Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Sonbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çin'den çıkma Cheating Craft isimli bir yapım izledim bu sezondan.

Konusu bizim universiteye giriş sistemi gibi sisteme sahip olan bir ülkede sınavları kopya ile geçenlerle, çalışarak geçenlerin savaşları.

Kısa zaten 13-14 dakika bir şey. Bakın derim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Yuri dediler geldim de hep adamlar var lan bunda? Sezonun en yanıltıcı title'ına sahip animesi resmen.
Niye duygularımla oynuyosunuz lan?

Flip Flappers epey epey iyi. Yuri ayrica sanirim. O havayi aldim ilk bolumden ama orijinal oldugundan tam diyemiyorum.
Mesaj tarihi:
Drifters'ın ova ile animenin ilk iki bölümü hemen hemen aynıymış. Yaratıcısını ise Hellsing ile tanıyoruz. Çizimler çağrıştırıyor zaten. Sezonun ağababası olur kanımca.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Her sey yayinlanmadi ama bu sezonki listemde sunlar var simdilik:

Twin Star Exorcists
Days
WWW.Wagnaria!!
Scorching Ping Pong Girls
Trickster
Magical Girl Raising Project
Sound! Euphonium
Bungo Stray Dogs
Izetta: The Last Witch
Brave Witches
Yuri!! On Ice
Flip Flappers
Drifters
Haikyuu!!
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans

Sunlari da bekliyorum:

ClassicaLoid
Lostorage incited WIXOSS
Soul Buster
Occultic;Nine

19 tane ediyor toplam, bu kadar izleyemem. Birazini birakim ikinci bolumlere gore.

Crunchyroll ile Funimation'un partner olmasi ise yaradi cok, beles Daisuki ve Crunchyroll toplam 70 simulcast veriyor bu sezon gecen sezondan devam edenlerle birlikte. Yeni sezonun hepsi var simulcast olarak bir kac cocuk (10 yas alti direk) serisi disinda. Yilda 130TL iste.

Hepsi ciksin yazarim biraz, simdilik sunlar kesin izlenmeli diyeyim ama:

Drifters
Yuri!! On Ice
Flip Flappers

Sound! Euphonium, Haikyuu ve Iron-Blooded Orphans da cok iyidir ama onceki sezonlari var onlarin. Ucu de must-watch ama direk.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Iron Blooded Orphans'dan başlayabilirsin, 26 bölümlük ilk sezondan. Şimdiki ikinci sezon. Öncekilerle doğrudan bir bağ yok izlemek için gerekli.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
WIXOSS'u tutmadim, zaten kart oyununu da bilmiyorum. Sound! Euphonium bu arada 50 dakikalik bir bolumle aciyor, cok iyi yine.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

WIXOSS'u tutmadim, zaten kart oyununu da bilmiyorum.

Bitmeden sezon izlemesemde Wixoss'un devamı sanırım bu. İlk 2 sezon efsaneydi, unutamadığım animelerdendir kendisi. Kağıt oyunu üzerinden başka şeyler dönüyor.

ilk 2 sezon bunlar..

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10417

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10698
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
AOTS March comes in like a lion direk. Izleyin, kacirmayin bunu. Yonetmenlik mukemmel, birinci ve ikinci yarinin kontrasi cok iyi, seslendirme, OST, cizimler, animasyon, her acidan AAA yani. Kacirmayin.

Onun disinda bu sezon listem de belli oldu benim, haklarindaki fikirlerimi yarin yazmaya calisirim:

Twin Star Exorcists
Days
Haikyuu!!
Sound! Euphonium
March comes in like a lion
Bungo Stray Dogs
Drifters
Yuri!! On Ice
Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans
Flip Flappers
Occultic;Nine
Poco's Udon World
WWW.Wagnaria!!
Scorching Ping Pong Girls
Trickster

Sezon kacirilmamasi gerekenleri soylemek zor, hepsini sevdim bunlarin. Son zamanlarin en iyi sezonlarindan biri direk. Ama sadece 5 tane yeni seri izleyecegim diyorsaniz;

March comes in like a lion
Yuri!! On Ice
Flip Flappers
Occultic;Nine

derim. Eskilerden izleyeyim, uzun olsun diyorsaniz Haikyuu!!, Sound! Euphonium ve Iron-Blooded Orphans'i izleyin. Iron-Blooded Orphans ozellikle cok iyi.

Sound! Euphonium

https://www.youtube.com/watch?v=YabEfOQRG3U

Mesaj tarihi:
Drifters ve Occultic Nine AotS icin kapışır. Occultic biraz yavaş başladı gerçi, ama Steins Gate te öyleydi sonradan alıp götürmüştü.Drifters zaten ilk bolümden AotS tahtı için koşturmaya başladı.
Mahou Shoujo Ikusei Keikaku nun da bayağı potansiyeli var, sufferinge doyarsak o da aday.

Komedi olarak Working var, tek başına yeter zaten.
Watashi ga Motete Dousunda da bayağı güldürdü.
Nanbaka da nonsense komedi işte, çerezlik.

Shuumatsu no Izetta aots olmasa da yine de bayağı güzel olacak gibi. Özellikle aerial combat sahneleri hoşuma gitti.
Trickster'ın da potansiyeli var.
Bu sezon özellikle spor animesine doyucaz. Haikyuu sequel, Days devam ediyor, Shakunetsu no Takkyuu Musume de güzel, All Out u daha izlemedim ama o da güzelmiş sanırım.
Bir de Keijo! var, en iyi plot bunda :p (yalnız timeforplot.gif animesi olsa da animasyona filan bayağı kasmışlar ya, götleriyle birbirlerini devirmeye çalışan kızlardan bu kalitede combat çıkarmaları bile izlemek için yeterli)

Sequel ler sayılırsa Haikyuu, Hibike Euphonium, Ajin, Bubuki Buranki var onlar da yeter.
3-gatsu no Lion ilk bölümü bayıktı ama kaliteli SoL gibi gözüküyor, izlenir.

Sezon bayağı iyi.
Mesaj tarihi:
drifters güzel başladı, o hellsing tadını aldım yıllar sonra. ova'daki gibi adamın çizimlerini aynen bırakmışlar, iyi olmuş. iyi giderse başlığını açalım.
Mesaj tarihi:
udon no kuni no kiniro kemari. dram ve bekar erkek + çocuk konsepti fantastik öğelerle yoğrulmuş... ha bir de tokyo yerine kagawa bölgesinin şivesini duymak da hoş. belki gereksiz kimileri için de, benim hoşuma gidiyor diğer bölgelerin şivelerini falan duymak. yine de bir iki aptal muhabbet var gerçi:

turistler gelmiş, udoncunun ailesindensen sen de udon yapmasını bilirsin muhabbeti çeviriyor. o ne it? bana böyle gelseler ağızlarına sıçar gönderirdim, fakat işte senaryo o yönde ilerlesin diye yapmışlar. yine de daha gerçekçi olsun isterdim.

ilk bölüm beni mest etti. net tavsiye ediyorum.

bir de tekrar yazayım, 3 gatsu no lion ı izleyin. ilk bölüme aldanmayın. tempo zaten mangada da yavaş da, daha sonra güzel açılıyor.

sadece yenilerden bu ikisi ve working e bakabildim zaten ama şu iki seriyi izlemediğiniz müddetçe reklamını yaparım fırsat bulduğumda. heh.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Working'e bakamadim ben ya, eskisi ile kiyaslayip kotu buluyorum her sanesinde. Belki eskisini iyice unutunca.

Girlish Number guzelmis ama. Trickster'in yerini aldi benim listede.
  • Yeni Oluştur...