bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 boşver yol masrafından kısmış oluyosun öyle düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Eve geldikten sonra 2 kat yukarıya çıkıp seksini yapıp sonra o ses türkiye izlemeye devam etmek Özendim şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 kardeş artık bi komsularını ziyarete geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 boş ver abi, küçük müçük iyidir, saksıyı sularsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 "roket adam" said: Vallahi tutuyorum evi. O civarda o konseptte o fiyata başka yer yök. Bugün Meridian'a baktım kol gibi fiyatlar batı Ataşehir'de. Evler orospu evi olduğu için eşyalı daire daha çok İkon'da, o da önemli. Bi iki seneye daha çok para kazanırım herhalde o zaman Meridian'a falan geçerim ya da bu hayattan bayar anamın babamın yanına dönerim bilemiyorum. bilader adres vermis sayilirsin zaten. tr'ye geldigimde sende kaliyorum. evini bana da actigin icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Ev tutamadım arkadaşlar. İlk baktığım evi çok beğenmiştim, 3-4 defa gelip gittik, ev sahibiyle telefonlaştık, sonra kontrat yapmak üzere yüzyüze görüştük. Linkedin profilime kadar bakmışlar, çalıştığım şirketin Türk ortaklığına kadar araştırmışlar bu kadar deli süreçlerden geçtik. Neyse tam sözleşme yapıcaz herif karıma sormam lazım kuzene verecekti sana yukarıdaki 1+0'ı verelim falan muhabbeti yaptı ve vermedi evi. Neyse anasına bacısına sövdüm tabii. Başka bi ev buldum gecesine. O da aynı cephe ama birkaç kat yukarısı. İçeride afedersin fahişe evi eşyaları var, cart kırmızı L şeklinde bir koltuk, gelen kişi yatağı bırakmış ama bildiğin kıpkırmızı çarşaf üzerinde duruyor, içeride bir insanın yaşaması için yeterli ev eşyası zaten yok. Bildiğin garsoniyer ya da fahişe evi. Neyse ilanın düştüğü gece yazdım, sabahına telefonlaştık, öğlene evi gördüm, tutuyorum çağırın ev sahibini dedim. O sırada ev sahibi aradı ya ben de birini buldum o gelicekti falan filan dedi. Dedim görüşelim. Bugüne gün vermişti. Gittim, tanıştık, diğer kiracı 2 kira depozito + 2800 emlakçı komisyonu + 6 ay kira peşin veriyor, sen ne düşünüyorsun dedi. Ben de maksimum 3 ay peşin veririm, onda da kirada indirim yapman lazım faiz oranında, yoksa mantıksız dedim. Sonuç olarak sikko bir 1+1 ev için 16750 lirayı çat diye masaya koyan rakibimiz evi aldı. Umarım o da günlük kiralıkçı çıkar da evin anasını ağlatır. Şimdi satılık ev bakıyorum soktuğumun istanbulunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 o l koltuk benim sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 parayla rezil olmak böyle oluyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 niye 3 ay peşin falan veriyorsun anlamadım. dumankaya bağımlılığı ne ayrıca başka yerlere baksana normal fuhuş yuvası olmayan binalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Kırmızı L koltuklu evin kiracısının telefonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 abi cok guzel fantaazi evi kacmis ya, neyse bilader. evi cabuk tut. 25inde geliyorum istanbul'a. sozun var bana sende kalmaya gelecegim. komsularla gun yapacagiz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Allah korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 abi allah rızası için şu evin rezil dekorasyonuna bir bakar mısın ya. 16 bin lira peşin verdiler bu eve ahahahah https://www.dropbox.com/s/u640vilmuu1ux33/Photo%206.10.2016%2014%2032%2017.jpg?dl=0 Bu muhitteki eşyalı evlerin hepsi böyle olduğu için eşyasız bakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bu eve 2800 ve 6 ay peşin? ev kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bu eve 3 ay pesin vermis olman bile hayret verici =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 "roket adam" said: abi allah rızası için şu evin rezil dekorasyonuna bir bakar mısın ya. 16 bin lira peşin verdiler bu eve ahahahah Nereden biliyorsun parayı verirken yanlarında mıydın? Belki de keriz silkelemeye çalışıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Fistan said: ben iddia etmedim zaten baskası demiş 265e ev var diye ben dedim. Hatta ben aldım orayı. 315 e okuttum bile. Edit: Arkalarda kalmış diğer mesajlar ondan görememişim. Çok tatlı bir alışveriş oldu istanbula gitmem bile gerekmedi. Banka avukatına 2.500 TL ve vekalet gönderdim sağolsun işlemi tık diye halletti alırkende satarkende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ağa oradaki emlakçı yani adresi kaydı belli tipler. o noktada yamuk olsa küçükköyden adam toplar temizlerdik yani öyle merdiven altı bi yer değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 koltuk güzelmiş, beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 seks donesi evmis. kacirmissin evi pintiligin yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 tam seks hayatı olan insanın koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 tam bir cinsel yaşamı var dekorasyonuymuş harbiden. fuhuş yuvası tutacakmışsın az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 olm her cinsel hayati olan fuhus yuvasi mi? yani oyle mi hakkat? gerci cinsel hayat ne bilmedigimden hakli olabilir de adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Aradan geçen süreçte hala anası babasıyla yaşayan ve akşamları babasının hazırladığı portakal suyunu içen bir süt çocuğuyum ve hala eve çıkamadım. Yere batsın şu kararsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 çıkıp napacan zaten paran cebinde kalsın gel mandalina yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar