Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noyansama kizlara karsi dusunceleri ifsa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
incdarkness said:

gittigimiz ortamda herkesin kafa kenevir + hashas + crystaldi odanin kosesinde oturup ne kadar gerizekali bu insanlar diye izliyodum

Görmeden inanmam noyanın bu tarz ortamlara gireceğini
Mesaj tarihi:
o değil de şu ajdar'ı sardınız foruma sperm dışarı sperm içeri enerji bok göt geyiği de bitemedi kaç senedir.

memleket olarak ne meraklıyız böyle ezik insanları popüler yapmaya gerçekten müthüşüz. şu topikin haber değeri olmaması lazım. baba figürsüz büyümüş kadıköy taksim yağlı yeşil saçlı ergen kızlarıyla takılan lsd sever birinin facebook'ta konuştuklarından bize ne sdfs.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Yok, bana bu herifi Tyrannus gösterdi zamanında facebookda. Hesabına bakıp gülüyoduk.

Sonra biri bununla ilgili thread açtı, şu protesto için soyunma muhabbeti. Bende adamdaki yapıskanlık potansiyelini göremedigim için selam verip thread'i linkledim, buraya yonlendirdim. Maksat drama cıksın, külleri göreyim. Vizyonsuzluk işte.

Gerisi tarih.

Özür dilerim.

ohooo franz ferdinand suikastinden sonraki en büyük talihsizlik lan bu
Mesaj tarihi:
bonuSimo said:

çilliyi istiyorum

Çilliyi bilmiyom da öteki İçim.

@inc
Senin hatun senden hala ayrılmadı yani? Bugün Noyan'la beraber hangisi büyük memeli, hangisiyle gulyabani seksi yapılır diye konuşuyosan yarın neler olur...

Gulyabani seksi... Yorumda bulunamıyorum bile.

Noyan ben İzmir'deyken bizim eve çok geldi. Ev arkadaşlarımla arkadaş falandı. Herhalde frp mrp dalgasına arkadaştılar. Hakkatten anlamıyorum. Sipiritüel olarak millete Alekspu atan biriyle bu kadar sıkı fıkı nasıl oldun? Ben bizimkiler Alekspu yerken odamda PES atmakla meşguldüm :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...