Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hafif alkollü shot

Red

Öne çıkan mesajlar

alkol oranı düşük bol bol shot atmalık tadı güzel içki ya da kolay tarif var mı bildiğiniz.

joker'in nurisi gibi bir şey lazım. tekila jager vodka türevi shotları denedik. hemen kafa gidiyor anasını satayım. arka arkaya durmadan tekila jager vs shot hemen vuruyor shot oyunu başlamadan bitiyor sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

amaç oyunun eğlencesi uzasın. hani en son oynadığımızda çok kalabalık olmamıza rağmen çıkan ibne kartlar yüzünden 10 dakka içinde jager,tekila karışık 6-7 shot yapmıştım arka arkaya ondan sonra gg dedim çıktım sdfs.

kokteyl en son çare zaten bilmediğim bir içki veya kolay bir karışım bulamazsam.

hani alkol dayanıklılığım en zirve zamanımda bile arka arkaya shotta çabuk gidiyorum. geçen yaz 2 günde bi jager alıyorduk sdfs

bu sefer 4 kişiyiz. erken bayılmamak için hafif bir şeye yönelicez. joker'in nurisi satılıyorsa gidip alırdım da caddedekini kapamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

apti diye bişey oynardık üniversitede. hayatımda en eğlendiğim içki anıları o oyunda olmuştur.

birayla oynardık biz. başka şeylerle oynanmıyor şot oyunu ya da bitiyor işte hemen. gider bissürü skol alırdık oynardık. çay bardaklarında şat mis.

bi kere köpek öldürenle denedik komaya giriyorduk. ama o da fena değildi. azar azar içiyoduk.

ha illa içki diyosan hafif meyve suyu alıcaksın içine az votka koyup karıştırıcan büyük bi şişede. onu şatlıcan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bombay ve safari mesela hiç denemediğim içkiler. güzel tavsiye oldu. baileys ve kahve likörünü sevdiğim için b52 güzel gözüktü gözüme deneyebilirim o tarifi.

bu arada cidden içki eşiği yüksek bir tayfayız trakyalı bütün millet sdfs.

kahvaltıda bulgar birası içiyor bunlar. ama tekila gibi içkileri kısa sürede shotlayıp kafa olmamak zor kim olursa olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

apti diye bişey oynardık üniversitede. hayatımda en eğlendiğim içki anıları o oyunda olmuştur.

birayla oynardık biz. başka şeylerle oynanmıyor şot oyunu ya da bitiyor işte hemen. gider bissürü skol alırdık oynardık. çay bardaklarında şat mis.

bi kere köpek öldürenle denedik komaya giriyorduk. ama o da fena değildi. azar azar içiyoduk.

ha illa içki diyosan hafif meyve suyu alıcaksın içine az votka koyup karıştırıcan büyük bi şişede. onu şatlıcan yani.

bi kere fakirlikten suyla oynamıştık, amk hayatımın en kötü gecesi olabilir o, suyla sarhoş oldum 50 kere işemeye kalkmıştım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...