Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 1. bölüm opening sequence'deyim çok zayıf kalmış diğerlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Edit: @aket. spark araya girmiş. Kozmoz sana mesaj vermiş, dinle onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 1. bölümde oynayanların ismini okuyorum, comic sans olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Hayda... ikinci bölüm de bitti. Bir bölüm daha izlemek istiyorum. Böyle giderse "bir bölüm daha, bir bölüm daha..." derken sabah yapacağım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 4 bölüm izledim gidiyor da bir yavanlık var nedir çözemedim. kaşı gözü tam ama bir eksik var anlamadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Elestirileri filan okudum, ciddi ciddi SJW elestirileri. Zengin beyaz adam diye cidden elestirmisler oyuncunun dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 intro baya tırt, bide onun dışında henüz dandiklik yok dizide, dövüş sahneleri biraz tembel çekilmiş sanki dd s1 e göre veya dd s1 çok iyiydi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 3 üncü bölüm kızın derdi neydi? niye girdi ringe, niye hırslandı? iron fist yüzünden mi :D bölüm sonu? hiç beklemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 3. Bölüme kadar izledim beni sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Baya averaj. Zaman öldürmelik. Jessica, luke cage, daredevildan 2 tık altta en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 ilk bölümü seyrettim de öbür Marvel dizilerine göre baya olmamış bu. Tam CW tier senaryo, acting. Monopoly sahnesi ne kadar kötüydü. Aksiyonda meh şimdilik. Öbür dizilerde kötü adamlar çok iyiydi, bunda ki kardeşler cidden Arrow'dan çıkıp gelmişler gibi. ep1 "Who sent you... security guard who works for the person I recently pissed off..." asdf bide parkta adamın rastgele gelip yanına oturup interneti anlatması. Ward'da tam bir http://i.imgur.com/AIgfTCd.jpg adamı ciddiye alamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Dövüş sahneleri dışında batan olmadı ya bana. Baya hoşuma gitti hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Böyle bişey var ama kendi janrasında iş yapılsın ister ama en çok onu eleştirir nerd tayfa. Sol görüşlü okur gibi. En çok Yılmaz Özdil, Levent Kırca aşağılar, Abdurrahman Dilipak, Mehtap Yılmaz, Nurettin Veren falan eleştirirken göremezsiniz. Çk olmamış derken sanırım tuttuğu takımın teknik direktörü gitsin derken aldığına benzer bir haz alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ilk bolumden yorumlamayin yahu, daha kotu adamlari gormediniz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 5 inci bölüm : kötü bir oyunu izliyor muşum gibi hissettirdi. AI de çok aptaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 dövüş sahneleri baya kötü onun dışında rahatsız etmedi. Bakalım daha fazla banshee kadrosundna görebilecekmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 6. Bölümdeyim Ward çok iyi olmuş fdgs tat katmış diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Bu dizinin Intro'su neden bu kadar kötü? Onu bile becerememisler mi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Intro atlama cikmis en azindan, geciyorum oyle. 2 bolum kaldi bu arada bitmesine, epey epey sardi beni. Ilerledikce guzellesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Kacinci bölümde sarisinla sevisiyo eleman gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Başı bayıkda ilerledikçe iyileşiyor. Ward süper karakter olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Protag harici casting iyi. Protag hayatımda gördügüm en kötü marvel cast'ı olabilir. 13 bölüm boyunca nasıl bu kadar wooden ve whiny olmasını yadırgamadılar bilmiyorum. vücuduna hiç girmiyorum bile. Cheetos dietiyle beslenmiş Iron Fist. Surfçü saçları. Öf. Bir sahnesi yok lan adam martial artist diyebildigim. Dövüşürken bile sürekli kontrolsüz vücut hareketleri. Daredevil 20 kat daha hakim vücuduna. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Davos gerçekten Iron Fist olmalıymış bu arada, gerçekten K'un-lun'dan geldigine inandıgım tek karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 xunn said: vücuduna hiç girmiyorum bile. Cheetos dietiyle beslenmiş Iron Fist. Surfçü saçları. Öf. Bir sahnesi yok lan adam martial artist diyebildigim. Dövüşürken bile sürekli kontrolsüz vücut hareketleri. valla trailerda adamı görüp şurda yazılanların aynısını düşündüğüm için henüz izlemedim diziyi muhtemelen izlemem de. otursunlar ağlasınlar şimdi sayeros izlemiyo bizi diye. xunn da biraz kıza benziyo ama yorumculuğu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ironfist öyle zaten shaolin monku mu beklediniz lel http://pm1.narvii.com/5919/f77cff6aad04b4c64731bd960a8d83345479a2d8_hq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar