Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 5. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray | 24 Eylül Cumartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Eren golden öte hücum pres işini tek maçlık bırakmazsa dağıtır orayı,

GS ileride basmaya çalışırsa çok rahat çıkarız, haddini bilerek oynaması lazım. Ki tahminim öyle olur, geride kalabalık karşılayıp, hızlı adamlata top atarak gol ararlar.
Mesaj tarihi:
Mazi dediğin 5-6 senedir yahu. Adam sadece geçen sezon MLS'de gözden ıraktı ondan önceki takip eden tüm senelerde EPL ve Serie A'da banko büyük takımda oynadı. Takıma uyum sağlasın korkuyu salar. Fizik olarak hazırsa zaten başlasın bu maç, BJK sever bu tip adamları
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

applev0dka said:

11 er kisi kırmızı bile görse yetmez fenere

bjkden 1 kişi bile kırmızı görse sene boyu gözyaşı deposu dolar ya 11 kişi demişsin bir de :D.

atibanın yediği gibi kırmızı yerse
isyan çıkar tabi ya da velinin

adam gibi yesinler hakkıyla eyvallah
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

applev0dka said:

11 er kisi kırmızı bile görse yetmez fenere

bjkden 1 kişi bile kırmızı görse sene boyu gözyaşı deposu dolar ya 11 kişi demişsin bir de :D.

Kırmızı var kırmızı var. Hakli kırmızıya kumse çıkıp laf söylemez. Çizgiye basıyor diye atiba kirmizi kart gördü cok tartışmaya gerek yok ki ayni hakem içeride 9 futbolcu falan varken penaltı attırdı sonraki maçlarda.

Olay kırmızı değil zaten su mactan 10 kırmızı kart iki takıma -10 puan çıksa bile fenerden daha yuksek sansi var iki takimin da soylemek istedigim oydu
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Eren golden öte hücum pres işini tek maçlık bırakmazsa dağıtır orayı, ama BJK'nin stoperler havada iyi; konsatrasyon eksikliği falan olmadıkça rahat kafaya çıkamaz. O yüzden Yasin yerine Podolski veya Sinan Gümüş gibi 2nd striker adam lazım gol bulmamız için rahat

Valla hava toplarında iyi stoperler ama geçen hafta buraya koydum mu bilmiyorum, hava topu verimliliğinde halen takım lideri Pektemek'ti. evet giden, hazırlık maçlarında oynayan sadece asdfsda

Ben yine Eren'i tutar Marcelo diyorum da işte ekstra sürpriz çıkarmamak için ona göre bi savunma planı çizmemiz şart.

Bir de Sinan Gümüş değilde BJK'yi yıkarsa Bruma, Yasin falan yıkar. Topla seri oyunculara karşı geçen seneden beri zaafı var takımın ki bu sene de pek bir şey değişmedi halen takım tam tamına oturmadı diye. Sürpriz çıkarsa oralardan çıkar gibi geliyor.

Geçen sene mesela 2. maçta Yasin karşı karşıya bulduğunu atsaydı belki daha farklı şeyler olabilirdi o maçta falan.
Mesaj tarihi:
http://i.hizliresim.com/gXPoXQ.png

benfica ve akhisar maçları hariç, geçen hafta çekmiştim sistemden. yarın yine girişim var güncelleri çeker koyarım da hava topunda marcelo gibi bir adamımız olsa da durum bu halen takım olarak.

takımın en verimli oyuncusunun ise fabri olması :(
Mesaj tarihi:
koymuşken hazır şunu da koyayım.

http://i.hizliresim.com/Xdb49O.png

bu da son maç hariç işte bu sezon oynanılan tüm maçların ortalaması.

bjk de bu da hazırlık maçları vs. dahil bu arada.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

koymuşken hazır şunu da koyayım.

bu da son maç hariç işte bu sezon oynanılan tüm maçların ortalaması.

bjk de bu da hazırlık maçları vs. dahil bu arada.

Umutla Donk takıma geri mi döndüler??

NOOOOOOOOOooooooOOOOOOO!!!
  • Yeni Oluştur...