Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Lg g3 telefon ekraninda sararma yaşandi. 15 temmuzda garantiye verdim. Sozde degisim yapilacakmis ama tarih belli degilmis. Bugune kadar bekledim hicbir zaman ulasamadigim 444 6543 nolu musteri hizmetlerine yine ulasamadim. Telefon hep mesgul. Bugun isyerimin yakinindaki lgye gittim onlar da diyor ki 6 ayda olabilir 1 ayda olabilir. O lafi duyunca tabiiki direk tuketici hakem heyetine avukatim araciligiyla basvurdum. Aakin almayin, aldirmayin. Simdi bana bu telefonun yerine akilli telefon ariyorum. Cok kucuk ekran istemedigimden iphone modellerini dusunmuyorum. Android devam edecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 iphone se al kalan 200lirayla da göz doktoruna git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 oneplus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 note 5 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Fin said: iphone se al kalan 200lirayla da göz doktoruna git. Sag sol 3 er miyop ortalama 2 astigmat :) Saygilar Gm icin cok sorunlu diyolar. Korkuyorum lgde yasadiklarimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 M8 1300 tl mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Garanti dert değil ise gg üzerinden S7 Edge fln alabilirsin o fiyata yurtdışı - pasaport kayıtlı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ne 6 ayı lan? oha sdlkfjsdmf ben çatladı diye verdim g3'ü garantisinin bitmesine bir hafta kala, g4 verdiler öteki hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 öyle garanti mi olur ya 6 ay ne onun min-max süreleri belli aksi takdirde yasal yollara başvurur misliyle alırsın hakkını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 tamirat süresi 30 iş gününü aşarsa sıfırını isteyebiliyorsunuz, vermezlerse ebelerini skin onların, dava açın, donuna kadar alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 tamirat için 20 iş günü de yeni ürün verecekleri zaman bi tarih kısıtlaması yok eserse veriyolar. Tüketici hakem heyetine verip bildirirseniz davanızı cekin telefon hazır diyolar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Tuketici heyetine verdim zaten. Para iadesi istiyorum artik. O nedenle yeni telefon bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Yurtdisi kasabilirsin. Kayit dahil 2050 liraya s7 aldim. Vr hediyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ya baska bi konu acmayim bu daha acil bisey. Teyzeme de ucuz yollu bi telefon alicaz. Lenovo k5 (700tl) ve samsung j5 (900tl) arasinda kaldik F/p olarak hangisini tercih edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 gm 5 plus al bence fiyat olarak çok uygun, özellikleri o fiyata inanılmaz.. ben aldım memnunum şimdilik ama 2. parti alman lazım o yazan sorunlar 1. partide oldu hep.Sorunsuz saf android alet ve birçok özelliği amiral gemileriyle aynı hatta daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sony store'lar az pazarlık ile xperia z5 premium'u 2.1 2.2k'ya verio. güzel telefon memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Fin said: iphone se al /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Teyze'ye Xperia M4 iyi gider, fiyat da benzerdir. Kendi teyzem telefonunu yikayip bozmustu, bunlar su gecirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 samsung alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Samsung pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 s7 hariç diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar