bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 wow2 mi :D blizz'den bir daha mmo beklemeyin abi, mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 WORLD OF STARCRAFT gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 lore herkese hitap eden bir olay değil abi o konuda haklısın. sonuçta oyunda 3 birim lore varsa, kitaplarda 100 birim lore var. kitaplarını okumayan adam çok kaba hatlarıyla, detaylarına girmeden hikayeyi öğreniyor fakat w3 için mesela asıl çıkış noktası driverı campaigndir. o yıllarda ingilizce bilen kesimin azlığı + aoe internet kafe kültüründen dolayı sen öyle düşünüyorsun. üretici ve tüketici için warcraft serisinde her zaman öncelikli campaign oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 oyle bir sey olursa o blizzardin sc2 ile COP campaign, birden fazla oyunlarda COP lore yapmasi nedeni ile olur. yani son urunun boktanligi ile. ama wc3 denince akla campaign gelemiyorsa orada ya bir unutkanlik var ya da neden bahsettigini bilmiyorsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Komutan said: Phyx said: WarCraft III'ü oynayanların yüzde kaçı campaignine baktı ki? WoW çıkana kadar kimsenin umrunda değildi lore. Yani bağlamayı kötü yapsalar kimin umrunda, WarCraft IV'ü yapsınlar da isterlerse Ülf, Örk diye yeni 6 ırkla oynayalım WC3 oynayıp multiplayera hiç bakmayanların sayısı campaigne bakmayanların sayısından kat kat fazladır. Doğru ya, şimdi düşününce bu açıklama baya talihsiz olmuş, internet bile yoktu ki adam gibi, ne multiplayerı Ama işte bence W4 çıktığında şimdi insanların kafasına taktığı kadar umrunda olmaz campaign özet olarak demek istediğim bu. Hatta oyun da dark portalın açılmasından 100 sene önce geçer, tertemiz, daha ortalık karışmamış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Forumtrye mesaj atacakken yanlışlıkla buraya atmış, ingilizce bilmediği için cutsceneleri skipleyen tayfa o kafada oynamıştır tabi. Wow2 olmaz wow varken, anca işte bi dahaki xpac şöyle devasa yenilik yapacağız diye yalan atarlar her seneki gibi lel. Daha modeller yeni güncellendi zaten. Mobildir streamdir sosyalliktir bu sene bunlara yönelik bişiler çıkar en fazla, ben doyurucu hiç bi haber beklemiyorum bu blizzcondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 iste o insanlar tam olarak iyi seyler olmamasinin nedeni. boyle istisnasiz otomatik hype yasayan, lore diyenlerle dalga gecen metzen'i magrur goren, gecmisteki guzelliklerin kiymetini bilmeyen oyuncu modeli. tam olarak o sebeple blizzard hep 70% verimle calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d3'e exp gelse de bir şey değişir mi ki? genre ölmüş gitmiş. oyunu daha heyecanlı, oynanabilir kılacak ne olabilir merak ediyorum. d2'yi bile nostalji olsun diye ara sıra battle.net'e girip 2 hafta kasıp gidiyorum. d3'e başlayıp iki karakteri level 70 yapıp kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 genre ölmüş diyorsun da poe 15k kişi online şuan baktım da blizzardın ve d3un yetoluğu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 D3e yeni class gelsin açıp oynarız işte. Sistemi falan poe ın yakınıdan geçemese de hala daha akıcı motoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 D3 uzun soluklu sağlan bir exp. gelse keşke. Ben oyumu D2 remaster ve mobil zımbırtılara basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 w3 un campaign olmasaydi wow bu kadar tutmayacakti mesela. bliizardin en guzel yaptigi olay immersion, hikaye vs de bunun temeli. undercity ye girince tuylerinn diken diken olmasinin bi sebebi var. Bi arka plani var. bence bi bok cikmayacak w2 filmi duyururlar.hots a hero gelir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 d3 e utanmayıp bütün poe mekaniklerini koysalar ilah gibi hns olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Onun yerine GGG blizzarddan 2 coder çalsa motoru komple yenileseler diablo tarihin tozlu sayfalarına gömülsün umrumda olmaz :D Sadece aklımda baalın ENOUGH ENOUGH ENOUGH sesleri kalır o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 chris kendi alıp yürür gerek yok blizz çalışanlarına, seneye gelir yeni motor. zamanında bunlar d3 tayfası ile görüşüyorlardı. bir şeyler döndü ama sonuca bağlanmadı. tee projenin başlarında, beta başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Neyse konuyu fazla dağıtmayalım umarım dediğin gibi olur akıcı bir gameplay gelir. Onun dışında w3 campaign için kaç kişi yüzüne baktıki diyen arkadaşa teeeeesüflerimi iletiyorum 10 kere falan campaign bitirmişliğim vardır belirli aralıklarla custom game olayı tutunca bir de custom gameler için açıyordum oyunu.Bir rts olarak bu oyunu hiç oynamadım desem yeridir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 remastered wc3 ve d2 beni yeni oyundan daha cok heyecanlandırır valla ne yalan soyliyim :) keske olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 path of exile'dan kırpılmış diablo 2 remake'i inanılmaz olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ow'ye şu sombra mıdır nedir gelsin artık ya 1 2 yeni harita 1 2 yeni hero lazım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 JANRA BİTTİ DİYOM BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Artariel said: JANRA BİTTİ DİYOM BİTTİ - Malachai bunu beğendi. - Izaro buna güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 W4 gelse oynarız ama ya. Tek sıkıntı Dota artık kendine ait bi oyun corridor ekmeği yiyemez adamlar. Ama olsun sırfGrubby oynasın diye çıksın derim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Starcraft turnuvası var her sene daha ne olsun zevksizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Diablo exp duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 overwatch, HoTS, HS yeni deck gelir. o kadar. Mobil oyun gelir belki bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar