Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal dizi üçlemesine dördüncü aranıyor

yav

Öne çıkan mesajlar

yav said:

milletin kutsal nitelediği dizileri duymak istedim açıkçası.

haaaa ben yanlis anlamisim.

cagri, hz ayse, allah'i arayan cocuk hay.

yasiniz 15 mi lan?
kutsal dizi ne asdfasdf. ayni dizileri donup donup tekrar tekrar izlemek ayri bir embesillik. sikildigi diziyi izleyip "azicik emek!!" demek baska bi manyaklik vallahi.

neyse uzayli zekiye izle sen. catharsis'e doyarsin. her sahnede dejavu/pense. lynch cekmis olsaydi ayni bolumleri "muhtesem dahilik!" der video kasetlerine sarilarak yatardiniz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yav said:

milletin kutsal nitelediği dizileri duymak istedim açıkçası.

haaaa ben yanlis anlamisim.

cagri, hz ayse, allah'i arayan cocuk hay.

yasiniz 15 mi lan?
kutsal dizi ne asdfasdf. ayni dizileri donup donup tekrar tekrar izlemek ayri bir embesillik. sikildigi diziyi izleyip "azicik emek!!" demek baska bi manyaklik vallahi.

neyse uzayli zekiye izle sen. catharsis'e doyarsin. her sahnede dejavu/pense. lynch cekmis olsaydi ayni bolumleri "muhtesem dahilik!" der video kasetlerine sarilarak yatardiniz lan.

bunları yazdıktan sonra bi mutlu hissettin mi, rahatlama geldi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

kutsal dizi uclemesi gibi bir tanimlama yapip baslik actiktan sonra sen ne kadar rahatladiysan o kadar gelmistir en fazla.

saka misin? elbette ki hayir. diyecegim ama sana etki etmeyecek cunku bariz 15 yasli ergen basligi bu.

"gecen gun metalika diye bir grup duydum cok harikalar! harbi cok sert muzik yapiyorlar ya" kafasi.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

carnivale'i de çok duydum ama diziyi laps diye ortada kesip yayından kaldırdıkları için izlesem üzülecek yarım kalmış hissedeceğim diye yanaşmadım hiç o diziye :d

Planlı final yapanlar çok düzgün bitiyor sanki. Oz bitince ne kadar üzüldüysen karnavalda da o kadar üzülürsün. İzle gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

brenda'yı izlerken ben geriliyodum ya biraz, hakkaten uyuz kadındı. ama karakter olarak bakınca işte breaking bad'deki adamın karısıyla alakası yok, kendince bi olayı var kadının bi şekilde izliyosun

the wire'ı kesin izle, oz'dan ufak bi tık daha iyi bence. Oz'un anlatımı daha göze parmak iken, the wire daha sert bir üslupla tokatlıyor izleyici. Öyle diyim.

oz'dan daha sertini görmedim. the wire'ın daha iyi olmasına falan da gerek yok oz'a yaklaşsa yeter benim için. bakalım watchlist'imi biraz boşaltayım 2017 gibi ilk işim the wire'a başlamak olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Görüntü açısından daha sert Oz, zaten demek istediğim o. The Wire sahneleri pek öyle sert değilken arkada dönen mevzu sert. Oz'da ise tüm mevzu önde dönüyor zati.

Ama sonuçta çok karşılaştırmamak lazım, ikisi de iyi, ikisi de kutsal benim için sonuçta:)o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...