yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 abi sürekli dc olup duruyor program kafayı yiyeceğim. belirsiz aralıklarla dc oluyor whatsapp web telefonda whatsapp açınca düzeliyor ancak bu sorunu nasıl çözebilirim? herhalde whatsapp'ı power saving falan yapıyor onu da ayarladım ama yine olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Hücreseli kapa sadece wifi açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bende de wifi'da oluyor bu, mobil veride olmuyor. gerçi muhtemelen NETMASTER'ın mallığı sfdb (aynı telefon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Isyerinde ayni durum var. Evde sikinti yok Neden oluyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Note 5 te niye Web den kullanıyorsunuz ki, normal app tan girsenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Klavyeden yazmak hariQa çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 S6 var, bende de oluyo bu arada sırada. Samsunglarda mı bi alıklık var acaha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Htcde her gün kullanıyorum hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 iphone da stabil bu alıklık diyeceğim de ayıp olmasın diye demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 aha windos fon için normal olan bu sorun samsung ve iphoneda da mı oluyor artık? Ben ekranı uyanık tutmayı falan 5 dakikay aldım bunun için. windos direk kapatıyor bağlantıyı ekran kapanınca ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 3g iyi çekmiyor sanırım ondan oluyor sorun artık hep wifi ile bağlanıyorum. Daha bir yamuğunu görmedim. Power saving'le alakalı herşeyi whatsapp'ta off yaptım. Benim de modem netmaster 383zn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 lanetli 383z4 değilse sıkıntı yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 bana da oluyodu evde bi ara sonra kendiliğinden düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 3g ile falan alakali degil. Isyeri wifisinde whatsapp web kafasina gore duserken evdeki wifide hic bir sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 yine oldu ya belki de whatsapp web'le alakalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Kimse de dememis ki sorun whatsapp'in kendisinde diye :P Whatsapp surekli check ediyor telefonu 'aga bana bagli misin' diye. Ondan surekli dc oluyorsunuz. Telegrama gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 diğer telefonlarda olmadığına göre whatsapp'da değil sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 diğer telefonlarda da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 ben iphone ve htc'de her gün bütün gün kullanıyorum daha 1 kere olmadı valla, çıktığından beri kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 sürekli check etmesinde sıkıntı yok ki etsin sorun dc yemesinde tek başıma telegrama geçip ne yapayım herkes whatsapp'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 telefon ekran kapandığında çalışan uygulamaları tamamen durduruyordur. whatsapp da telefonda çalışmadığını düşünüp kapatıyordur webi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bingildak said: diğer telefonlarda olmadığına göre whatsapp'da değil sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 hiç olması bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 ahmedinejad said: telefon ekran kapandığında çalışan uygulamaları tamamen durduruyordur. whatsapp da telefonda çalışmadığını düşünüp kapatıyordur webi. Öyle oluyor galiba telefon kapalıyken dc yediğinde home tuşuna basıyorum kilit ekranı açılıyor hemen bağlanıyor whatsapp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar