Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi ciddi misiniz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 topragı bol olsun iyi adamdı cok üzüldüm ailesinin yardıma ihtiyacı varsa el atalım küçük kızları falan vardı çok seviyordu onları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ailesine sabır diliyorum. bugün var yarın yoksun hayatta kimse hiçbişeyine güvenmesin. ibret olsun, başımız sağolsun, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Abi cok uzgunum gercekten :( R.I.P Daha bir kac hafta oncesine kadar pati'ye özel saglik sigortasi yaptirin diye topic acmisti. Durumu o kadar ciddiymis ve o halde bile bizleri dusunup birseyler yazmis suraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Yıllardır forum beni bu kadar üzmemişti. Mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 başımız saolsun modu hep yüksek yazdığı için hep iyiye gidiyor gibi düşünüyordum. haberi gördüğüm gibi kızı geldi aklıma. umarım yeterince tanıyabilmiştir babasını. gerçekten ailesine, etrafına ve bizlere bir şey katabileceğini düşündüğüm insanlardan biriydi tarzıyla ve düşünceleriyle. mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 cok uzuldum seneler once taksim de 1 bira icmisligimiz vardı iyi adamdı ailesi icin de ayrı uzuldum, kucuk bi kızı vardı bıldıgım kadarıyla cok zor allah rahmet eglesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mekanı cennet olsun. Eşiyle konuşan biri söylesin(bir kaç hafta sonra belki) burda bu kadar adam hepimiz bir meslekteyiz birşeylere ihtiyaçları olursa herkes seve seve yardımcı olur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Daha gecen gun buralardaydi, ne guzel mucaadele ediyor insallah kazanir diyordum, saka gibi. Babami da boyle beklenmedik ani kaybetmistik ama yasamis olsa da insan boyle gidislere hic bir zaman hazir olamiyor demekki. Allah rahmet eylesin. Yuzyuze gorusen, aileyle iletisimi olanlar yonlendirsin maddi manevi yapilabilecek ne varsa yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Şok oldum gerçekten ya göğsüme taş oturdu resmen. Tanışmamış olsam da sürekli forumda vakit geçiren ve birbirini iyi kötü tanıyan birisi olarak, kendisinin hastalık başlığını takip ediyordum ve iyileşmesini umarak bekliyordum. Çok üzgünüm. Ailesine ve tüm sevdiklerine sabır diliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Başımız sağolsun, narsor şimdi çetin, daha önceden de birileri vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin. Ne diyeyim, birbirimizi kırdığımız da olmuştur ama hep muzip bir abi gibi gördüm onu. Hayat dolu 10 numara adamdı. Keşke daha çok aramızda olsaydı, atışsaydık birbirimize wot döşeseydik. Sevenlerine sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 coldwind vardi sanirim tam hatirlayamadim nickini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Başımız sağolsun.Sabah sabah şok oldum.Forum ve bizler çetin abi için o kdr değerliymişiz ki asla bizden vazgeçmedi.Çok üzüldüm gerçekten.Huzur içinde uyusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 off abim off annem hastaneydeyken yazışırdık onuda kanserden kaybettim.kahretsin böyle hastalığı illeti.. B)- şunu,trolleybüs lafını,kendi çalıştığı firmada eleman yetiştirmek için eleman alımına ne kadar uğraştığını,paticikden adam bulmak için nasıl adeta yırtındığını,delinmez ulusalcı kimliğini,defelarca gereksiz yere yerildiğini dalga,geçildiğini,uzaykeki ile olan gazete muhabbetini...hiç unutmam/unutamam şimdi hepsi anı oldu gitti. yüzyüze tanışmak nasip olmadı.hep başka zamanlara bıraktık buluşma işini olmadı lan. mekanı cennet olsun.ailesi ile iletişimi kesmeyin abi ne lazımsa yapalım düzenli olarak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah rahmet eylesin. Inanmak istemedim ilk once. Resmen yeni bir cagin baslangici gibi hissettim. Once uo oynuyorduk konusuyorduk burada. O zamanlar dalga gecerdik, olm 20li yaslara gelecegiz ise baslayacagiz vs hala burada yazisiyor olacagiz falan diye. Simdi o kisim hizlica geldi geciyor bile. Evet cetin abi uo zamanlarindan degil ama erken uyari gibi sanki: gencler yarin obur gun torunlariniz olacak gene buraya yaziyor olacaksiniz. Hastalacaksiniz onu konusacaksiniz. Aramizdan bazilari yenik dusecek ayrilacak yanimizdan, en kavgali bicaklilar bile gelecek burada gozyasi dokecek, uzulecek. Biz gene yazismaya devam edecegiz burada, torunlarin fotograflarini falan koyacagiz. En sonunda biz de ayrilacagiz biri arkamizdan bir konu acacak iste. Vay arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Geride kalanlara sabır , kendisine rahmet. Çok kötü bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine sabir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Yazik oldu valla Ceto'ya. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ailesi icin olur, kizinin egitimi icin vs olur, yardim vs birsey baslatilirsa haber verin. Gozumden kacar vs, bi om atin lutfen. Yani ozel sigorta vs olmasina ragmen masraf cikiyor baya demisti cetin abi, bir konusmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 KuddusiMavra said: Hepinize Allah zihin açıklığı versin, işleriniz rast gitsin, hep seveceğiniz işlerde, hep sizi seven insanlarla birlikte olun umarım. Sevgiler. Güzel insan. Mekanın cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hayat bu değil mi zaten cicibeybe sırf burası için değil hayatta nereye dokundu isen bu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar