Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tFMo3UJ4B4g https://en.wikipedia.org/wiki/Arrival_(film) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 kucuk cocugu olan, "bakin ne kadar da cesurum" tavrindaki kadin uzaylilara tercumanlik yapmaya kasar. 5.5/10 evde izleyin. sinemada para harcamaya gerek olmayan bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ya hep aynı klişe. Bi ara bulucu olur, başta niyetleri iyi mi kötü mü bilinmez ama insanoğlu dayanamaz ve saldırganlaşır. Sonra çöz arap saçını. Ama yine de ben uzaylı filmlerini izlemeyi severim. Puanı 5 veririm ama severim yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 uzaylı filmi dediğin aksiyon olur korku olur gerilim olur. sıkıcı uzaylı filmi çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 derinlik koyacaksan eger o kadini 30yasindaymis gibi gosterip yanina 8yasinda cocuk koymayacaksin. cocuklari 18ini asmis, evden defolup gitmis olacaklar. oyle belki bi iki telefon gorusmesinde goreceksin ya da whatsapp'tan falan yazacaklar. nasi durumlar diye. aile ayagini kestiginde duzgun film yapma yolunda basarli bir adim atmaya baslamissin demektir sevgili holiwud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 başka bir " mmm pizzayla güzel gider" filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Haftaya geliyor di mi bu. Ilk yorumlar iyi gibi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Çok net çok iyi. Denis Villeneuve'ün de yönetmenlik beceresinin de etkisi çok. Sicario'daki karakter ruhunu yine yansıttırmış. Müzikler zaten Johan Johanson ile zaten uçuruyor. Çok mu abartıyorum bilmiyorum ama çok çok iyi geldi film bana. Bir ara fake atıyor meh dedirtecek gibi sonra alıp götürüyor. Amy Adams'ın oyunculuğu da çok etkiliyor filmi tabi. Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :) Ayrıca sırf bana mı öyle geldi ama Space Odyssey'e saygı duruşu var bir kaç planda. Ya da o ilk diye bana öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 son cümleni de spoiler a koysaydın iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 epic fail vermişim, onu alacaktım zaten dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 artık benim için filme gitme gereği kalmadı, siz okumayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Cuma akşamı gidecen bu tip filmlere. Film güzeldi buarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Çok iyiydi. Kadının kimle evlendiğine inanamayacaksınız Diye clickbait title da verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Çok acımasız olmuş bu spoiler, tıklamayın izlemediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 valla ben filmi baya beğendim. yavaş temposuna rağmen hiç sıkmadı. zaten sicario falan sevdiyseniz seversiniz. ki yukarda sıkıcı uzaylı filmi çekilmiyor yazmıştım ama değildi dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 goldbären said: başka bir " mmm pizzayla güzel gider" filmi. bir şeyi de pizzasız izle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 BiTcH_oFBaT said: Interstellar'dan sonra ikinci kez uzaylılar yardıma geliyor bize yalnız. Hollywood optimist olmaya başlamış :) Tabi ikisinde de uzaylılar yardıma gelmiyor aslında, mesaj başka yerde. Film güzel gerçekten, ama yılın filmi bu olacaksa kısır bir yıl bizi bekliyor. Dennis Villeneuve her filminde kıvılcımı çakıyor ama bombayı patlatamıyor. En iyi filmi hala çıkış filmi Incendies bana göre. Bu arada yönetmen yine kendisinin bir diğer filmi Prisoners'ın Enemy'nin en can alıcı sahnesine gönderme yapmış resmen filmde, Enemy filmini izlemiş olanlar kaçırmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 GÖNDERME Mİ VAR??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 goldbären said: başka bir " mmm pizzayla güzel gider" filmi. yok bu izletiyor. Hatta direk dikkatli filan izletiyor. Güzel film izleyin. Sıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 eldar said: Dennis Villeneuve her filminde kıvılcımı çakıyor ama bombayı patlatamıyor. En iyi filmi hala çıkış filmi Incendies bana göre. bence bilerek patlatmıyor. olayı da bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bugün izledim. çok iyi olmuş çok da güzel olmuş. sonunda koltuğa yapışıp kaldım 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Güzeldi, sakin sakin işledi, sıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ben baya begenmedim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Ya abi tam karar verdim bilet alıcaktım @seele olumsuz post yazmış soğudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 git git parasının hakkını veren bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar