Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2016-2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önceki sayfadaki istatistik okadarda saçma değil abi bence. karşısında lbj varken hiç to yapmadan 38 sayı attı durant.

ki gsw'de cavs'te oldukça savruk basketbol oynayan takımlar hucum yaparken çok rahatlar. böyle bi sistemde hiç to yapmadan final serisinde lbj'e karşı 0 to ile 38 sayı bayabaya dominasyondur.
Mesaj tarihi:
TO ve sayı temel istatistiklerden, gayet tutulur. Asıl KPI olayı ama Asist/TO oranı. Mesela Steve Nash bu alanda müthişti eskiden.

Geçen seneki ilk 2 maç GSW anasını ağlatmıştı Cavs'ın ama geri döndüler. Olur mu olur yani, çok takılmamak lazım.
Mesaj tarihi:
Boyle ciddi bir macta lebronu bu kadar konsantrasyonu dusuk gormemistim. o ustteki nedir ya. Carsamba evine bir saldirida bulunmuslar galiba, onu atlatamadi herhalde. Krala inancimiz tam, icerde kendine gelir umarim.
Mesaj tarihi:
Tam bekledigim gibi oldu. Duranti kimse savunamadi/savunmadi ve agir ezdi herif. Harrison barnes veya livingston degil sonucta bu adamin kapasite belli seviyenin altina inmez.

Ben halen klay amelesinin napmaya calistigini anlamadim. Son 10 mactir sanirim %10 la atiyor.
Mesaj tarihi:
aman köşeden 3lük yemeyelim, aman curry hayvanı ritme girmesin, aman huzurumuz kaçmasın ali rıza bey diye diye kabak gibi açtılar boyalı alanı

gelen smaç vurdu giden smaç vurdu, yeto mcgee bile smaç vurdu lan noluyor nba finali bu ehueh

uzunlar hiç eşleşemeyince zaten savunma da hak getire, biri 3lük atıp potadan potaya amerikan futbolu pası verebilmesiyle meşhur egzantirik PF

diğeri de isiah thomas gelse onu bile boxout edebileceği şüpheli sezonu kardashian kanseriyle geçiren tristan thompson

karşılarında da 15 cm daha uzun kobe (evet 2016 itibariyle 2.13 teşekkürler olimpiyat komitesi) ve dpoy'un her yıl olağan şüphelisi draymon

meanwhile in los angeles

https://scontent-otp1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/18513593_1863760760550606_3575117097719562240_n.jpg
Mesaj tarihi:
Baska secenegin yokki ya boyali alani acacaksin ya da 3luklere razi olacaksin. Ki bu 3 luklerin cogu moral bozan tipten. Orta sahayi 1 metre gectiktwn sonra sallayip daha top girmeden sevinen tiplere karsi oynuyosun napabilirsinki ( 1.macta 3 tane boyle sut var sanirim)
Mesaj tarihi:
Curry'i eskiden çok severdim de, son 2 senedir özellikle konferans finallerindeki inanılmaz itici ve ukala tavrı sebebiyle nefret etmeye başladım. Sakatlansa üzülmem resmen.

Yine her maçı hevesle izleyerek bekleyeceğiz kral dövsün şu bebeleri diye.
Mesaj tarihi:
yani :)
içeri penetre eden lebrona curry'nin bişi yapamayacağı gibi, bu şekilde birebirde de lebron'un tutamaması şaşırtıcı değil.
feyki yemese kaçırmazmış hatta curry'i.
Mesaj tarihi:
Bi de iki maçtır Cavs çok dandik kullanıyor faul haklarını.

Şöyle ağzına ağzına vurarak harcasalar faul haklarını, korkacak biraz bebeler. Savunma sertliği diye bakınca dün J.R Smith'in aptalca faulleri aklıma geliyor (facepalm)
Mesaj tarihi:
kral dediğiniz adam bildiğin drama queen. LeFlop, leChoke,leFail. sırf şu herıf yenılsın dıye karşısında kim varsa desteklerim.

hapçı kendine geldi bu arada güzel oynadı. çok ağır kafası iyi/sarhoş gibi gelse de şut atarken bu sefer isabet oranı yüksekti.
  • Yeni Oluştur...