ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 kadın dediğin ele gelecek, vurdun mu ses getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 dasaaa said: evlendi kpss'ye girdi devlet memuru oldu biyik birakti 15temmuzda kopruye cikanlar arasinda idi kendisi gazilik aldi mitinglere katildi 2 mini cocugu var mitinglerde beraber bayrak salliyorlar Hayalini kurduğum hayatı yaşıyormuş yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Şu türk kızının kafayı kes , kollara ağda yap , gideri olur. Ordaki davul gibi şişman italyan kız ise resmen hakaret gibi olmuş güzellik yarışmasına.İtalya ispanya portekiz vsden güzel kız pek çıkmıyor zaten. Ayrıca iskandinav ve balkan ülkeleri varken diğerlerini tartışmak vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Abi çoğunuz tipsizsiniz, buradan başka kız görmüşlüğünüz yok denecek kadar az. Her 31'i buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Hatun kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. Kadınlarını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kadın çeşitliliğine hazır değilsiniz. Seksliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerinde seks yaptım diyo, ara sokakta tatlı bir cafede hatun kaldırmamıştır mesela. Bakıp evine dönmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 barbu said: Her 31'i buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. seni dusundugumuzu mu ima ediyorsun..?? oh.. tatil sana yaramamis abi..ya da protein fazla gelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 kızın üstüne gitmisler cok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 dasaaa said: (tu)♂(tu) Yalnız bu arkadaşla sonunuz hayırlı bitmez http://www.quickmeme.com/img/e6/e61a2a2fed62f8b329d48155876015345712425a2caa926046b0e893e2bb9134.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ya benle derdiniz ne olum şişmansam size mi şişmanım esh'e cevap vermişim gibi anlaşıldı sanırım o öle değil esh kötü bişi demiyo sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bu abla iyi. Balık et candır. ÜF seri edit : Balık etliler topuklu ayakkabı giymemeliler cok kötü oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 axedice said: dasaaa said: (tu)♂(tu) Yalnız bu arkadaşla sonunuz hayırlı bitmez http://www.quickmeme.com/img/e6/e61a2a2fed62f8b329d48155876015345712425a2caa926046b0e893e2bb9134.jpg atalarimizin da dedigi gibi dasaaa'nin olumu, memeden olsun. varsin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 arcane said: µh said: bi başlık açalım herkes paintte diğer üyeleri çizsin daha önce görmediği bakalım ne kadar yaklaşcaz şu inanılmaz iyi bir fikir sdf. ama böyle roast me gibi olsun, isteyeni çizelim. kalpler kirilmasin, acontlar banlanmasin. birileri banlanmiyorsa baslik basarisiz demektir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Öğrendik artık sınırlarda dolaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Tontişkonun yüzü güzelmiş ya, Mila Kunis havası var. Vücut tam Anadolu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 şişmanlığa curvy demiyoralr mı deliriyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 normalde yukardaki gibi ayı sevmem ama bunda bi kezban çekiliciği midir nedir karpuza vurur gibi canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Sabah Kanal D'ye çıkmış. Ben hala laf edenlerin çomar olduklarını düşünüyorum. http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40227326?p=1 Ecem Uzgör, Renkli Sayfalar'a konuk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 dasaaa said: goldbaren'e longlamistim surekli kilo aliyor, dunya kadar oldu : o turmoili yüksek, volatile ruhlu biri olduğum doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Bir fotoğraf görmüştüm, bu maşallah bantlarından takmış, bantta da "face of turkey" yazıyodu. Yani bana sorarsanız yarışma öyle modellik yarışması bıdı bıdı değil. Ha zaten bayağı kalitesiz geçersiz bir organizasyon ama bence kız bu kadar tepki gelince ben güzellik değil modellik yarışmasına girdim diye kıvırmaya başladı. Gayet kezban yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 feverfeverray said: ya benle derdiniz ne olum şişmansam size mi şişmanım esh'e cevap vermişim gibi anlaşıldı sanırım o öle değil esh kötü bişi demiyo sağolsun ortak özelliklerimiz çok çünkü... ikimiz de tontiğis ve nutella seviyorus. tanışmaya ne dersinis? steam id: kinetica46 NOT: BAYLAR DA EKLEYEBİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Rakiplerine kıyasla gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Red said: karpuza vurur gibi canım çekti. ahsduasha bu ne amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 calvaria said: Rakiplerine kıyasla gayet iyi Yarışmayı yapan organizasyon baya baya para aklamış asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 goldbären said: feverfeverray said: ya benle derdiniz ne olum şişmansam size mi şişmanım esh'e cevap vermişim gibi anlaşıldı sanırım o öle değil esh kötü bişi demiyo sağolsun ortak özelliklerimiz çok çünkü... ikimiz de tontiğis ve nutella seviyorus. tanışmaya ne dersinis? steam id: kinetica46 NOT: BAYLAR DA EKLEYEBİLİR ekledim nutella yiyişiriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 dtcfde balık etli abla varsa eqLesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar