Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 oyunun adam olması için biraz süre geçmesi lazım zaten ya release den sonra. release de başlarsam sıkılır bırakırım düşüncesi var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Ben girdim betaya öyle düzelen bir şey yok aksine yoğunluktan mı nedir bilmiyorum ama baya fps drop falan var. Ben hiç yoktan iyidir diyerekten devam ederim. gönül wow dan kopmak istemiyor ama wow çok pahalı. fatura öder gibi ne bileyim sıktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Baya değişiklik var Ama bazı şeyler hala duruyor mana stam regen içinden geçmişler Armorlara nerf gelmiş.Greate axe 2li vurmayı düzeltmişler. Xp nerf gelmiş moblardan hemde allahsal nerf. Xp alma zorlaşmış 20 güne düzelecek şeyler değiller ama release olduğunda oyun yavaş yavaş düzelir diğer sorunlar herhalde. Server stability suan iyi duruyor. Releasede iyi eğlencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 haçeti nerflemişler herhalde keyfin yerinde olduğuna göre :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Bu oyun multi survival mıydı 2 sene önce? sonrasında mı mmo çevirmeye çalıştılar ? eğer öyleyse şimdi çok belli oluyor neden böyle olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 3 saat önce, Xenocide dedi ki: haçeti nerflemişler herhalde keyfin yerinde olduğuna göre :d Ya da kendi de hatçet oynamaya başladı, o yüzden keyfi yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 37 dakika önce, GreenPeace77 dedi ki: Bu oyun multi survival mıydı 2 sene önce? sonrasında mı mmo çevirmeye çalıştılar ? eğer öyleyse şimdi çok belli oluyor neden böyle olduğu. Bunlar Önce MMORPG yapmaya başladı, sonra Survival moda olunca, herhalde hem oyunu bir an önce çıkaralım, para kazanalım, hem modadan yararlanalım dediler, onlar onu çıkarıncaya kadar moda geçti, millet te tepki koyunca, gene geri döndüler MMORPG ye. Böyle bir şey olmuştu, hatırladığım kadarı ile. sallıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 full loot pvp diye başladı oyun ilk şehirleşme ile beraber. baktılar tutmayacak vazgeçip bu sevdadan o zaman PVE dancın mancına çevirelim dediler. ama pve eksik oyunda şu an. onun bocalaması bu. full loot pve ve şehir mantığıyla oyun çok güzel idi ama çok da fazla kişi tarafından oynanmazdı. adamların amacı sonuçta para kazanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 5 saat önce, Xenocide dedi ki: haçeti nerflemişler herhalde keyfin yerinde olduğuna göre :d yemiş nerf. nokta atışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 2 saat önce, Oce4n dedi ki: full loot pvp diye başladı oyun ilk şehirleşme ile beraber. baktılar tutmayacak vazgeçip bu sevdadan o zaman PVE dancın mancına çevirelim dediler. ama pve eksik oyunda şu an. onun bocalaması bu. full loot pve ve şehir mantığıyla oyun çok güzel idi ama çok da fazla kişi tarafından oynanmazdı. adamların amacı sonuçta para kazanmak Şimdi oldu işte bu kadar hatalı tasarım planlama olamazdı çünkü. taşlar birbirini tamamlamıyor oynarken bile hissediyorsun bi terslik var diye. 2 aya tam oturur bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 hatchet a gelen pek benim istediğim bi nerf değil 6 saat önce, Quo-Vadis dedi ki: Ya da kendi de hatçet oynamaya başladı, o yüzden keyfi yerinde. ben kendisine saygısı olan adamım bozuk düşük alt insanların egolarını tatmin etmesi için üretilen şeyleri kullanmayı sevmem xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2021 9 saat önce, Xenocide dedi ki: haçeti nerflemişler herhalde keyfin yerinde olduğuna göre :d haha spot on. gülücükler saçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Full loot server koymayacaklarsa repairsiz ya da repair cok zor olan server koysunlar. Oteki turlu ekonominin bi anlami kalmaz oyuncular max level olup her itemin en iyisini alinca bir sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Bi de hirsiz koysunlar ustunden pantolonunu hasirt diye calabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 fadsf Max level olmak kolay değil. Ya satın alabilirsin ya da Craftlayabilirsin. Craft işi de öyle en iyisi bu diye bir şey yok. + Oyun sadece tek setle oynanacak bir oyun değil en az 3 set yapman lazım :d tek setle de oynayabilirsin ama pek bir şey bekleme. Pve setinle anca pve yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Kimler başlıyor peki şimdi? 2-3 saat beta oynadım, casual takılmak için düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 On 11.09.2021 at 11:38, phoenix_daoc dedi ki: fadsf Max level olmak kolay değil. Ya satın alabilirsin ya da Craftlayabilirsin. Craft işi de öyle en iyisi bu diye bir şey yok. + Oyun sadece tek setle oynanacak bir oyun değil en az 3 set yapman lazım :d tek setle de oynayabilirsin ama pek bir şey bekleme. Pve setinle anca pve yaparsın. pve setinle pvp yapıyorsan zaten o pve seti değildir ki. settir sadece... 57 dakika önce, cacodemon dedi ki: Kimler başlıyor peki şimdi? 2-3 saat beta oynadım, casual takılmak için düşünebilirim. iş yoğunluğu yüzünden casual akacaz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Herifler baya geniş rahat takılıyo içerik konusunda, release de ilk hafta bakarım neler yapılmış oyunda, olmadı bir ay daha beklerim eksik content başlayıp motivasyonum kaçmasın istiyorum nasılsa yeni serverlar eklenir ilk aylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Bugünüe kadar oynadığım en iyi mmo tartışmasız. Çıksın diye gün sayıyorum. Grafikler özellikle sesler inanılmaz. oynanış vs çok zevkli tam zamane mmo su olmuş çok beğendim. Jeff bezos reis aylık para bile almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 10 gün kaldı beyler Hayp iz riğıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 bir sonraki delay duyurusu için 3 gün kaldı da diyebiliriz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 @Loex Bugünüe kadar oynadığım en iyi mmo tartışmasız. huh ? -content end game belli değil zindanlar birbirinin aynı gibi buglar ortada öylece duruyor abi yavaş biraz sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2021 arkadaşlar delay yok, içerden bilgi, yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 19 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: @Loex Bugünüe kadar oynadığım en iyi mmo tartışmasız. huh ? -content end game belli değil zindanlar birbirinin aynı gibi buglar ortada öylece duruyor abi yavaş biraz sakin. Aga content ne endgame ne? Şuan oynadığın mmolarda olmayan ne yok bunda? pvp için çıkmış bir mmoda ne tür bir endgame arıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Oyun çıkmadan fanboyluk başlamış. Ben de isterim güzel bir oyun olsun ama bu kadar hype ı hakedecek bir şey göremiyorum. Hatta çıktığı gün geğilde, bir kaç gün sonra indireceğim. Başlangıçtaki rezillikleri çekmek istemiyorum. Bende yarattığı hype o kadar sönük :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar