feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 baya kindergarden tier şaka. kuzenine vermiş hesabı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Malibu said: Oymanq said: valla süper oldu bu başlığı açmam. iki dakika şaka yapayım dedim böylece buradaki insanların ne kadar kin ve nefret içinde olduğunu gördüm. özellikle bazı kişilerin (fistan gibi) nasıl gereksiz kişiler olduğunu gördüm. yıllardır bu herif bana söver niye sövdüğünü bir türlü anlamam. sanırım insanın 100 tık altı olduğu için. R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 _Rave said: Birader laptop satmiyosun,canli o kaca gider,kazik yemiyim dedigin.gidip pazar alanina acmis bide patipet dururken.az insan taklidi yapta ya bakamayacagin canliyi alma yada insan ol alicagin kazanacagin para yerine o canlinin mutlulugunu ve kim iyi bakar diye dusunup ona gore yuva bul. insan taklidini sen yap kardeşim ben yeterince insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yok soyundum şimdi vermene gerek yok. Zaten ben seni tanıyorum senden yıllar önce laptop almıştım. İşin şakasındayım lakin öyle atar yapma ciddiyetindeysen alırım ifadeni hiç sorun değil tombul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Oymanq said: _Rave said: Birader laptop satmiyosun,canli o kaca gider,kazik yemiyim dedigin.gidip pazar alanina acmis bide patipet dururken.az insan taklidi yapta ya bakamayacagin canliyi alma yada insan ol alicagin kazanacagin para yerine o canlinin mutlulugunu ve kim iyi bakar diye dusunup ona gore yuva bul. insan taklidini sen yap kardeşim ben yeterince insanım. seninde sana o kediyi vereninde insanligina sokiyim ozaman birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sanssizsansli said: Yemekle keyfi şeyleri bir mi tutuyon ak muhabbet kuşunu, papağını da da parayla satıyorlar aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 E satmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Oymanq said: valla süper oldu bu başlığı açmam. iki dakika şaka yapayım dedim böylece buradaki insanların ne kadar kin ve nefret içinde olduğunu gördüm. özellikle bazı kişilerin (fistan gibi) nasıl gereksiz kişiler olduğunu gördüm. yıllardır bu herif bana söver niye sövdüğünü bir türlü anlamam. sanırım insanın 100 tık altı olduğu için. Bildiğin hayvanın açmayacağı başlığı açıp tepkiyi görünce R yapıp üzerine birde yavşak yavşak drama çevirme bence, bende sevmem Fistanıda adam en azından bir şey yazarken 2. kere düşünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 pff linç varmış kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Cokomantis said: pff linç varmış kaçırmışım. Hayatı kaçırıyorsun uçak indiricem, valizler düzgün gitsin diye fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sağlam r gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z8-ti_SioME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Nedense aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Oymanq said: Lectre said: Konuya gitmek icin tiklayin: https://forum.paticik.com/read.php?27,8485613,8485660#msg-8485660 Oymanq said: valla süper oldu bu başlığı açmam. iki dakika şaka yapayım dedim böylece buradaki insanların ne kadar kin ve nefret içinde olduğunu gördüm. özellikle bazı kişilerin (fistan gibi) nasıl gereksiz kişiler olduğunu gördüm. yıllardır bu herif bana söver niye sövdüğünü bir türlü anlamam. sanırım insanın 100 tık altı olduğu için. Bildiğin hayvanın açmayacağı başlığı açıp tepkiyi görünce R yapıp üzerine birde yavşak yavşak drama çevirme bence, bende sevmem Fistanıda adam en azından bir şey yazarken 2. kere düşünüyor. kuran üzerine yemin ediyorum annemin üzerine yemin ediyorum ki kimse bana 2 british shorthair vermiyor. yeterli mi? Herkesin içinden geçen benim de içimden geçti bir an hadi yattım, sabah devralırım nöbeti fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Lectre said: Oymanq said: valla süper oldu bu başlığı açmam. iki dakika şaka yapayım dedim böylece buradaki insanların ne kadar kin ve nefret içinde olduğunu gördüm. özellikle bazı kişilerin (fistan gibi) nasıl gereksiz kişiler olduğunu gördüm. yıllardır bu herif bana söver niye sövdüğünü bir türlü anlamam. sanırım insanın 100 tık altı olduğu için. Bildiğin hayvanın açmayacağı başlığı açıp tepkiyi görünce R yapıp üzerine birde yavşak yavşak drama çevirme bence, bende sevmem Fistanıda adam en azından bir şey yazarken 2. kere düşünüyor. şöyle özetliyim. bir insan annesinin babasının üzerine boşuna yemin eder mi? yemin ediyorum ki aldığım alacağım herhangi bir kedi yok. esas hayvanlık insanın üzerine saldırmak için bahane aramaktır. (seni kastetmedim burada.) iki şaka yapalım dedik yaptığınız ayıbın kralı. adam öldürmüş muamelesi resmen. *insanın bir tık altı , dini imanı para , hayvan , yavşak. beni ne kadar tanıyorsunuz da bu lafları ediyorsunuz siz ya? size açıklama bile yapmak büyük saçmalık aslında. bu açıklamayı yapmamın tek sebebi herhangi bir kediye zarar vermeyecek yada satmayacak olmamı bilmeniz. yoksa adam yerine koyduğumdan yada korktuğumdan değil. içinize sinmiş kin nefreti boşatlmaya yer arıyorsunuz. tartışma kültürü değil tek amaç insanı aşşağılamak , hor görmeye çalışmak. ne diyim ya allah ıslah etsin. 40 yılda bir bu foruma giriyordum artık girmem hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 seni yazdıkların kadar tanıyoruz, yazdığına göre cevap veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 40 yilda bir giriyormusta bidaha girmezmismis.girme lan bana ne saka yaptim diye geri vites yapiyor bide tepkiyi gorunce.saka analyisin buysa hiyarin tekiymissin zaten ama trollediysen bu tepkiyi gormektir zaten amacin neye zirliyosun ozaman o tepkiyi gorunce? Hadi defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Oymanq said: şöyle özetliyim. bir insan annesinin babasının üzerine boşuna yemin eder mi? yemin ediyorum ki aldığım alacağım herhangi bir kedi yok. kutsal inek üzerine de yemin et dostum yoksa inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Şu dangalağa ban alabilir miyiz, thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 adeta bir ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Adam tam bir gereksiz; https://forum.paticik.com/read.php?13,8311704,8311704#msg-8311704 Ban gelsin de forumun havasi temizlensin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 ne satıyomuş anlamadım alıyomuymuş nolmuş aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 İlkokulda takım değiştiren çocuklar vardı o zamandan beri görmemiştim böyle dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 hala satılık mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar