için durum şöyle. Haftaiçi - 19:00' dan sonra herhangi bir gün olabilir. Ama hani hanımla mutabakat yapılıp imzalar atıldıktan sonra tabi. Ama hani elimi masaya vurursam kararlaştırılan bir günü çocuk doğana kadar fixleyebilirim (6 ay var). Cumartesi - Akşam 17.00' ye kadar kesin ve kesin boşum. Hanım çalışıyor çünkü. Ondan sonraki saatler için ise planlama yapmam lazım ama olabilitesi zor. Pazar - Saat 18:00-19:00 'dan sonra %90' dan ihtimalle katılırım. Jeeztro#2949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 OK ona göre güncelledim, şu an görünen ya cumartesi akşamı ya da hafta içi gibi ama eklentilere bakalım onlara göre set ederiz tarihi saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Kılıbık olduğunuz ally oynamanızdan belli. Oysa horde olsaydınız siz raid yaparken hanımlarınız size mandalina soyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bana hanım yemek getiriyor raid öncesi, raid sırasında ayaklarıma masaj yapıyor. battletag : holycan#1224 Genel olarak Pazar dahil akşamları 8.30'dan sonra müsatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 güncelledim listeyi. hafta içi akşam şu an en ortak nokta gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Akşamları 21:00 da çocuk uyuyor 22:00'de hanım. Bende paşa olarak bilgisayarın başında oluyorum o saatte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 bide horde olarak ayrı bi konu acsak aslında iyi olur iyi olmus bu format. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Horde'ların kafa az çalıştığı için akıl edememişler işte ancak görüp uyguluyolar. Lideri thrall olanın burnu boktan çıkmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Biz altın horda olarak guild kurduk raid/mythic vs. akıyoruz zaten; o yüzden ayrı başlığa ihtiyaç duymamıştık sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 helal pampalar, konuları karıştırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 gençler var mı başka eklenmek isteyen, ona göre denk gelmeye çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Bu akşam deneyelim mi napalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ben ekliyorum herkesi bugün, arada sırada yoklarım sizi. bugün sinemaya gidiyorum, geç gelirim büyük ihtimal. ctesi veya pazar bir şansımızı deneriz (veya işte akşam birileri ben yokken toplamaya çalışsın) olmadı hafta içi resete kadar kesin iteleriz. baktık denk gelemiyoruz 3-4 kişi neyse bir araya gelip pug toplarız zaten. çok sorun değil 10 kişi olması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar