Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 en son körlük baskısı yok diye değişiyodu. millet okumuş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Benim okudugum kitapları okursanız katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 olay normalde okuduğundan farklı şeyler okumak zaten. tabi bu demek deil ki haftaya kaşağı okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Ben kendi adıma eskisi kadar çok roman okuyamadığım için böyle bir motivasyon yaratmak istedim. Herzog mesela bir arkadaşım falan özellikle tavsiye etmediği sürece hayatta okumayacağım bir kitap, şimdi oturup okuyacağım seçersek. Herzog önerenler ve onaylayanlar oldu, o sana uyuyor mu mesela vinghtor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Normalden farklı dediniz de ben 3. Cumhuriyette sosyete ve burjuvaları anlatan erotikli dedikodulu Octave Mirbeau - Oda Hizmetçisinin Günlüğü almıştım. Okuyup burjuva çirkefliği mi öğrensek n'apsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Herzog alacak varsa baskısı varmış ama kitapçılarda bulunmuyor, ya getirteceksiniz ya da internet. Yani herzog seçersek alma süresi 3 gün en az. Yorumlarınızı bir an evvel yapın yeni kitap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Abi baskısı olmayan kitapları seçmesek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 idefix dnr kitapyurdu'nda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 var diyorlar da siparis verilince yok diyor. denediniz mi almayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Akhlaur said: Abi baskısı olmayan kitapları seçmesek ? baskısı var diye yazmışım ya, olmadığı sonucuna nasıl vardın? Talebi az olan bir kitap olduğu için tek tük tutuyorlar belli ki ellerinde, o kalmışsa bulabilirsin. Ama isteyen olunca getirtebiliyorlar. edit: bu arada hala başka kitap da seçebiliriz. O yüzden önerisi olan varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Baskısı var ama kitapçılarda bulunmuyor benim için yine zorlayıcı oluyor çünkü. Çok bir farkı yok benim için şu an. Neyse yine sağdan soldan bi soruşturayım bulurum belki komşulardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 İnternetten alırsan 3 güne gelir, onu demek istiyorum. Acelemiz yok. Kesin kitap bu mu olacak, itirazı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Hanımlar, beyler itiraz gelmediğine göre pazar günü Herzog'la devam ediyoruz. Okuma süresi olarak bu sefer en az 3 hafta ön görüyorum, hem 400 küsür sayfa hem de sanki biraz kasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Pek kimseden ses çıkmıyor? Kitabı istemiyorsanız ya da daha zaman lazımsa değişiklik yapabiliriz. Sonuçta amaç toplu bir şey yapmak. Okumak isteyenler tamam derse iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 okuom ben :) bahane olmuş oluyo işte bana okumak için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yeni gördüm basligi diger kitaba kesin varim tabi cok abidik gubidik bir kitap olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ben seçilen her şeye varım. En kötü yarısında bırakıp boğaboku anlatmışlar derim. Burada aşk peşinde, melankolik terkedilen, yalnızca sen, amerikanın gerçek sırları tipi kitap seçecek insan yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 körlük, kütüphanede 2 tane varmış ikisi de alınmış, 1-2 tane de kitapçıya sordum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 okuduğu kitaplar hakkında detaylı yazıp kitlelere ulaştırmak isteyenleri bekliyoruz www.sinecizgi.com edebiyat bölümünde de açığımız var ama değiştirilebilir kategori adı/içeriği vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Körlük bitti, evet onun baskısız olması talihsizlik oldu. Bu arada Şubat'ta Kırmızı kedi basacakmış merak eden varsa. Bir dahaki kitaptan bahsediyorum. Saul Bellow-Herzog ismi öne atılmıştı, birkaç kişi onay verdi, itiraz gelmediği için onla devam edeceğiz. Herzog'u edinmesini bekliyorum insanların ama hakkaten iletişimde sorun oluyor galiba. 2-3 günde bir kontrol edin başlığı. Herzog çok rağbet gören bir kitap olmadığı için en sağlıklı yol, internetten sipariş etmeniz ya da kitapçıya getirmesini söylemeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 sicam senin reklamina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 niye bişeyi beceremiyoruz biz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 çünkü paticik ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Becereceğiz yahu, ama senko'nun 3 hafta önce bitiriyorum dediği kitabı hala bitirememesi gözlerden kaçmasın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Herzog yokmuşta körlük varmış komşuda onu alıcam asdas. Körlüğü okurum bende sonraki kitabı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar