benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 2018 ekime kadar taahhüt vardı.benim için iyi oldu gene, hızım 5mbit'e düşecek akn sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Kota takibi yapıyordum tüksatın online işlemden, 1 gb işledi biraz önce. lan 2'den sonra sayılmayacaktı hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 benjani said: https://store.donanimhaber.com/7e/6c/54/7e6c54896c2417585c8b68def9e72bac.jpg kampanyalı olanları etkilemiyor galiba, yeni abone alımına kapatılmış ama. eee fiyat değişimi yok ki burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Flassh said: Jeeztro said: abi nasıl ya. ben kota kalkıyor diye düşünüyordum topic e bir girdim aklım çıktı. temmuz a kadar taahhüt var uydunet 25mbit 150gb kota. noldu ki şimdi buna temmüzdan sonra geçirecekler sana geçmiş olsun. şuan ne kadar veriyorsun? esas limitsiz paketler 90 lira en ucuz gibi. zam yapmak için güzel oynamıslar bizle şu an 66 tl gveriyorum teledünya üst paket ve dediğim gibi 25mbit 150gb akn vardı vay anasını lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Gerçekten Superonline ve Turksat'ı şikayet etmek gerekli. Anlaşıp, paket belirlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 binada telekom fiber kutusu da var ya. en kötü ona geçeyim. ulan ne mutluydum halbuki türksattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Superonline kaldırmamış ama AKN'leri, yarı satmış galiba türksatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 samaella said: benjani said: https://store.donanimhaber.com/7e/6c/54/7e6c54896c2417585c8b68def9e72bac.jpg kampanyalı olanları etkilemiyor galiba, yeni abone alımına kapatılmış ama. eee fiyat değişimi yok ki burada bunlar satılmıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 fiyatlar burada. Eski fiyat aynı ama kotayı aşarsan 2tl/gb https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 kablo zaten hep az pahalıydı elit internetiydi yine öyle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 aradım türksatı şimdi akn olayı yok artk gene kota alıyorsunuz. benim tarifem mesela (gene tekrar edeceğim mecburen) 25mbit + 150gb akn ydi şimdi 25mbit+150gb kota olmuş. 150 yi aştığım her gb başına 2 tl alıyor dingiller. ve bunun fiyatı 70tl yarınbir araştırayım temmuzda bitiyor taahhüt fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Jeeztro said: aradım türksatı şimdi akn olayı yok artk gene kota alıyorsunuz. benim tarifem mesela (gene tekrar edeceğim mecburen) 25mbit + 150gb akn ydi şimdi 25mbit+150gb kota olmuş. 150 yi aştığım her gb başına 2 tl alıyor dingiller. ve bunun fiyatı 70tl yarınbir araştırayım temmuzda bitiyor taahhüt fuck this shit. nasıl ya? aynı tarife, abi ben de aradım biraz önce 2 ile 8 arası kotanın sayılmayacağı bilgisini aldım. aknli taahhüt verdim aknli hala. zaten olması gereken bu sözleşme imzalıyorsun değiştiremezler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 sözlesmesi olmayanlara girdi herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 taahhüt yoksa değiştiriyorlardır tarifeyi kotalı bir tarifeye. geçin abi türknete, gayet çalışıyor adamlar, aboneleri artsın, para kazansınlar. hala değiştirmedi adamlar tarifeleri aynı fiyat. hak ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 superonline ile ttnet baya satmis sanirim uyduneti lol. hicbirinde kota dolunca + ücret yok. bunlarda geri adim atarmiki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 paradoksalkedi said: Jeeztro said: aradım türksatı şimdi akn olayı yok artk gene kota alıyorsunuz. benim tarifem mesela (gene tekrar edeceğim mecburen) 25mbit + 150gb akn ydi şimdi 25mbit+150gb kota olmuş. 150 yi aştığım her gb başına 2 tl alıyor dingiller. ve bunun fiyatı 70tl yarınbir araştırayım temmuzda bitiyor taahhüt fuck this shit. nasıl ya? aynı tarife, abi ben de aradım biraz önce 2 ile 8 arası kotanın sayılmayacağı bilgisini aldım. aknli taahhüt verdim aknli hala. zaten olması gereken bu sözleşme imzalıyorsun değiştiremezler ki? benim dediklerim taahhüt bittikten sonra zaten. 15 temmuzda bitiyormuş mesela benimki ondan sonra o şekile olacakmış. taahhütü olana dokanamıyorlar. 15 temmuz pk bir manidar olmuş tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 15 temmüz bitiş gerçekten çok manidarmış. benim de 18 temmuzda bitiyor türknete geçip sorun olmaması için dua edeceğim bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 benim internet hızım hiçbir zaman 3.5mbit'i geçmiyor, kullandığımız paketse 8mbitlik galiba. akn sonrası 3.5'dan 3mbite düşüyor işte. bu konuda yapabileceğim bir şeyler var mı, istanbul'un orta yerindeyim bir de. (ttnet adsl) bir ara teknik ekip vs göndereceğize gelmişti olay onu da yapmadılar. zaten max 3.5mbit kullandığım internete bir de kota gelecekse orayı gider yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 hızının 3.5 olmasının sebebini söylemedi mi ttnet? mesela şurdan bir bak abi ne kadar alabiliyorsun kağıt üstünde diye: https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ sonra ya ttnete arıza kaydı oluştur ya da başka issye geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 abi yeni uydunet tarifeleri nedir öyle ? sözleşme bitince net iptal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sorguladım şimdi, ALABİLECEĞİNİZ HIZ 16 Mbps'e kadar AKN Kotasız, AKN'siz İnternet Aktif altyapımız kapsamındasınız! Interneti 7/24 AKN’siz kullanabilirsiniz. diyor. neden olduğunu öğrenemedim çünkü 2 kere aradım müşteri hizmetlerini, ikisinde de hiçbir fikri yoktu konuştuğum kişilerin. ikincisinde ekip yollacağız demişlerdi, gelen giden olmadı hiç sonra kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Taahütlüler etkilenmiyorsa paçayı yırttım. Şubatta dolmuştu taahüt Kablonet 'te martta yenilemiştim. Neyse 2019'a kadar kafam rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 sözleşme var nasılsa kafa rahatlık bir durum yok. elbet bitecek o sözleşmeler. hızlar 3mbite düşmeyecekmiş derken elimizdeki 3mbitten olduk bi de üstüne kazık soktular. bu ortada dönen en çok biz söğüşlemeliyiz yarışından 1 firma aradan sıyrılıp müşterileri kapar gibi. bekleyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 kami said: sorguladım şimdi, ALABİLECEĞİNİZ HIZ 16 Mbps'e kadar AKN Kotasız, AKN'siz İnternet Aktif altyapımız kapsamındasınız! Interneti 7/24 AKN’siz kullanabilirsiniz. diyor. neden olduğunu öğrenemedim çünkü 2 kere aradım müşteri hizmetlerini, ikisinde de hiçbir fikri yoktu konuştuğum kişilerin. ikincisinde ekip yollacağız demişlerdi, gelen giden olmadı hiç sonra kaldı öyle. hem akn'siz alabiliyorsun ama maksimum 16 mbps.. abi nasıl bir lokasyon öyle :D gerçi en fazla 16 alabildiğin için aknsiz veriyorlar sanırım :D valla işte ya türkneti deneyeceksin ya da ttnetden destek ekip falan kovalayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Jeeztro said: aradım türksatı şimdi akn olayı yok artk gene kota alıyorsunuz. benim tarifem mesela (gene tekrar edeceğim mecburen) 25mbit + 150gb akn ydi şimdi 25mbit+150gb kota olmuş. 150 yi aştığım her gb başına 2 tl alıyor dingiller. ve bunun fiyatı 70tl yarınbir araştırayım temmuzda bitiyor taahhüt fuck this shit. turknete geç baba https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar