Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adil Kullanım Kotası Kalkıyor (Soon™)

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

Malibu said:

taahhüt falan yok mu nasıl geçebiliyorsun öyle? bana 500 küsür tl ceza keseceklermiş bozarsam ama haziran'da düşük ücretli paketlere geçebiliyormuşum beklersem.

Yok taahhut vermiyorum ben prensip olarak. Yoksa atarlanamiyorsun adamlara. Samaninda bi d smarta vermistim de o bir sene problem cikacak diye kafayi yedim :) hos kota olayı gerçekleşirse taahut vermemek kötü olacak gibi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

BalisticGel said:

Çok güzel zamanda yapmışız taahhütü.

yıllardır şu düşünce tarzıyla bir gram yol alamıyoruz ülke olarak. bana dokunmayan yılan bin yaşasın..
Şu cümleyi kurmuş olmam duruma tepkisiz olduğumu göstermiyor. Devamına envayi çeşit şey geldi aklıma ama hem ben terbiyeli bir insanım, hem de forum kurallarına aykırı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ryzer said:

https://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/Turkcell-konustu-Kota-AKN-uygulamasi-alt-yapi-neden-Bulgaristan-gibi-internet-veremiyoruz.htm

lel.

- "Ortak altyapıya gecsek maliyetimiz 1/3 e düşer. Bu positif olarak müsterilermize yansir. Hem hızlar hemde hizmet kalitesi artar."

Bir sonraki soruya

- "Şu anki altyapımız zaten 10 kat fazla hızları bile verebilecek kapasitede. BTK nin yeni düzenlemesi bir sorun olmaz"

Kıvır kıvırabildigin kadar. Birde şey dedi koptum orda. "Eskiden kotalı internette kotayı gecince fahis fiyat uygulanıyordu. Biz öyle yapmıyoruz. Komple kesiyoruz interneti" sdfsdfsdf ne desen bos ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...