Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 İki çiftin arasina girmis gibi olmiyim de abi birbirinizi irl tanimiyosaniz adam neden hesabini versin tamamen yabanci, tanimadigi birine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 valorite seti versene abi arkadaşlara gösterip gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 (düzenlendi) Niye? ben veriyorum ya. Hesabını istemedim ki beta suanki haline girilen accountı istedim. Onu kendi accountına bağladıysa bilemem. İstiyorsan sana sword of legends cdkeyi veriyim gir dene. 2 tane 1 tanesi kullanılmış isteyen varsa verebilirim 1 tane cdkey ve 1 tane account. TANIMADIĞIM BİRİNE edit: corwfall isteyen varsa da verim asdf Haziran 5, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2021 ben de tanımadığım birisine vermezdim. özel şeyler bunlar mahrem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2021 ayn çok özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 grafikler combat boss tasarımı sizi bilmem ama beni hypeladı. Çok iyi görünmüyor mu yahu. Dungeon zorluk seviyeside iyi ayarlanmış ise baya baya alıp götürür bu NW. 20 temmuuuuuz bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 O yürüme/koşma animasyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Eso combati gibi mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 ilk leaklerde biraz ciddi bişeye benziyordu , cıvımış animasyonlar efectler iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 On 14.06.2021 at 20:22, omersem dedi ki: grafikler combat boss tasarımı sizi bilmem ama beni hypeladı. Çok iyi görünmüyor mu yahu. Dungeon zorluk seviyeside iyi ayarlanmış ise baya baya alıp götürür bu NW. 20 temmuuuuuz bekliyoruz. esonun aynısını yapmışlar abi neyine hyplanıosunuz şu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Esonun grafikler daha iyi bu videoya bakarak yorumlayacaksam şayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Yok be eso silik ve bence az daha ozensiz gibi. Renk paletine uyuzum eso nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 +1 scala XD esonun animasyonları falan çok kötü değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Bunun da kötü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Bitmemiş oyun betada oynadım rahatsız etmedi pek göze batmadı. Ama Esoya girdiğim gibi direkt çizimler olsun her şey çok tuhaf gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 (düzenlendi) betada sevmediğim oyunda sadece 3 skill kullanabilme olayı hala aynı mı? diğer stance'e (ismini hatırlayamadım sallamış olabilirim) geçince skill'leri kullanmak için belirli bir süre beklemek gerekiyordu vs. Haziran 18, 2021 yusema tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 İyi ya sevindim oyun çok kalabalık olmayacak herhalde. Kimse beğenmiyor. Betada üşüşen sinek gibi insan vardı. Bir kurtun başına 100 kişi geliyordu. Güzel bencede oynamayın. Çok komiksiniz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 niye trip atıyorsun abi oynarsa oynar insanlar afgsgsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 (düzenlendi) yok ya trip değil aklıma izlediğim bir video geldi. amerikada kırmızı bir dodge hediye ediyorlar alışveriş merkezinde. adamın birisine bu çekiliş sonucunda birisine çıktı nasıl buldun diye soruyorlar. Kırmızı dodge mu iğrenç hiç güzel değil deyip dodge dan daha iyi 10 araba sayabilirim bunun gibi bir merkeze hiç yakışmamış filan diyo. sonra sana çıktı diyorlar oturup 15 dakika ağlıyo. takla filan atıyo sağdaki soldaki insanları öpüyo hep hayalinin böyle bir spor araba ile gezmek olduğunu filan söylüyo. o geldi aklıma güldüm. Haziran 18, 2021 omersem tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 O arabayla kaza yapip olmus... Fin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2021 On 18.06.2021 at 09:41, yusema dedi ki: betada sevmediğim oyunda sadece 3 skill kullanabilme olayı hala aynı mı? diğer stance'e (ismini hatırlayamadım sallamış olabilirim) geçince skill'leri kullanmak için belirli bir süre beklemek gerekiyordu vs. Cooldown paylaşımı kalktı 2 silah var Toplamda 6 skill kullanabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 20 temmuz pre-order için beta başlıyor. 31 agustos çıkış tarihine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2021 son 3 güüüünn ÇILDIRIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 On 15.07.2021 at 13:37, omersem dedi ki: 20 temmuz pre-order için beta başlıyor. 31 agustos çıkış tarihine kadar Düzeltme : July 20 at 9:30AM PT (4:30PM UTC) and will continue until August 2 at 11:59M PT (6:59AM UTC). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar