ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yuri dediler geldim de hep adamlar var lan bunda? Sezonun en yanıltıcı title'ına sahip animesi resmen. Niye duygularımla oynuyosunuz lan?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Nanbaka cok over the top geldi bana, karakterleri hic sevmedim. Bir bolum daha bakarim ama.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Çin'den çıkma Cheating Craft isimli bir yapım izledim bu sezondan. Konusu bizim universiteye giriş sistemi gibi sisteme sahip olan bir ülkede sınavları kopya ile geçenlerle, çalışarak geçenlerin savaşları. Kısa zaten 13-14 dakika bir şey. Bakın derim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ShadowFury said: Yuri dediler geldim de hep adamlar var lan bunda? Sezonun en yanıltıcı title'ına sahip animesi resmen. Niye duygularımla oynuyosunuz lan? Flip Flappers epey epey iyi. Yuri ayrica sanirim. O havayi aldim ilk bolumden ama orijinal oldugundan tam diyemiyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Keijo! sezonun en iyi spor animesi olmaya aday :p iwatchitfortheplot.jpg Drifters ta çıkmış, bir de OVA var, önce onu izlemek lazım mı yoksa direkt animeye mi yumuluyoruz?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Drifters'ın ova ile animenin ilk iki bölümü hemen hemen aynıymış. Yaratıcısını ise Hellsing ile tanıyoruz. Çizimler çağrıştırıyor zaten. Sezonun ağababası olur kanımca.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Drifters'in artwork ve animasyon cok iyi. Bu sezon genel olarak cok iyi zaten.
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Senden çabuk bir list bekliyorum GERGE'cim :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Her sey yayinlanmadi ama bu sezonki listemde sunlar var simdilik: Twin Star Exorcists Days WWW.Wagnaria!! Scorching Ping Pong Girls Trickster Magical Girl Raising Project Sound! Euphonium Bungo Stray Dogs Izetta: The Last Witch Brave Witches Yuri!! On Ice Flip Flappers Drifters Haikyuu!! Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Sunlari da bekliyorum: ClassicaLoid Lostorage incited WIXOSS Soul Buster Occultic;Nine 19 tane ediyor toplam, bu kadar izleyemem. Birazini birakim ikinci bolumlere gore. Crunchyroll ile Funimation'un partner olmasi ise yaradi cok, beles Daisuki ve Crunchyroll toplam 70 simulcast veriyor bu sezon gecen sezondan devam edenlerle birlikte. Yeni sezonun hepsi var simulcast olarak bir kac cocuk (10 yas alti direk) serisi disinda. Yilda 130TL iste. Hepsi ciksin yazarim biraz, simdilik sunlar kesin izlenmeli diyeyim ama: Drifters Yuri!! On Ice Flip Flappers Izetta: The Last Witch Magical Girl Raising Project Sound! Euphonium, Haikyuu ve Iron-Blooded Orphans da cok iyidir ama onceki sezonlari var onlarin. Ucu de must-watch ama direk.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Ben daha önceden Gundam izlemediğimden (vuymayın abiley, vuymayın ablalay) Iron Blooded Orphansı atlamıştım, nereden başlamak lazım ona?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Iron Blooded Orphans'dan başlayabilirsin, 26 bölümlük ilk sezondan. Şimdiki ikinci sezon. Öncekilerle doğrudan bir bağ yok izlemek için gerekli.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 WIXOSS'u tutmadim, zaten kart oyununu da bilmiyorum. Sound! Euphonium bu arada 50 dakikalik bir bolumle aciyor, cok iyi yine.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 all-out a baktım tabikide sports animesi olarak beğendim karakterleri falan gion diye yazılır adam diye okunur bi okadar da yerine altında var gionda
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Watashi ga Motete Dousunda çok eğlenceli ya ahahahahah bu sezon en çok güldüğüm anime bu oldu. Fujoshi + Reverse Harem demeyin, izleyin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Onlari gorup kapamistim ama bakalim hadi.
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 driftersın ilk bölümünü beğendim. güzel seri olucak gibi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 drifters ovasını izlemiş olmama rağmen çok iyi izlettirdi gene ilk bölümü adamlar yapmış
Remus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 GERGE said: WIXOSS'u tutmadim, zaten kart oyununu da bilmiyorum. Bitmeden sezon izlemesemde Wixoss'un devamı sanırım bu. İlk 2 sezon efsaneydi, unutamadığım animelerdendir kendisi. Kağıt oyunu üzerinden başka şeyler dönüyor. ilk 2 sezon bunlar.. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10417 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10698
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 AOTS March comes in like a lion direk. Izleyin, kacirmayin bunu. Yonetmenlik mukemmel, birinci ve ikinci yarinin kontrasi cok iyi, seslendirme, OST, cizimler, animasyon, her acidan AAA yani. Kacirmayin. Onun disinda bu sezon listem de belli oldu benim, haklarindaki fikirlerimi yarin yazmaya calisirim: Twin Star Exorcists Days Haikyuu!! Sound! Euphonium March comes in like a lion Bungo Stray Dogs Izetta: The Last Witch Drifters Yuri!! On Ice Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans Flip Flappers Occultic;Nine Magical Girl Raising Project Poco's Udon World WWW.Wagnaria!! Scorching Ping Pong Girls Trickster Sezon kacirilmamasi gerekenleri soylemek zor, hepsini sevdim bunlarin. Son zamanlarin en iyi sezonlarindan biri direk. Ama sadece 5 tane yeni seri izleyecegim diyorsaniz; March comes in like a lion Yuri!! On Ice Izetta: The Last Witch Flip Flappers Occultic;Nine derim. Eskilerden izleyeyim, uzun olsun diyorsaniz Haikyuu!!, Sound! Euphonium ve Iron-Blooded Orphans'i izleyin. Iron-Blooded Orphans ozellikle cok iyi. Sound! Euphonium https://www.youtube.com/watch?v=YabEfOQRG3U
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 abi gerge hiç uymuomuş zevklerimiz ya bütün beğendiklerini izledim beğenemedim hiç. bi Occult fena olmayabilir gibi geldi.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Drifters ve Occultic Nine AotS icin kapışır. Occultic biraz yavaş başladı gerçi, ama Steins Gate te öyleydi sonradan alıp götürmüştü.Drifters zaten ilk bolümden AotS tahtı için koşturmaya başladı. Mahou Shoujo Ikusei Keikaku nun da bayağı potansiyeli var, sufferinge doyarsak o da aday. Komedi olarak Working var, tek başına yeter zaten. Watashi ga Motete Dousunda da bayağı güldürdü. Nanbaka da nonsense komedi işte, çerezlik. Shuumatsu no Izetta aots olmasa da yine de bayağı güzel olacak gibi. Özellikle aerial combat sahneleri hoşuma gitti. Trickster'ın da potansiyeli var. Bu sezon özellikle spor animesine doyucaz. Haikyuu sequel, Days devam ediyor, Shakunetsu no Takkyuu Musume de güzel, All Out u daha izlemedim ama o da güzelmiş sanırım. Bir de Keijo! var, en iyi plot bunda :p (yalnız timeforplot.gif animesi olsa da animasyona filan bayağı kasmışlar ya, götleriyle birbirlerini devirmeye çalışan kızlardan bu kalitede combat çıkarmaları bile izlemek için yeterli) Sequel ler sayılırsa Haikyuu, Hibike Euphonium, Ajin, Bubuki Buranki var onlar da yeter. 3-gatsu no Lion ilk bölümü bayıktı ama kaliteli SoL gibi gözüküyor, izlenir. Sezon bayağı iyi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 drifters güzel başladı, o hellsing tadını aldım yıllar sonra. ova'daki gibi adamın çizimlerini aynen bırakmışlar, iyi olmuş. iyi giderse başlığını açalım.
Dei Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 udon no kuni no kiniro kemari. dram ve bekar erkek + çocuk konsepti fantastik öğelerle yoğrulmuş... ha bir de tokyo yerine kagawa bölgesinin şivesini duymak da hoş. belki gereksiz kimileri için de, benim hoşuma gidiyor diğer bölgelerin şivelerini falan duymak. yine de bir iki aptal muhabbet var gerçi: turistler gelmiş, udoncunun ailesindensen sen de udon yapmasını bilirsin muhabbeti çeviriyor. o ne it? bana böyle gelseler ağızlarına sıçar gönderirdim, fakat işte senaryo o yönde ilerlesin diye yapmışlar. yine de daha gerçekçi olsun isterdim. ilk bölüm beni mest etti. net tavsiye ediyorum. bir de tekrar yazayım, 3 gatsu no lion ı izleyin. ilk bölüme aldanmayın. tempo zaten mangada da yavaş da, daha sonra güzel açılıyor. sadece yenilerden bu ikisi ve working e bakabildim zaten ama şu iki seriyi izlemediğiniz müddetçe reklamını yaparım fırsat bulduğumda. heh.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Working'e bakamadim ben ya, eskisi ile kiyaslayip kotu buluyorum her sanesinde. Belki eskisini iyice unutunca. Girlish Number guzelmis ama. Trickster'in yerini aldi benim listede.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Hipsterlığın lüzumu yok, Working gayet güzel.
Öne çıkan mesajlar