sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 calimero said: Abi bu hep böyleydi sanırım ama yeni olmasa gerek SOL fiyatları. yok yeni değil zaten fiyatlar, hep böle abuk subuk fiyat üzerinden indirim yapıyoruz hihihi modundalar da. şu an taahhüt olayı önemli olduğu için daha göze batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ad3m said: O kadar küfür ettik ttnet yine en iyi mi çıktı bu değişikliklerden sonra? belli değil abi daha haziran sonrasında ortaya çıkacak deniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 mulgear6 said: ben sadece dün gece downloada bıraktım onun dışında evde bile değildi kimse ona rağmen 13 gb görünüyo download türk telekomda böyle giderse 1 haftaya bitiririz kotayı gece 2-8 arasında indirmeme rağmen sadece sitesi mi yanlış nedir? güncel kotamı nerden görürüm eğer sitesi yanlışsa ki ayrıca 13 gb indirmiş olmamızın imkanı yok ayın 1inde evde kimse yoktu 2sinde kimse yoktu (bu aşamada kota 3.5gb görünüyodu) bi tek 3ünde akşam geldim torrenti açtım (3-7 arası dl yapıyo sadece) yattım sabah kalktım 7gb mı ne indirmiş torrent durmuş sonra kapattım onu da girip kotaya bakıyım dedim 13gb Valla ttnet şu an skiyo beni kotada İmkanı yok 13 gb indirmiş olmasının ve bunun kotaya yansımasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 amma dert ettin lan. şu an hızın kaç, kota dolunca kaça düşecek? bi de ara müşteri hizmetlerini bi konuş bakalım. belki onlar da diyecek modemi resetlemeniz lazım diye, ki büyük saçmalık yani böle bişe varsa, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 super online da öyle. 3 gün oldu daha resetleneli oyun oynadım sadece briazda bişey izledim 15gb azalmış görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Ararım bi ara Hız 20. 4e düşüyo galiba emin değilim. Uyurken adam silkelemece ama modem reset gerekiyosa. Btk'ya filan şikayet ederim peşini de bırakmam imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 20-24 arası 8 e düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Aluriel said: 2019'da kota olayı toptan bitecek diye en baştan demişlerdi zaten en dandik tarifeyi 200 lira'dan hizmete sunarlar o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Olm çok iyi lan. Her gün yeni bişey çıkıyo. Canlı yayınlar, her an yeni haberler. Bilgisayar dünyası uzun süredir bu kadar aktif olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 8mbit akksiz adslmle mutlu olduğum günleri aratacaklar mı bakalım ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ad3m said: O kadar küfür ettik ttnet yine en iyi mi çıktı bu değişikliklerden sonra? TTNET'te AKN fark etmiyordu ki hep yerlerde hızı sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bu arada benim 35gb olmuş, sadece akşamları kullanıyorum zaten 1 tane makineye formatladım win10 updateleri 10gb desek ki imkansız, 1-2'şer saat netflix izledim, oyun oynadım az başka bir şey yapmadım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 1 saat evvel arkadaşla ttnet tarifesini yeniledik. 35dl/3up mbit, 100gb kota 53TL 24 ay taahhüt ile aldı. Sanki ttnet tarifelerinde bi ucuzlama var gibi. AKN sonrası 16mbit'e düşüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 hangi kampanya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 O pakete geçicem bende en makül o duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Şimdi baktım sitesinde böyle bi tarife yok. Büyük ihtimalle taahüt yenilediği için başka operatöre kaymasın diye böyle bi fiyat verdiler. edit: Yanlış olmasın, modemde almış. 53+7modem ücreti toplamda 60TL. Modemsiz 53 ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 benimde 35mbit/100gb şu an en fiyat performans bu herhalde, 35mbit/50gb yapılıp 16mbit gibi de kullanılabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Gece leyin hız max oluyorsa (deneyebilen var mı bakınmadım) min kotalı 35 best f/p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Telekomda şuan işler karışmış durumda gerçekten. Çok kalabalıktı zaten içerisi, sıra vs bekledik. Herkes tarife değişmeye, taahüt yenilemeye gelmiş. ve "kablonet gb başına ücret alıyor, biz almıyoruz" şeklinde reklamını yapıyorlar ttnet satış kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Telefondan yapılıyor neden biryerlere gittiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Telefonla arayıp teklif vermişler, kabul ediyorsanız gelin yapalım demişler o yüzden. Normal ttnet ofisi yani, 3rd satış yeri falan değil. Telefon ile de yapabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ad3m said: Gece leyin hız max oluyorsa (deneyebilen var mı bakınmadım) min kotalı 35 best f/p. geçen ayın sonunda oldu o bende akk geçsen bile 2-8 arası full speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Ama abi bu akn sonrası hızlarda güncellemeden dolayı bazı paketlerde tutarsızlık oluştu. Örnek: 35mbit tarife akn sonrası 16mbit sınırsız oluyor. 53TL Ama diğer taraftan 24mbit aknsiz sınırsız paketi 235TL'e satıyor. Arada uçurum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 onlar isplerin derdi artık :D, o sınırsızları hali hazırda kullanan hatta malak gibi taahhüt bağlayan kullanıcılar olduğu için balanslayamazlar da. he 3. dünya ülkesi olmasak sözleşmesi olanda bile böyle bir durumda indirim yaparlar ama burası türkiye, sözleşmen var ve indirim yapacka adam ahuehueahueahueaheahueahuhueahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 o malak gibi taahut yapanlari taahut sonrasi elde tutabilmek adina bir ayar gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar