senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bu oyun türkiye demi yapılıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 senko said: bu oyun türkiye demi yapılıyor lan? serin tabi magara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bi far cry'i biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 farcry almanyada yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bi 6-7 kutu göndermek lazım, sağlam yiyiciler var içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 onu da bilmiyormuşum bi oyun vardı ya türklerin yaptığı crytek miydi neydi firma hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Bende oyun yapıom bana da baklava gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben de baklava seviyorum. bana da gonderin ya da ben kendime gondereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 senko said: onu da bilmiyormuşum bi oyun vardı ya türklerin yaptığı crytek miydi neydi firma hatta Crysis. O da almanyada yapıldı ama sanırım ekibin başındaki adam türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 senko said: bi oyun vardı ya türklerin yaptığı crytek miydi neydi firma hatta tamam işte farcry o, türkler yapıyor da baseleri almanyada. istanbulda ofis var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 senko biraz daha devam etsene bildiklerin hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 zayıftır abi oyun kültürüm :) eskileri bilirim de yenilerden kopuğum ama güzel bişi böyle bir şeyin türkiye de geliştirilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 o dıılde o toplanan para nolduydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 parayı geri istiyenlere para verildi cık cık yapılarak kalanlarda parayı seçtikleri vakıflara dağıttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 isteyene geri gönderdi, kalanını da bağışladı. görünen bu, yemiş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 açıklamadır hakkımda yapılan aslı olmayan bir takım olumsuz ve karalayıcı ithamlara karşı her ne kadar vakur ve sessiz duruşumu korumakla böylesi iftira ve hadsiz iddialarla gündeme gelmek isteyen kişilere en güzel cevabı verdiğimi düşünsem de, yapılan bu hayasızca saldırı karşısında kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı görülmüştür; toplanan paralarla cim, cif, ön arka komple hizmet paketi dahilinde karıya gidilmiştir. kamuoyuna saygıyla arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 ben helal ediyorum, sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 karıya gitceğini söylesen ben parayı geri almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 imamizer said: açıklamadır hakkımda yapılan aslı olmayan bir takım olumsuz ve karalayıcı ithamlara karşı her ne kadar vakur ve sessiz duruşumu korumakla böylesi iftira ve hadsiz iddialarla gündeme gelmek isteyen kişilere en güzel cevabı verdiğimi düşünsem de, yapılan bu hayasızca saldırı karşısında kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı görülmüştür; toplanan paralarla cim, cif, ön arka komple hizmet paketi dahilinde karıya gidilmiştir. kamuoyuna saygıyla arz ederim. KARDEŞİM BİBİNE SAĞLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 calvaria said: karıya gitceğini söylesen ben parayı geri almazdım. Olm ben kediye köpeğe vereceğniz diye geri istedim parayı, bilsek beline kuvvet yiğidim der duj için bahşiş falan da atardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 cimli cifli olacagini soyleseydin ben de gonderirdim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 imam cif yaparsa, cemaat cim yaparmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 O diil de çetoya bi çiçek böcek baklava rakı makı göndersek ya gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 o da mantıklı, moral olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 m&b'cilere gönderiyor muyuz şimdi? göndermeyeceksek söyleyin gidip eve alayım. aylık bi kere hakkım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar