goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 9 saat önce, Masticore dedi ki: tsıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Ortamda kız yoksa ben bu işi bırakıyorum reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 dreagloth kız değil mi? ben o yüzden mmo bölümünde takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 zipzip de dişil bir isim. hanımefendi değilse dahi en kötü ihtimal bicurioustur. dreagloth neckbeard sahibi birey ismi. frp oynamıştır bu adam, en dişil özelliği bazen duş almasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yeni dünya diye meyve var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 On 07.08.2021 at 22:29, dreagloth dedi ki: Ortamda kız yoksa ben bu işi bırakıyorum reis isabet olur b@bthekenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Denyo denince niye banlaniyor ki? dengesiz demek denyo. Aptal da demek ama bunun icin banlanilmaz. Kimlerle forumluyoruz diyerek ustu kapali gerizekali gondermesi yapilinca sorun olmamis. Baska yerde dellendiyse bilemeyecegim tabii. hatta denyo nickli arkadas da var, yoksa deno muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Ben de anlamadım işte ona ithafen biraz harasladım draegi ama anlamamak istedi kendi meşrebince bir şeyler geveledi. Herkese yetki vermemek lazım sonrasında bu tür durumlar ortaya çıkıyor. Yapacak bir şey yok, klasik Türkiye. Yetkin varsa adam sana baktı diye "BEN"leyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 On 07.08.2021 at 22:27, axedice dedi ki: Ortamda heçıtçı varmış o yüzden böyle belki de? hem esprili hem de metaya hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 kim banlanmış olm SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR HAKLIYKEN HAKSIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 cyber bully Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 al iste bak, pati yonetimine laf ederler bir de forumla ilgili. bik bik bik. milletin zilyar dolarlari var iki elleriyle bir malta erigini dogrultamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 9 - 12 Eylül Open Beta başlıyor 1 ayda ne kadar ilerledi oyun merak ediyorum şimdiden. New World Open Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 On 07.08.2021 at 08:38, Mina dedi ki: Bende oyun bazı sorunları çözülürse vasatın üstünde gayet başarılı demeye çalışmıştım. Ama neyse. Senin gibilerin mod olduğu bir forumda forumlamaya çalışıyoruz. Denyo. hocam bu ne sinir, sal biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 6 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: 9 - 12 Eylül Open Beta başlıyor 1 ayda ne kadar ilerledi oyun merak ediyorum şimdiden. New World Open Beta Fixlere yönelcekler ya bişi getirmeyeceklerinden bahsetmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Data mining bilgisine ulaşanlar bazı silahlar eklenebilir diyordu sanırım dagger gauntlet ve pistol. son beta da açık olmayan bölgelerde eklenir büyük ihtimal ve çöl bölgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 release için 2 tane sneak peek görsel gösterdilerdi çok kısa, bi tanesi gauntlete benziyordu. tahminim lightning gauntlet falan koyacaklar. o görsellerle ilgili vardır kesin yutubda OMG NE DEMEK İSTEDİLER ACABA temalı 45 dakikalık videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 bu kadar plansız open beta saçma ya. daha kaç kere millete wipe yedirmek istiyorlar anlamadım ki. 1 sene önceki betada da verilen cevap "yetersiz içerik" idi şimdiki de böyle. 2-3 ay ittire ittire oyun yapıyorlar... aç bari oyunu da yolda düzersin kervanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2021 Adamlar kesinlikle hiçbir şey eklemeyeceklerini söylediler. Onları eklerlerse oyun açıldığında fail olur büyük ihtimal. Var olan bile daha düzgün değilken yeni içerik getirmek Dingoluğun önde gideni bi hareket olur. Şuanda var olan sıkıntıları balance ı düzeltsinler yeter bu haliyle bile oyun baya götürür. O süre zarfında içerikler ufak ufak eklensin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 İkinci bir tortanic mi geliyor acaba?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 yeni content yoksa 3 gün için indirip denemeye gerek yok o zaman. harcadığımız zamanın yarısı zaten servera girmeye çalışmakla cebelleşiriz kesin sonrada öğlen saatine reset koyarlarsa tam gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 game studio arkalarında amazon olduğunu düşünüp o kadar geniş davranıyorlarki inanılmaz. başka firma olsa çoğunun işine son verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Şuan için indirip girip level kasmak avellik. Denemediğin şeyleri denemek ve Serverları olabildiğince yük altında tutmak için girilir ki server stability için açıyorlar zaten. girip girmemek sana kalmış tabiki ama ben bakamadığım 2 3 şey vardı onlara bakmak için gircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar