Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrival (2016)

Xaero

Öne çıkan mesajlar

photographer said:

madem öyle

madem uzaylılar dünyamıza gelecek kadar zekiler neden onlar bizim ilkel dilimizi öğrenemiyorlar da biz onların karmaşık dilini öğrenip onlara satıyoruz diye sormadan edemiyor insan

spo

çünkü onların dili geleceği görmeyi sağlıyor? Bide uzaylılar mantıken biliyorlar bizim dili. Gelecekte gördükleri için zaten. Hani Amy Adams onlara bizim dili öğretiyor değil de çaktırmadan Amy'e onlar öğretiyor işte.

Bide hani önlerine bi sözlük atıp gitse hotbox kalamarlar salak bi film olurdu sdf

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Aluriel said:

abi nasıl izliyorsunuz siz filmleri ya asdfsa

z kuşağının açmazı ya. hepsi çeyrek dikkatle izliyor filmleri, ADD var hepsinde. sonra bu adam nerden geldi çok saçma diyip 6 basıyorlar filmlere dizilere.

Ben T kuşağı mıyım neyim bilmiyorum da filmde uzaylı görücez dedik anca ayağını gördük, scifiden ziyade aile dramıydı film. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

sen ne kuşağığsın bilmiyorum da, şu her boku biliyorumcular bitmedi gitti

niye bozuldun şeker kardeşim.

ben orada dikkatsiz izliyorsunuz o yüzden keyif almıyorsunuz demek istedim. alurielin falan alıntıladığı mesajlar filmde gçsterilen şeyleri bu ne la diye yamzışlar. sadece bu filmde değil başka yerlerde de var. westworld topiğinde arnold kim diyen var mesela. illa kör göze parmak sokup tekrar tekrar söylemesi mi gerekiyor, azcık dikkat etsen çıkıyor ortaya manasında söyledim. genel olarak yeni kuşakta var böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

ya güzeldi film
baya böyle "EE SONRA NOLMUŞ" diye oturdum izledim baştan sona tek seferde (biraz bakar sonra devam ederim diyodum ilk başta)

hiç öyle bi twist beklemiyodum, yani aslında daha filmin ilk dakikalarında biraz ipucu veriyor o konuda ama gene de onunla onu bağdaştırasım gelmedi twist açık olana kadar. ben böyle gayet işte "DÜŞÜNCELERİMİ OKUYÖLER" falan gibi bişey bekliyodum ve baya hayalkırıklığı olurdu öyle bişey. meğer olaylar bambaşkaymış

beğenmeyenler nasıl bi beklentiyle izleyip beğenmiyorlar bilmiyorum ama ben gayet "neymiş bu böyle bissürü kişi beğenmiş" şeklinde sadece güzel bir film beklentisiyle izledim ve beğendim

somewhat related:

http://i.imgur.com/epTNCEY.gif
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bak simdi bu spoileri acacaksin ve de icini okuyacaksin.

sonra beni ozel telefonumdan aradin. hangi telefon mu? 0900 953 69 69
sonra komsu kizinin bana soyledigi sozleri kulagima fisildadin "ara beni boya beni."

iste bu da savasi durdurdu....

pofffffff... o sirada keske Independence Day zuzaylilari gelip binayi patlatsaydi dedim.

vasat olmus film hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...