Promenader Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 On 03.11.2021 at 16:32, Sam dedi ki: cidden 96 saat kötü geçti, sırf amelelik ve hamallık, hep geleceğe yönelik "bunların bir geri dönüşü olacak" beklentisiyle. o sürede bunalmak ve sıkılmak yerine eğlenebileceğim oyunlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 4 saat önce, sylvanas dedi ki: Onca exploit dupe olmus level glitch yapilmis. Oynasam enayi hissederim kendimi. Savasirken bile exploit ediyormus millet animasyon skill su bu. Dedikleri gibi tespit edip banladiklarini da dusunmuyorum zaten. Regional transfer olayi, aciklamalarina olan guveni de dusurdu. Bi de kitle falan derken mmo'larin valoranti csgo'su falan oldu gozumde. Dusen sayiyi arttirmak icin umarim ciks muzikli youtube reklamlari donmeye baslamaz valorant gibi. Gold Bug-Dupe olayında şikayet edilenleri veya kendi tespit edebildiklerini banlamışlar sözde.. şikayet edilmeyen gold satmayan kendi 10k goldunu yümyüzmilyonbinlere çıkaranlar halen oyunda herşeyi satın alabiliyorlar o zaman tek çözümü vardı rollback onada yetemediler işte böyle geldi geçti bu oyunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 abv amazon gitti paracıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 amma saçmaladı millet ya kimsede sabır kalmamış herkes o kadar alışmış ki sömürmeye sonra oyun çıkmıyor diye ağlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 benim tek hayal kırıklığım oyun çıkmadan önce 2-3 aya toparlarlar koca amazon vs diyordum. içerikli hali de 1 seneye gelir. ama şu an bakıyoruz içerik eklemeyi bırak sorunlardan yeni sorun çıkıyor. 2 seneye anca keyifli solo oynanabilir hale gelebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Equip set özelliği gelmesi lazım, çantada mining lucklarım nerdeydi harvest luckım nerdeydi diye aramaktan perişan oldum. Bi de trade postun uiye ayar çekerlerse şahane olur. 4 saat önce, Oce4n dedi ki: 2 seneye anca keyifli solo oynanabilir hale gelebilir belki. Hem grup hem solo gayet oynanıyo. Lvl65 eliteleri falan solo kesebilirsin, cclenebilen bosslarıda kesersinde uğraşmaya gerek yok çok zaman alır. Bizim server ölü sayılabilir ona rağmen en fazla 10 15dk da elite farm grubu bulabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 O kadar saçma sapan şeye karşın yine de keyif alıyoruz biz diyebilirim Her şeyi düzeltseler bile 2022 başını görmeyiz diye düşünüyorum çünkü içerik çööök zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 3 4 aya tamam bu oyun ya yazın akılır en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 bence iyi gidiyor, ben uzun zamandır bir oyuna bu kadar sarmamıştım. ekip de iyi çalışıyor, dediğin gibi 3-5 aya tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Aynen, haftalık güncellemeler bu şekilde devam ederse çok iyi toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 hubert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Hubert de var Robert de Hubert = Quelthul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Everfall'da Tracking neden ore veinleri göstermiyor muhabbeti yapan sizdiniz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 RSA noldu bize sen söyle bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 lan oyunu gireyim dedim yükle diyor steamApps dosyasına baktım sadece klasör adı var içi 0 gb wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 https://www.gamespot.com/articles/new-world-server-merges-are-on-the-horizon-amazon-says/1100-6497813/?ftag=NLS-04-10aaa1d hatshat oldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 11 saat önce, tiLi dedi ki: RSA noldu bize sen söyle bari Bence güzel oldu. Tam anlamıyla agzımıza sıçıldı, devam da eder bu. RSA olarak 1 kere bile chestrun ya da herhangi bir pve aktivite yapmadık, bir yandan Marauder'lar ve Covenant'lar maşallah her gün 50 kişi heryeri farmlayıp durdu ve gear farkı acayip açıldı. RSA'nın avantajı War'lardaki taktiklerdi, yani Hubert de benzerini söyler, net bir şekilde doğru taktik - 40 kişi discord - her grubun bir lideri - haste potion zorunluluğu ve çok hızlı alan değiştirmeyle savaşları alıyorduk. Zaman geçtikçe hem diğer guildler buna alıştı hem de herkes farm yaparken biz yapmadığımızdan gear farkı da oldu. Bu sebeple her savaşı kaybetmeye başladık ve 1 şehrimiz kalınca yeni yapılanmaya gitti bizimkiler. Her akşam chest run yapmayı akıl ettiler, şimdi tekrar toparlanmaya çalışılacak Ha bir de çok ciddi ego oluşmuştu bizimkilerde, o da kırıldı tabi tokatlana tokatlana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Kaşıkla verip, sapıyla göz çıkarmak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 bu ne ki anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 tek pc den oynanabilir diyor sanırım aynı ev içinde bile oynayamazsın kafası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 bana tam tersi, family sharingden oynayana kıyak geçmişler oyunu vermişler gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 botlar ya da dupe yapanlar family sharing ile acılan accountları kullanıyorlar diye iptal edildi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Evet, tüm botlar Steam Family Share ile sınırsız account açabiliyordu, ban yeseler bile farketmiyordu. Bunu kapattılar AMA her accounta lisans ekledilerse fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 solo oynamaktan ciğerim soldu lvl 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Public Test Realm eklemişler Void gauntlet silahı gelmiş int focus base support dps silahıymış Announcing the Public Test Realm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar