Remus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Herkes kendini tutuğu için daha tartışmada seviye düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Belirli bir zaman geçtikten sonra yapılacak şey çok basit aslında. Ufak bi buluşma ile yengeye başın sağolsuna gidilecek bu kadar basit. Çetinin ne kadar sevildiği falan söylenirken her zaman yanında olmak istediğimiz ve şu şu konularda (maddiyat hariç herkesin yardımcı olabileceği konuları bir liste haline getirilip bir yerde tutularak yengeye de gerekli adres verilir) yardımcı olabileceğimiz söylenecek bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 şaşkınlıkla izliyorum. adamın ölümünü nasıl kendinize çevirdiniz helal olsun. gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 bingildak said: cicibeybe said: Abi yazdigim seyi okudun mu? Sacmasi da var guzeli de var fikir iste tartisiliyor diyorum. Sadece sakin olalim yeter gaza gelmeye gerek yok hassas konu. Tum patiden social awkward olmayacak fikirler mi istiyonuz anlayamiyorum. Patinin yarisi socially awkward la zaten? Ben gaza gelinmesin diyorum sadece, sakin olun burada kalacak zaten bunlarin %99u. En sonunda guzel bir fikir cikar yapilir yapilmaz ama gaza gelip birbirine girerse burada millet hicbir sekilde bir yere varilmayacak. Once again, pls sakin. Edit: He bu sirada bingili alintiladim ama aslen di'nin bu isi birakin tartismayin konusmayin muhabbeti yanlis geliyor. Bingilin sadece uslubu biraz sert geldigi icin onu alintilayip yazmaya baslamistim. Yoksa rew, bingil, abso, fizban falan hep evet tartisin ama bakin bu fikirler sacma diyenler ki bence soyledikleri fikirler bence de sacma ve bircok acidan aileyi mutsuz da edebilir. Tekrar tekrar soyluyorum en guzel en zararsiz fikir koru fikri bence. Yardim konulari falan aileye bir ihtiyac durumunda burada oldugumuz falan bir sekil soylenir yeterli olur diye dusunuyorum. Lazim olursa onlar iletisime gecebilirler sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 fizban said: cicibeybe said: Yani su forumda, noyanin incdarknessin kiz arkini facebooktan eklemesini, atilan mesajlari, bilmem kac zamandir kiz bulamadigini uzuuun uzuun konustu millet bu kadar ters tepki gelmemisticunku hic birinde bir babanin geride biraktigi kizin psikolojisini etkileyecek fikirler yoktu. Sunu en son ben istiyorumdur herhalde zaten. Kizina falan bulasmak, aileye mudahil olmak vs. Haddimize degil yani bence. Ama ne var biliyor musun, patinin tartisma uslubu biraz ters. Normalde sikinti degil ama sert bir sekilde terslenince millet gaza gelip birakiyor birde isi. Yumusak bir uslup olsun bir seferlik elestirirken vs, olayin kendisi yalan olmasin. Yani kizin psikolojisi zarar gormesin diye savasirken olayi hepten koparmasak daha guzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Hasssss .. lan daha yeni buluştuydunuz kadıkoyde mi ne , iyileşiyodu hani? Noldu lan bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Llama said: ege orman 1000 fidana koru oluşturuyor hatta sonra o bölgeye korunun adı ne ise onu yazıyor misal bu tema ile de anlaşılır belki onlarda tabela koyar falan böyle hizmetleri var mı yok mu bilmiyorum ama oturup konuşulur gerekirse Şu çok mantıklı mesela. Yapalım verelim ismini 5 yıl sonra yeşillenince ailesi ile paylaşırsın güzel bir anı olur hem de herşey kabullenilmiş/alışılmış olur ve ansız/ güzel bir sürpriz olur hem de doğaya bir katkımız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ben zamanında temayla bu konu ile ilgili konuşmuştum öyle bişeyimiz yok dedi. Arazi filan alıp hallediliyo galiba o. Biraz fazla pahalıya gelir araziyle birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 di said: Simdi yine sert giriyorsun, negatifsin diyeceksiniz ama 7 sayfa yorumla vazgeciyosaniz bu girisimden, simdiden vazgecmeniz isabet oldu. Vazgeçmek derken, kendim bireysel olarak yanlarında olacağım elbette. Burada kitlesel bi hareket organize olabilirse ona da destek veririm. Başka şeyler de yazardım da konudan kopmayalım. Bireysel tartışmaya gerek yok. di said: Kimsenin bisey toplamasina gerek yok, fikir bulmasina gerek yok, oturun, haber bekleyin, ise yarayacak olursaniz haberiniz olur zaten. Bak mesela konuşmalardan burada bir diş hekiminin olduğunu ve tedavilerini üstlenebileceğini öğrendik. Benim bizzat kontağım var İkbal yenge ile. Yarın bir gün gittiğimde bunu kendisine iletsem ve sonraki günlerde böyle bir ihtiyaçları belirdiğinde akıllarına "aa bizim çocuklar böyle bir şey demişlerdi. Bir arayayım en azından fikir sorarım." dese fena mı olur? Bunların haricinde, maddi yardımları fazla cüretkâr bulduk. Arada dışarıdan bakan birkaç göz, yabana atılmaması gerektiğini söylemiş olsa da bu konu gündemden çıktı zaten. Yarın bir gün ihtiyaç olduğunu duyarsak o zaman konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Absolut said: İnternette bir forumdan arkadaşlarıyız başınız sağolsun yapabileceğimiz herhangi bir türlü yardım varsa elimizden geleni yapmak isteriz. Bu kadarı yeterli bence. Belkide eşi bütün yazılarını silin diyecek bilemeyiz o yüzden bence yazılarına falan atıf yapmadan yardım olayını da çok abartmadan konuşmak lazım. Eğer oylama yapılırsa ben oyumu bu minvalde kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Vingthor said: şaşkınlıkla izliyorum. adamın ölümünü nasıl kendinize çevirdiniz helal olsun. gerizekalılar. Aras yine sert ve haklı. Yapmayın şöyle şeyler. Ailesi ile irtibatta olanlar bir şeye ihtiyaç olursa duyursun elimizden geleni yapalım. Cidden hoş değil şu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sipeyskeyk said: Ailesi ile irtibatta olanlar bir şeye ihtiyaç olursa duyursun elimizden geleni yapalım. Cidden hoş değil şu konu. Grego said: aile kontağımız sanırım vaperon. ondan güncellemeleri bekliyoruz. Hoş olmayan nedir? Bak mesela şu alıntı da aynı tartışma üzerine olan bir başka bakış açısı: idilik said: ben insanların, para ya da değil, bu konuda duyarlı, istekli davranıp (yapabiliriz, ya da yapamayız) bir şeyler yapmak için çabalamalarını saygı ve hayranlıkla izliyorum bu sitenin bir üyesi olarak. sevilen birinin ailesinin yükünü herhangi bir biçimde paylaşmaya çalışan üyelerin bu çok güzel girişim çabasına negatif yaklaşanları anlamakta çok güçlük çekiyorum. insanlar çok da insanca bir şey yapmaya çalışıyor burada. seviyorum sizleri be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Dayanamayıp tekrar yorum yazacağım. Wishmaster Kuddusi'yi tanıyordum demişti, ya da ben öyle anladım. Bu kısmı netleştirebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Hoş olmayan şu; niyetiniz iyi ona bir şey diyen yok ama salak salak tartışıp birbirinize girmişsiniz. Ben daha fazla uzatmak istemiyorum, saygısızlık oluyor çünkü. En temizi bu başlığı kilitlesin adminler, aile ile irtibatta olan arkadaş bir ihtiyaç olursa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Haklısın abi. Bir tarafı da benim tartışmanın, bırakıyorum madem burada. Hakkaten saygısızlık ediyoruz zira. Özür dilerim rahatsızlık verdiğim biri varsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Tüm başlığı okumadım da iyi niyetle yapılmak istenen bişey nasıl böyle tartışmaya dönüştü. 2 dk düzgünce fikir alışverişi yapılamıyıcak mı artık? Özellikle böyle bi konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi tamam sallayın arada yorumları, uzamasın, manasız. güncellemeleri hazır ve nazır şekilde bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yine Çetin abi ve yine bol bol tartışma.Adamın varlığıda yokluğu da büyük tartışmalara gebe.Huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Selamlar herkese. Yarın Çetin abimin 7si için İkbal ablam aile ve yakın çevresi ile bir mevlid okutacakmış. Geniş katılım için ise Cumartesi akşamı saat 20:30'da cenazesini kaldırdığımız camide bir mevlid daha okunacak. Katılmak isteyenler duyrulur. Ayrıca İkbal abla ile konuştum. 3 defa ayrı ayrı sordum, bir ihtiyacının olmadığını söyledi. Çok teşekkür etti. Kendisi de iyi olduğunu söyledi ama ne kadar iyi olabilirse işte. Neyse şimdilik bilgiler bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 evet patiler var mı bir şey yoksa günlük koşuşturmacada unuttuk mu çetin abimizi çok ilginç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 işte vaperon dur pascal dır güncelleyecek, biz de ona göre hareket edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 abi vaperon güncelliyor işte okumuyonuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Merhaba arkadaşlar. Mevcut konu varolduğu için buradan yazmayı uygun görüyorum. Birkaç gün önce sabaha karşı Çetin abimizin eşi İkbal abla bizim whatsapp grubuna şöyle bir mesaj yazdı: "İkbal abla" said: Merhaba, Hemen değil ama bir gün, sevdiği herkesi, ya parti parti ya da toplu olarak çağıracağım çocuklar... Yiyeceğiz, içeceğiz, her şekilde onu anacağız. Orada bir anı defteri ve/veya klasörü de olacak. Sizlerden ricam, şimdiden ya da gelmeden evvel yazmak istediğiniz ne varsa düşünüp not etmeye başlamanız... İkbal. Mesajı aldıktan sonra grup içinde kendi aramızda bu konuyu foruma taşıyıp taşımama konusunu konuştuk. Ertesi gün İkbal abla bu konuşmaları okumuş ve şöyle demiş: "İkbal Abla" said: Gençler ben burayı takip etmediğim için dünkü mesajıma cevap var mı diye bakınca şimdi okudum.. Patiye de haber verin tabii ki?.. Ben oradaki grubu bilmiyorum ama Çetin senelerdir yazıyordu benim bildiğim kadarıyla ve haber vermek uygun olur??? Bu mesajımı oraya da gönderin şimdiden hatta. Biliyorlar herhalde Çetin'in gidişini? Yazılanları benimle paylaşabilir misiniz? Benim için çok önemli. Hepsini derleyeceğim... Sağolun çocuklar. Seviyorum sizi. Şimdi şöyle, Her düşünceyi çok önemsediğini ve bunun kendisi için önemli olduğunu söyledi. Bizlerden böyle bir ricada bulundu. Vefat haberinin verildiği başlıktaki mesajları derleyebiliriz. Bundan ayrı olarak Çetin abiye dair, onunla olan ilişkinize dair bir şeyler yazıp kendisine iletmemizi isteyen olursa da yazıp yollasınlar. Biz derleyip İkbal ablaya iletelim. Herhangi bir şekilde maddi desteğe ihtiyacının olmadığını söylemiş facebookta. Bunun haricinde, diş hekimliği/psikoloji/eğitim danışmanlığı vs vs gibi mesleki konularda, fikir verme/rehberlik etme/uzmanına yönlendirme düzeyinde olsa bile yardımcı olurum diyen varsa da; kısaca kendinizi tanıttığınız ve irtibat bilginizin bulunduğu bir yazı yazın. Bunları da derleyelim. Çeşitli meslek gruplarından fikir danışabilecekleri bir fihrist bulunmuş olur ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ben akşam başlığı bir gözden geçireyim o zaman, maddi yardım dışında şeyleri buraya da özet olarak koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 biz de buraya kendi mezhebimizce bir taziye postu acip .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar