BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Lebron'un bu sene de şampiyon olup artık iyice MJ mertebesine erişmesini istiyorum fakat GSW çok ayrı bir boyutta. Pacers serisi ile Cavs'ın vites artırdığı belliydi ancak Doğu cidden zayıf, yanıltmaması lazım. Hücumda GSW'nin altında kalmazlar diye düşünüyorum ama karşılarındaki takım savunma olarak da ligin belki de en iyi takımı. İlahi bir zafer olur yani şampiyon olurlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 son 2 yılın mvpsinin takımı, 3 yıl öncesinin mvpsini de yanına alıyor, o seneki 4 allstarın içinde takımarkadaşı olduğu gsw yine lebronu aşağı indiremiyor öyle mi http://68.media.tumblr.com/2085bd84d96ee944f50010a75b1c8a6d/tumblr_n63c5ovpi71tuwbfjo1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ben sırf green ibnesi yüzünden cavs kazansın istiyorum kılım adama. gerçi durant ide seviyorum gsw kazanırsa da onun için sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Gren seveni de cok sevmeyeni de cok ama cok kompluke.bir oyuncu ben izlemekten keyif aliyorhm 2 tur 35. Sirada secilmis bir adam icin asiri iyi. Green diyince aklima gelen tek sey 4 sayi 11 asist 10 rebound 10 blok 5 top calma ile oynarken halen takima pas atmasiydi. At ulan 2 tane 3 luk diye kendimi parcalamistim. Quadriple double + 5x5 gorucektik ne guzel ya. Klay cok kotu ya beni endiselendiren o. Ot umj az cekiyor napiyor bu adamin kendine gelmesi lazim. Ara ara boyle yapip cok fena bosaliyordu sonrasinda acaba boyle mi olucak yine. (1 ceyrekte 37 ve sonra 3 ceyrekte 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Bu GSW kadrosunun Cavse yenilmesinin mümkün ihtimali yok bence. He inşallah yenilirler ve kral kazanır ama çok zor. Adamlarda 4 all-star var ve pota altı hariç her yerde daha üstünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 3 Numara pozisyonunda Durant, Kral'dan üstün mü dedin şimdi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Tamam orası olmamış :D 3 ve 5 diyelim biz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 tamamı olmamış o postun, sen zorlama hacı bu konuda bence sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Tamamı derken? GSW alamaz mı diyorsun yoksa gsw 1-2-4 pozisyonlarında daha kötü mü diyorsun? Curry- Irving kıyaslamasında bence Curry daha iyi. Klay- Jr kıyaslamasında ben Klayi tercih ederim Draymond - Love kıyas bile değil ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Irving'in savunması yetersiz. Ama form tutarsa Curry kadar tehlikeli bir adam. Bu kıyaslamayı Irving lige ilk geldiğinde yapsak komik kaçardı, ama Curry manyak bir herife dönüştü. Yine de aralarındaki fark uçurum değil. Klay GSW'nin kilit adamı. Az top tutup verimli şut atan bir adam, RIP Hamilton'ın geliştirilmiş versiyonu. Klay regular season gibi oynarsa GSW için iyi olur. Kadrolara ilk 5'in verimliliği olarak bakarsak GSW üstün; ama Cavs'ın rotasyonu daha çok oyuna dahil olur ve Lebron faktörü var. Bunun yanında GSW'nin çekişmeli giden maçlarda kazanma problemi hala var bana göre. Maçlar erken kopmadığı takdirde Cavs'ın şansı var. Ben bir de çoğunluğun aksine bu sene Kevin Love'ı beğeniyorum. Kısacası geçen seneki final serisine + olarak GSW'nin Durant gibi bir superstar kozu olsa da; Lebron'un çıldırması, Kevin Love'ın beklenen düzeye yaklaşması ve artık GSW'de benchten gelip de x-factor olan Iggy(Bok gibi play-off'larda), Livingston vs. sürprizleri olmaması nedeni ile fark çok açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Zaten sırf Lebron faktörüne güveniyorum ben. Kral umarım şu şımarıkların eline verir diye ümit ediyorum. Çok cavs sevdiğimden değil ama Spurse yaptıklarından sonra GSW sweep yese eğlenirim şu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Geçen sene farkı yaratan isimlerden biri Irving'di zaten, bazen en iyi savunmalardan biri de sen hücum ederken seni savunanı yormak, onun hücumunda minimum etkiyle bile oyununu bozmaktır. Irving eğer gününde olrusa bence bunu gayet iyi yapıyor. Love bence de çok iyi seviyeye geldi ve sakatlığına rağmen düşmedi. PO'larda da çok iyiydi. Bir diğer faktör mesela Thompson yine Cavs'ta pota altında net faktör üretemese de. Geçen seneye göre GSW'nin tek artısı Durant'ın katılması, onu LeBron tutar ayrı konu ama geçen seneye göre Klay bu sefer tam boşa çıkacak özellikle birebirlerde vs... GSW alırsa kilit adam kesinlikle Klay olur. Klay oynarsa GSW alır, oynamazsa Cavs her şekilde alır ki kulübesi de tam tecrübe, GSW'ye tokat atar bir kulübe yaşlı ve kağıt üstünde bitmiş adamlar olsa da. Deron, Korver, Frye yanlarında Iman Shumpert falan maçlar çok açılmaz bence kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Cavs'ta da işi aslında JR Smith kekosu belirliyor. Formda atmaya başlarsa Klay'i en azından oradan nötrleyebilir de bilmiyorum. Bu sene zerre güvenmiyorum kekomançiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 klay sen cins misin arkadaşım ya. cins misin. olm resmen satıyor. neyse tam beklediğim gibi durant vs cavaliers oldu da klay da oynarsa her maç +30 fark geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 kevin bey napyıorsunuz?? https://pbs.twimg.com/media/DBSpn25UMAATvyh.jpg gsw çok güçlü abi. yani zaten 73 win'li takıma + olarak durant gelince belliydi ama bu hangi seviye abi? bundan sonraki maçları bilmem ama bu maç rezil ettiler kral'ı. gerçi lbj'de oynadığı 8 finalin 6sının ilk maçını kaybetmiş zaten. seri hiç belli değil tabiki ama gsw'nin ağır favori olduğuda bir gerçek. her ne kadar love, lbj falan biz defending champs'iz falan desede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bu istatistikleri kim tutuyor lan bazen hakkaten şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Hiç kafasını kaşımadan en çok sayı atan Kobe mesela. Cidden bazı istatistikler Fenerbahçe'nin kendine özgü rekorlar yaratması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Bir de bu maçta Cavs öyle bir dağınıktı ki, baya kimse topu nereye atması gerektiğini bilmiyor, abuk subuk top kayıpları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Holy said: Hiç kafasını kaşımadan en çok sayı atan Kobe mesela. oha böyle istatistik mi olur lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 k1nJo said: Holy said: Hiç kafasını kaşımadan en çok sayı atan Kobe mesela. oha böyle istatistik mi olur lan ahahah (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 beni niye facepalmlıyon olm sanki saçma sapan istatistikler tutulmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 klay biraz daha tempo bulursa gsw süpürür clevland'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 KRAL DÖNECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 evine? sdfsdf şaka maka keşke kral alsa da, çok zor gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Canlı izlerken en çok üzüldüğüm şey Lebron'un Durant'ı savunamamasıydı ya. Resmen beceriksiz gibi davrandı ortalıkta dolaşırken. Ne yapacağını bilemez haldeydi bütün takım. Bir de fast-break yerken üçlük yememek için ortayı bomboş bırakıp kenara koşarak en az 5 smaç yediler, baya komik görünüyormuş asddfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar