dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yav said: milletin kutsal nitelediği dizileri duymak istedim açıkçası. haaaa ben yanlis anlamisim. cagri, hz ayse, allah'i arayan cocuk hay. yasiniz 15 mi lan? kutsal dizi ne asdfasdf. ayni dizileri donup donup tekrar tekrar izlemek ayri bir embesillik. sikildigi diziyi izleyip "azicik emek!!" demek baska bi manyaklik vallahi. neyse uzayli zekiye izle sen. catharsis'e doyarsin. her sahnede dejavu/pense. lynch cekmis olsaydi ayni bolumleri "muhtesem dahilik!" der video kasetlerine sarilarak yatardiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 uzaylı dizisi isteyen mork & mindy izlesin. imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Breaking bad güzel dizi ama bence en iyiler listesine girmeyi hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 dasaaa said: yav said: milletin kutsal nitelediği dizileri duymak istedim açıkçası. haaaa ben yanlis anlamisim. cagri, hz ayse, allah'i arayan cocuk hay. yasiniz 15 mi lan? kutsal dizi ne asdfasdf. ayni dizileri donup donup tekrar tekrar izlemek ayri bir embesillik. sikildigi diziyi izleyip "azicik emek!!" demek baska bi manyaklik vallahi. neyse uzayli zekiye izle sen. catharsis'e doyarsin. her sahnede dejavu/pense. lynch cekmis olsaydi ayni bolumleri "muhtesem dahilik!" der video kasetlerine sarilarak yatardiniz lan. bunları yazdıktan sonra bi mutlu hissettin mi, rahatlama geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 kutsal dizi uclemesi gibi bir tanimlama yapip baslik actiktan sonra sen ne kadar rahatladiysan o kadar gelmistir en fazla. saka misin? elbette ki hayir. diyecegim ama sana etki etmeyecek cunku bariz 15 yasli ergen basligi bu. "gecen gun metalika diye bir grup duydum cok harikalar! harbi cok sert muzik yapiyorlar ya" kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Coupling (UK) ve IT Crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 hipsterlık yapmayın arkadaşım. tamam ustalara saygı da sene 2016da deep space nine mı izlenir. zamanında izlemediysen kaderine yan ve otur daha iyi. Biri gelir şimdi star trek original falan der allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yav said: carnivale'i de çok duydum ama diziyi laps diye ortada kesip yayından kaldırdıkları için izlesem üzülecek yarım kalmış hissedeceğim diye yanaşmadım hiç o diziye :d Planlı final yapanlar çok düzgün bitiyor sanki. Oz bitince ne kadar üzüldüysen karnavalda da o kadar üzülürsün. İzle gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 dizi olm bu, izle gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 e iste orada da -amarika- diziyi yapanlar ya tutarsa hesabiyla basliyor seyircinin reaksiyonuna gore senaryo ilerliyor ratinglere gore uzuyor kisaliyor.. normal yani ole sebelek finallerin olmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 yav said: brenda'yı izlerken ben geriliyodum ya biraz, hakkaten uyuz kadındı. ama karakter olarak bakınca işte breaking bad'deki adamın karısıyla alakası yok, kendince bi olayı var kadının bi şekilde izliyosun the wire'ı kesin izle, oz'dan ufak bi tık daha iyi bence. Oz'un anlatımı daha göze parmak iken, the wire daha sert bir üslupla tokatlıyor izleyici. Öyle diyim. oz'dan daha sertini görmedim. the wire'ın daha iyi olmasına falan da gerek yok oz'a yaklaşsa yeter benim için. bakalım watchlist'imi biraz boşaltayım 2017 gibi ilk işim the wire'a başlamak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Görüntü açısından daha sert Oz, zaten demek istediğim o. The Wire sahneleri pek öyle sert değilken arkada dönen mevzu sert. Oz'da ise tüm mevzu önde dönüyor zati. Ama sonuçta çok karşılaştırmamak lazım, ikisi de iyi, ikisi de kutsal benim için sonuçta:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ad3m said: Breaking bad güzel dizi ama bence en iyiler listesine girmeyi hak etmiyor. Tövbe et çarpılırsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ad3m said: Breaking bad güzel dizi ama bence en iyiler listesine girmeyi hak etmiyor. bence de. tamam hikaye atmosfer iyi de, ne bileyim bir yavanlık vardı hep gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Drama - breaking bad , supernatural, sopranos Komedi - himym, big bang , friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 komedide seinfeld yok, post çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Oha baya ayıp etmişim ordan big bangi çıkart koy seinfeld. Gerçi louie iddaalı başlamıştı himym yerinedr louie olabilirdi ama sonra bozdu biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Seinfeld emerika'nın yaptığı en harika komedi dizisi olabilir ya. 20 dakikaya, senelerce inanılmaz bir orjinallikte dizi yapmak ve kendi içinde tutarlı bağlantılar ve espriler ile izleyiciye izledkilerini kahkaha ile hatırlatması. Deha böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Generation Kill bas. Treme de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 game of thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Dead like me ilgimi çekti ama bulamadım bizim izle sitelerinde. Sopranos'a başladım ben de. Ozdaki gardiyan kadın oynuyomuş, beğenirdim kendisini. Dizi de sardı baya, bakalıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 lost mali bi kriz yasasa son sezonu cekmeyip biraksa muhtemelen surdaki tum dizilerden once yazilacakti da son sezon icine etti her seyin. efsane olacakken kestane oldu kimse hatirlamak istemiyor. dizi tarihini degistirdi adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 lost boş beklentiler verip hype yarattı, e altını dolduramadığı için de patladı. salakmışız biz de tabi, adamlar dizideki her şeyin bilimsel bir açıklaması olacak diyordu ve biz de yiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 boardwalk empire da güzeldir. ama senin izlediklerin saf drama mad men, deadwood, sopranos bunlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar