Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Bifrost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Server Bifrost, faction covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 iyi bare ingilizlerinde olduğu server değil mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 cemizim yayıncı grubuda o server da. şimdilik 3 türk guild var bilinen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Koca koca adamlar hala mmo oynuyor... Cukcukcuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 gardaşım büyüdük diye avrupaya türkün gücünü göstermeyelim mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 1 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: cemizim yayıncı grubuda o server da. şimdilik 3 türk guild var bilinen. Tek Türk gült "Loot Kavmi" diğerleri tatava. Yobaz yöntemlerimizle kendi kanunlarımızı belirleyecez. Proximity chatte savaş naraları atıp, Türk'ün namını yürütecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 dfsdfs çok güzelmiş guild ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 sodomy is not required but encouraged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 2 saat önce, Xenocide dedi ki: Server Bifrost, faction covenant biz de bifrost döndük. hellheim türkheim olmuş. sıra çok fazla 2 3 güne salar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Bensalem sen selamet serverına girdim boş diye server spreadsheette kimse not düşmemiş bile o serverın kaderini biz Pati olarak şekillendirebiliriz bence das şaka bir yana sıra beklemeden bir bakayım oyuna diye girdim performans nasıl diye (PCim eski). Oyun çok net olmuş, baya temiz oynanış arayüz, animasyonlar sesler, efektler vs. Amazon basmış parayı güzel güzel. Özlemişim mmo launchlarını. son olarak Bifrostcuyuz o zaman diye anlıyorum. Oraya geçecem fazla ilerlemeden karakterle çünkü. Bu arada guildlar faction based mi yoksa farklı faction dan olabiliyor muyuz? Covenant denmiş de ben dinci olmak istemiyorum syndicate'ın gizem ve bilgi peşinde koşma lore'u daha hoşuma gitti haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ben de syndicate pompalamaya çalıştım da ikna olmadılar ille de siyasal islam diye tutturdular önemli faction sanırım ya, beraber pvp yapacaksak eğer ki yaparız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 abi biz de sarıyız merak etme. underdog > all. ben yeşil de oynadım mor da ama rabbime en yakın sarıda hissettim. sen kalbini temiz tut, gerisi gelir inşAllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 düzelicez inşAllah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 püh serverı tutturduk ama faction tutmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 La olm, o nasıl gült ismi, adında Ottomans, Osmanlı veya ucundan kıyısından bunlara dokunan bir şey yoksa, o gült ten bir şey olmaz ke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 yalnız bifrost ta 5000 kişilik sıra var ve baya yavaş ilerliyor böyle giderse 9 saatte falan girebiliyorum oyuna haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 ben şu an işteyim de akşam 8 gibi evde olurum acaba teamviewerdan eve bağlanıp koysam mı sıraya şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 prime timeda kaç olacak acaba sıra şu an 5524 abaaav. oynanmaz ki bu olm daha 1 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 https://newworldstatus.com/?sort=queue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 baya şaka gibi ya hani final fantasy 14 de falan da sıra oluo böle 50 -100 kişi dio 2-3 dakikada geliyor. Burada baya sıra bekliyorsun gişe önünde bekler gibi ve çok yavaş. Bu oyundan kimse log out olmaz böle oldukça. Şu an boş serverda oynasam mııı yoksa sıraya mı bıraksam diye arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Pop Cap arttırırlar prime time'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 25k sıra mı aehhaehaehuaehuaehuahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 US serverları açılmadı dimi daha? onlar açılınca rahatlar biraz. bi de pop cap artırırlarsa prime time'da, 1 saat beklemeyle girilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 server başına 2k kullanıcı bayağı az değilmi zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar