ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Tabi bu dediğim aynı paket grubunu (sallıyorum 8 mbps adsl'den 16mbps adsl'e) kapsıyor gidip adsl den fibere geçersen işler değişebilir, arayıp konuşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Seneye ayrıca kota değil kalkan limitsiz paketteki hız düşümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kim yazdı oğlum bu mesajları benim hesaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 kotalı diye de paketler var, kota bitince direk gb başı ödüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Nasıl öyle duyurulmadı abi kota ap ayrı bir dünya gb/mb başı ödüyorsun. En başından beri hız düşümü içindi bu çalışma ayrıca adil kullanım noktası (kotası değil) uygulamanın adı.Belki ondan kafan karışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 sunu suraya tekrar koyayim da, bosuna tartismayin acip okuyun. https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FKurul+Karar%C4%B1%2F(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ad3m said: Nasıl öyle duyurulmadı abi kota ap ayrı bir dünya gb/mb başı ödüyorsun. En başından beri hız düşümü içindi bu çalışma ayrıca adil kullanım noktası (kotası değil) uygulamanın adı.Belki ondan kafan karışmıştır. Satılık ev diyip bir odayı kiralıyoruz demek gibi bişi Uygulama adı başka uygulanan başka haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Skyfire said: kim yazdı oğlum bu mesajları benim hesaptan iki dk bişi yazdırtmadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 sen kimsin tontik; benim oğlanın ismi Efe yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 ahaha Efe bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 https://cdn.discordapp.com/emojis/289757328448946176.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 iyi oldu şifre değişti başından beri aynıydı, sağol. postlarında seviyeliydi zaten gfds. da nereden esti buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 benim hesap kapalı baba biliyorsun napalım sağa sola dadandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 bi program yok mu ya gece 2 de indirmeye başla falan, torrent steam vs. sabah 6 da işe gidiyorum fiks bekleyemiyorum o saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 torrentte de var steamde de var (ama steamdeki biraz sorunlu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Neredeyse tüm torrent clientlarda default var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ben de var diye biliyodum ama şimdi qbittorrent e baktım belirli zamanlar için alternatif hız ayarı var ama downloadı sadece şu saatlerde yap göremedim . steamde ise ayarlarda downloads bölümü var oradan saat girilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 utorrentte ve tixatide var, gerisini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 windowsun scheduled task zımbırtısı görmüyor mu işinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 hızı 1kb ayarla o saatlerde de maxa dayasın madem ayarlanabiliyor ne fark yaratacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 modemlerde boyle bi zamanlayici var mi? psn'den oyun indirmek icin 2-8 arasini kullanmak istiyorum. manual yapmasi da dert bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ttnetin üniversiteli kampanyası varmış 50mbit 200 gb taahhütlü 93 tl . şu anki verdiğim faturaya 30 tl eklemek gerekiyor. aradım dediler sizin orası 60 mbite kadar destekliyo. ben bu adamlara güvenemiyorum açıkcası. çünkü şimdi gidicem vdsl modem alıcam üstüne bir de taahhüt toplamını hesaplasam 600-700 civarı para oldumu bana modemle 1kya yakın masraf. sonra elimde patlamasın :( böyle bi şey deneyimleyen var mı ? sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar