Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ogrenim amaciyla Polonya'ya gidecek arkadasimin vizesi iltica etme riskinden dolayi reddedilmis. Simdi detaylari soramiyorum kendisine, basvuruda ne gosterdi ne gostermedi bilemiyorum ama isin garibi kardesine verip buna vermemisler. Arkadasim 27 yasinda ve lisans okumak icin gidiyor, gidecegi okul da ozel okul ve parasini falan da verdi. Turkiye'den buraya gelenlerin cogu vasifsiz ve cahil kisiler iken tutup da boyle duzgun bir insana bu tribi atmalari cok canimi sikti. Kendisi itiraz etmeyi deneyecek ve ben belki kendisine bir yardimim dokunur diye buradan dogru sizlerden bilgi almak istedim. Vizenin reddedilmesi ne kadar ciddi bir sorundur, redde itiraz ne kadar cabuk sonuclanir yahut olumlu sonuclanma ihtimali nedir, iltica riskinden red yedikten sonra itiraz savunmasinda nelere dikkat edilmelidir vb konularda verebileceginiz puf noktalari varsa paylasiniz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 arkadaşın erkek mi kardeşi kız mı.. tipini beğenmemişlerdir belki mulakatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 öğrenim amacıyla neden polonya ya gidiyor, adamlar bile normal değil bu diye geri çevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 mulakat olmadi, tip olarak da turkten cok avrupaliya benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Polonya bizden iyidir ogretimde ya Kurwa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 orasını bilmem de, diğer avrupa ülkeleriyle karşılaştırınca şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Tip, kültür vs önemli değil. Millet kültürlü, güzel, yakışıklı insanlara vize verdiklerini sanıyor ama durum öyle değil; arkadaşının sabıkası var mı? İnternette kimliğini siyasi vs. bir şekilde açığa çıkartan kişisel bilgileri var mı? İnternetten kısa bir tarama yapıyorlar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 27 yasinda lisans a killanmislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Esh said: Polonya bizden iyidir ogretimde ya Kurwa ama dotada değiller. önemli olan da o. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben portekize exchange giderken red almistim vizeme boyle. Itiraz ettim ne oluyor falan diye, okulunuza sorduk sizin gibi bir ogrenci olmadigini soylediler dedi gorevli. Wtf diyip portekizdeki okula yardirdim tabi, hata yapmislar. Sonra tekrar basvurmustum ucret falan odemeden, vermislerdi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 gecmis olsun edirneden öteye gidemez doğu kültürüne yönelsin hayatının geri kalanında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 dreagloth said: öğrenim amacıyla neden polonya ya gidiyor, adamlar bile normal değil bu diye geri çevirmişler turkiyede tip fakultesi kazanamayip gidip orda okuyan falan cok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Murray said: Tip, kültür vs önemli değil. Millet kültürlü, güzel, yakışıklı insanlara vize verdiklerini sanıyor ama durum öyle değil; arkadaşının sabıkası var mı? İnternette kimliğini siyasi vs. bir şekilde açığa çıkartan kişisel bilgileri var mı? İnternetten kısa bir tarama yapıyorlar diye biliyorum ben. Sicili gayet temiz, gecmisinde negatif hicbirsey yok. Kaldi ki ben hapis yatip da gelmis Turk gordum burada yani. Turk Konsolosluguna ne zaman gitsem 2 lafi bir araya getiremeyen, kutugunu bilmeyen hoduklerle ayni sirada bekliyorum. Bu tipleri ulkeye sokup sonra onlemleri duzgun insanlara karsi isletmek paha bicilmez gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Görende Polonya'yı karayipler sanacak. Nesine iltica edicen Polonya'nın, Polonyalılar bile hep İngiltereye Almanya ya kaçtıydılar. Hata olmuş olabilir, cicibebenin başına gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 cicibeybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 27 yaşında lisans mı okunur abi dönerci olmaya geliyo bu diye algılamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 "roket adam" said: 27 yaşında lisans mı okunur abi dönerci olmaya geliyo bu diye algılamışlardır hakket 27de yuksek lisans bitiyor. cogu doktora bitirio bu yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ne yuksek lisansi 27 yasindayim, lisans, yuksek lisans, +4 yillik is tecrubem var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Senin arkadaş karşı tarafı gerizekalı sanıyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 o baya iltica etmeye başvurmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Iltica edecek adam ozel okula esek yukuyle para vermez, kendini sisteme gorunur kilmaz en basta. Yasindan baska hakkinda hicbirsey bilmediginiz biri hakkinda geri zekalica yorumlar yapmaktan ziyade ise yarar bir bilgi paylasmaniz amaciyla acildi bu baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 adam 27 yasinda daha lisansa basliyacak kim gerizekali acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Oha cok agir bisi dedin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 palalar girdap gibi döner mi acaba bu topicte merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar