Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye’yi Londra’dan Ecem temsil edecek

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Şu türk kızının kafayı kes , kollara ağda yap , gideri olur.
Ordaki davul gibi şişman italyan kız ise resmen hakaret gibi olmuş güzellik yarışmasına.İtalya ispanya portekiz vsden güzel kız pek çıkmıyor zaten.

Ayrıca iskandinav ve balkan ülkeleri varken diğerlerini tartışmak vakit kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz tipsizsiniz, buradan başka kız görmüşlüğünüz yok denecek kadar az. Her 31'i buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Hatun kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. Kadınlarını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, kadın çeşitliliğine hazır değilsiniz. Seksliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerinde seks yaptım diyo, ara sokakta tatlı bir cafede hatun kaldırmamıştır mesela. Bakıp evine dönmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

µh said:

bi başlık açalım herkes paintte diğer üyeleri çizsin daha önce görmediği bakalım ne kadar yaklaşcaz

şu inanılmaz iyi bir fikir sdf. ama böyle roast me gibi olsun, isteyeni çizelim. kalpler kirilmasin, acontlar banlanmasin.

birileri banlanmiyorsa baslik basarisiz demektir lol
Sosyal ağlarda paylaş

Bir fotoğraf görmüştüm, bu maşallah bantlarından takmış, bantta da "face of turkey" yazıyodu.

Yani bana sorarsanız yarışma öyle modellik yarışması bıdı bıdı değil. Ha zaten bayağı kalitesiz geçersiz bir organizasyon ama bence kız bu kadar tepki gelince ben güzellik değil modellik yarışmasına girdim diye kıvırmaya başladı. Gayet kezban yani.
Sosyal ağlarda paylaş

feverfeverray said:

ya benle derdiniz ne olum

şişmansam size mi şişmanım

esh'e cevap vermişim gibi anlaşıldı sanırım
o öle değil
esh kötü bişi demiyo sağolsun

ortak özelliklerimiz çok çünkü... ikimiz de tontiğis ve nutella seviyorus. tanışmaya ne dersinis? steam id: kinetica46

NOT: BAYLAR DA EKLEYEBİLİR
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

feverfeverray said:

ya benle derdiniz ne olum

şişmansam size mi şişmanım

esh'e cevap vermişim gibi anlaşıldı sanırım
o öle değil
esh kötü bişi demiyo sağolsun

ortak özelliklerimiz çok çünkü... ikimiz de tontiğis ve nutella seviyorus. tanışmaya ne dersinis? steam id: kinetica46

NOT: BAYLAR DA EKLEYEBİLİR

ekledim nutella yiyişiriz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...