Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

havaalanında güvenlik kontrolceğizi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde litvanya'dan dönerken, oranın ufacık havaalanında enteresan bi işleme tabii tutuldum. standart güvenlik kontrollerinden sonra herifin biri ufak bir kağıdı sağıma soluma sürdü, sonra alıp bir lab makinasının içine koydu, bi iki dk bekledi sonra geçmeme izin verdi. ortam da laboratuvar gibiydi. naaptı bu adamlar, hangi yöntemi kullandılar merak ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swab dedikleri..herhangi bir yerine birseyler surer sonra onu analiz ederler..

herhangi biryer kelimesinin acilimi pap smear de ole yapiliyor tabiri caizse cervix basindan swab la ornek alip onu smear yapiyorlar..

elden atis artigi barut, keza uyusturucu..yuz burun bolgesinden kokain ..herhangi bir yerinizden bakteri kulturu ,agiz icinden tukrukten esrar ,yine agiz icinden genetik doku analizi icin doku ornegi -hani su babalik vs icin ole aliniyor-..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EU Turkiye'ye "severler lan ne kadar terorist varsa taramadan etmeden gonderiyosun anasini satayim" diye ayar verince mecburen alip koydular o aletleri. Cogunlukla patlayici bakiyolar.

Alet bir suru kimyasalin izini cok az dozlara magruz kalinmis olunca bile cat diye bulabiliyo. Haliyle patlayicidan uyusturucuya kadar bir suru test yapiyolar bi kac saniyede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
O dedigin ayri. Guvenlik insiyatif alarak kontrol edebilir.
Benim dedigim, kapidan gecerken farkli bir ses otuyor, bu ses 10-15 seferde bir veya ardisik olmayan bir duzende denk gelerek caliyor ve bazi ozel uygulamalara oyle maruz kalabiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
gugıl'da aratsam bulamazdım bu kontrol nembennesini. ben de prag'tan brüksel'e uçacağım sıra aranmıştım böyle. normalde çoğu zaman xray'den geçerken öterim, ama hava alanlarında her şeyi boşalttığım için orada ötmüş olmayı garip bulmuştum. demek gerçekten bi şeye göre ötüyorlar.
gerçi benim saç sakal baya karışık, burda bile bi baskı oluyo kestir militan gibi gözüküyosun falan diyenler var eheh
ellerimi uzattım bileğim yukarı bakar bekliyorum numune aldı ve bana ben gelene kadar böyle bekle dediği için ne geri döndüm ne kıpırdamıştım. beklerken yanındaki öteki güvenlik görevlisi tamam indirebilirsin dedi ama sanki böyle ses tonu alaylı gibiydi eheh
bence daha çok random işliyor ama bu kontrol işleri, türkiye'ye dönüşte başklarını da taradıklarını gördüm sanki "eli yüzü düzgün" avrupalılardan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Yok, baya dumduz salladi arkadas yine zira pasaportu/bileti okuttuktan sonra girdigin sirada tekrar pasaport/bilet okutmuyosun. Xray'in ucu daki gorevlinin senin kim oldugunu, hangi valizin sana ait oldugunu bilme ihtimali pek yok.

Bugune kadar kac kere kontrol edildiysem hepsinde hanimin cantama son dakka tiktigi parfum sivi vesaire yuzunden girdim ben. Bu cihaz kontrollerini de hep o arada yaptilar.

Tipe bakip on yargili olabiliyorlar evet ama pasaportu gorunce kontrol ediyorlar kismi baya baya person of interest fantezisi sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...