dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 aciklama icin tesekkurler "haci" yazik la kimin cocugu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Senin açıklaman hakikaten ciltletilip kitap yapılacak kalitede o yüzden benden açıklama bekliyorsun. Dasaa trollediğini tüm forum popülasyonu öğrendi abi, Basaa git hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 utanmadan Deno'nun imzasini calmis cocuk konusuyor ya.. Liseli misin olm sen? ben normal yazmisim, sen atlamissin. kim kimi trolluyor acaba? konuyu uzatan sensin burada. ben degilim. kendi yetersizligini camur atarak kapatmaya calisma, basarsam sana basarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ikiniz de birbirinize sacma sapan cevaplar verip hemen sonrasinda sikayete abaniyorsunuz. Ikiniz de ilkokullusunuz. Hadi ikiniz de uzayin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Vingthor said: ya nasil yapiyolar abi bunu? daredevil cekmissin iki sezon hayvan gibi begenilmis. nasil bir degrade gecis her dizi daha kotuye gitmesi isin falan. bisey tutunca onun gibi yapin iste lan. neyse punisher gelecek dertler bitecek daredevil ilk sezonu çeken yönetmen ve ekibi çok iyiydi. diğerlerini aynı kişiler yapmadı. "AY BOKUM GİBİ OLMUŞ IYYY" diyen tiplere kafam girsin, gayet kaliteli dizilerdi. ama tabii bir Daredevil S1 olamadılar. bunun bir nedeni de, Daredevil'in çizgi romandan gelme noir havasını alıp çok iyi kullandıklarından. dizi apayrı bir havaya girmişti. Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones pek öyle karakterler değil, daha süper güçlere odaklılar. ayrıca "A story is only as good as its villain" lafı var. Daredevil ilk sezonda Kingpin vardı lan. Kingpin. Oynayan kişi de kalıbı ile Kingpin olabilecek dünya'daki ikinci aktör (yaşayan ilk) olması ve gayet iyi bir aktör olması, dizinin daha da vurucu olmasını sağlamıştı. eğer Punisher'ın karşısına aynı denkte bir düşman çıkartamazlarsa, en iyi ihtimalle Jessica Jones ayarında olur onun dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Esek kadar adamlar birbirlerine gay demeden, kafa sokmadan konusamiyorlar. Hale bak... edit : ki sene 2017, hakaret etmeden konusamamak mi yoksa gay demeyi hala hakaret saymak mi daha kotu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abi peki ben birine salak diyince banlaniyorum adam quotelayip kafasini sokmus bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 senin üslubun çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 adam alpha olduğu için alıştırmadan saplıyor çok afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Vingthor said: abi peki ben birine salak diyince banlaniyorum adam quotelayip kafasini sokmus bu nedir? arkadaşa bakıp çıkmıştır :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=p7nfhrTlmIY müzik çok mu apaçi çok mu güzel karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hem apaçi hem güzel olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hep trump yuzunden demis ana karakter ssdfd “I think the world has changed a lot since we were filming that television show, I’m playing a white American billionaire superhero, at a time when the white American billionaire archetype is public enemy number one, especially in the US. We filmed the show way before Trump’s election, and I think it’s very interesting to see how that perception, now that Trump’s in power, how it makes it very difficult to root for someone coming from white privilege, when that archetype is public enemy number one.” http://static.comicvine.com/uploads/original/14/149111/3043025-9348531799-23797.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Iki bolum bitti, kotu filan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 netflix in sorunu, DAREDEVIL ı güzel yapması oldu. Çıtayı yüksek tutarak başladığı için, ister istemez kıyaslama oluyor. Henüz iron fisti izlemedim (ilk bölüme bakacağım birazdan). Umarım o kadar da kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 5. bolumu izliyorum, ortalamanin ustunde yani dogrusu. Kotu degil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 netflix turkiye de var mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Var. Sabah 10'da cikti. Netflix'in tum Original'leri var bizde Turkce altyazi ve dublaj ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 trailerını izledim sadece de arrow değil mi bunun konusu bildiğin? kaza oluyo yıllar sonra şehirde beliriyo şirket filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 40 yillik cizgiroman bu da, Arrow kopyasi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 doğru söyle netflixten kaç para alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 İlk bölümü seyrettim fena değildi ya niye bombalamış millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 demekki Netflix yuzunden hep musteri kaybeden kablo tvci lobisi is basinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 GERGE said: Var. Sabah 10'da cikti. Netflix'in tum Original'leri var bizde Turkce altyazi ve dublaj ile. orange is the new black sadece ilk sezon var trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 sostizm said: hem apaçi hem güzel olamaz mı? bir kaç kere dinleyince çok hoşuam gitti, söyleyen adamın adı da Apashe'ymiş..kabullendik artık napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar