Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

miras kavgasına şahit oldunuz mu?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

bizde oldu
ananem öldükten sonra ayvalıkta zeytin arazileri çıktı
sonra olmadık yerlerden de 2 kardeşe arazi çıktı
2 kardeşe çıkmadı.. nasıl oldu ise

sonra benim annem çıktı bu sonra çıkan arazileri diğer kardeşlerine pay etti diğeri etmedi sonra olaylar büyüdü..
hala çözülmüş değil hak da idda edemiyorlar diğerleri çünkü direk tek kişi üzerine çıktı araziler.. başka başka yerlerde.

şimdi bunun intikamını ortak arazide bina yapmak istiyorlar biri toplantıya gidiyor biri gelmiyor iş uzuyor gidiyor.. mütaitlerde kaçıyor sonra.. bir türlü anlaşamadılar
Sosyal ağlarda paylaş

haydaa sizde de mi hacı sdafsd

biz 1 senedir uğraşıyoruz, 3 aydır ciddi boyuta ulaştı, 1 aydır mahkemeler açılmaya başlandı. hatta benim anlaştığım, elemesini geçtiğim ve sadece ödemesi kalan sivil havacılık olayını da sırf bu yüzden ertelemek zorunda kaldık o yüzden akrabaları dövdürtesim var...

Kısaca anlatırsam bizde olayları karıştıran anneanneme tuttuğumuz bakıcı kadın oldu. Öncesinde de anlaşmazlık vardı ama ortalık tenhaydı. O evde birlikte kaldıkları dayımla tahminen ilişkiye başladı ve ikisini de elinde tutuyor. Anneme düşman etti önce yapmadığı şeylerle, söylemlerle vs. sonrada paragöz vs. olduk bir anda. Diğer embesil dayımda onlara inandı annemi suçladı derken en büyük dayımla annem işte dava açmaya başladı teker teker kendi hakları için. Dört kardeş bizimkiler biliyorsun.

Detaylı konuşuruz, hatta buluşalım lan bi ara özledim.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi denk geldi bugün tüm gün tapu orman kadastro dolandım.
Köyde küçük bi yer var. Paylasamadilar bi. Bi tane dayım var köyde kendisi yazlari. Tam bir çakal dayı. Lan ihtiyar kulaklar duymuyor ama işi gücü itlik serserilik. Gidiyor kadastroculari muhtarı kafalıyor tapuları kendine yazdırıyor, hemen tek göz ev dikiyor arsa işgal ediyor, tel çekiyor burası benim diye kafasına göre bölüyor falan.

Bugün artık dağ başında tüm bunlara şahit olarak gözlem yaparken hayatımın en abartı yağmurunda ıslandım. Lan dedim en azından organik köy yağmuru diye istanbullu beyaz yakalı role-playi yapıp eğlendim de tüm bu saydiklarimi tek tek tespit edince kafası attı bizimkilerin.

Yarın küçük dayım annem ve yengemle köye gidicez serseri dayımla konuşmaya. Challenge attık bildiğin, tarlaya gel lan dedik. Organik köy dayağı yiyeceğim gibi görünüyor. Hayırlısı bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

İyi denk geldi bugün tüm gün tapu orman kadastro dolandım.
Köyde küçük bi yer var. Paylasamadilar bi. Bi tane dayım var köyde kendisi yazlari. Tam bir çakal dayı. Lan ihtiyar kulaklar duymuyor ama işi gücü itlik serserilik. Gidiyor kadastroculari muhtarı kafalıyor tapuları kendine yazdırıyor, hemen tek göz ev dikiyor arsa işgal ediyor, tel çekiyor burası benim diye kafasına göre bölüyor falan.

Bugün artık dağ başında tüm bunlara şahit olarak gözlem yaparken hayatımın en abartı yağmurunda ıslandım. Lan dedim en azından organik köy yağmuru diye istanbullu beyaz yakalı role-playi yapıp eğlendim de tüm bu saydiklarimi tek tek tespit edince kafası attı bizimkilerin.

Yarın küçük dayım annem ve yengemle köye gidicez serseri dayımla konuşmaya. Challenge attık bildiğin, tarlaya gel lan dedik. Organik köy dayağı yiyeceğim gibi görünüyor. Hayırlısı bakalım.

tatildeyken de çok kafa s.ktin ya bu göt kadar yer için sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim dede ölünce bahçeler kardeşler arasında bölüşülmüş sıkıntı çıkmamış. On beş sene sonra köye baraj geldi tarlalar su altında kaldı. Köyde bir sürü kişi birbiriyle akraba devlet de tapu kimin üstüne diye bakınca yeniden tartışma başladı. Üçüncü kişiler, amcaların halaların çocukları, ondan ona laf taşıyan köylüler felan işin içine girince durum iyice mala bağlamıştı.
Bundan nasıl bir ibret alırsın niye almak istersin onu da bilmiyorum.

Yeri gelmişken de belirteyim hidroelektrik santralleri müthiş bir doğa katliamıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...