Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 alkol oranı düşük bol bol shot atmalık tadı güzel içki ya da kolay tarif var mı bildiğiniz. joker'in nurisi gibi bir şey lazım. tekila jager vodka türevi shotları denedik. hemen kafa gidiyor anasını satayım. arka arkaya durmadan tekila jager vs shot hemen vuruyor shot oyunu başlamadan bitiyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 sen içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 vodka + bol su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Shot zaten hemen vurmasi icin icilen bisey siz dayaniksizsiniz bence sdf Ben boyle oyun oynuyor olsam hafif kokteyller yapr shotlara onlari doldururum. Yapmasi biraz zahmetli ama b-52 sizin isinizi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 shot la oyun olmaz bira shot yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 amaç oyunun eğlencesi uzasın. hani en son oynadığımızda çok kalabalık olmamıza rağmen çıkan ibne kartlar yüzünden 10 dakka içinde jager,tekila karışık 6-7 shot yapmıştım arka arkaya ondan sonra gg dedim çıktım sdfs. kokteyl en son çare zaten bilmediğim bir içki veya kolay bir karışım bulamazsam. hani alkol dayanıklılığım en zirve zamanımda bile arka arkaya shotta çabuk gidiyorum. geçen yaz 2 günde bi jager alıyorduk sdfs bu sefer 4 kişiyiz. erken bayılmamak için hafif bir şeye yönelicez. joker'in nurisi satılıyorsa gidip alırdım da caddedekini kapamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Bombay + şiveps lime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 safari. buz gibi. o da bi yerde götürür elbet ama şekerden baymazsanız şişeyi bitirene kadar arka arkaya shot çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 apti diye bişey oynardık üniversitede. hayatımda en eğlendiğim içki anıları o oyunda olmuştur. birayla oynardık biz. başka şeylerle oynanmıyor şot oyunu ya da bitiyor işte hemen. gider bissürü skol alırdık oynardık. çay bardaklarında şat mis. bi kere köpek öldürenle denedik komaya giriyorduk. ama o da fena değildi. azar azar içiyoduk. ha illa içki diyosan hafif meyve suyu alıcaksın içine az votka koyup karıştırıcan büyük bi şişede. onu şatlıcan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bombay ve safari mesela hiç denemediğim içkiler. güzel tavsiye oldu. baileys ve kahve likörünü sevdiğim için b52 güzel gözüktü gözüme deneyebilirim o tarifi. bu arada cidden içki eşiği yüksek bir tayfayız trakyalı bütün millet sdfs. kahvaltıda bulgar birası içiyor bunlar. ama tekila gibi içkileri kısa sürede shotlayıp kafa olmamak zor kim olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 4cl votka shot yerine 1cl votka 3cl meyve suyu sprite vs koycaksın işte hafif alkollü shot öyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Tatlı bişey olsun dersen amarula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Kartlı shot oyunları tek tip sanırım? Farklı format oynuyoduk diyen varsa yazsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 6 7 tane jager tekila içicem ben var ya o oyunu oynayan herkesi pandiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 vegas bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ucuzundan sargoz yapin iste..en adisinden beyaz sarap ustune sade gazoz..cok can cekiyorsa icine meyve parcalari panch gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Safari portakal falan yapip biraz daha lesser sekerli biseyle karistirin. Oldu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 red head slut. jager+archers tadı baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 HAHAHA KARI gibi dayanıksız alkole. HUEHUEHUHUEHUEHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Black-ice said: apti diye bişey oynardık üniversitede. hayatımda en eğlendiğim içki anıları o oyunda olmuştur. birayla oynardık biz. başka şeylerle oynanmıyor şot oyunu ya da bitiyor işte hemen. gider bissürü skol alırdık oynardık. çay bardaklarında şat mis. bi kere köpek öldürenle denedik komaya giriyorduk. ama o da fena değildi. azar azar içiyoduk. ha illa içki diyosan hafif meyve suyu alıcaksın içine az votka koyup karıştırıcan büyük bi şişede. onu şatlıcan yani. bi kere fakirlikten suyla oynamıştık, amk hayatımın en kötü gecesi olabilir o, suyla sarhoş oldum 50 kere işemeye kalkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 ne biçem oyunlar oynuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Sizin ilacınız schnapps bence. Alın bir kaç şişe keglevich, 1/2 oranında da meyveyle karıştırın hem hafif alkollü olsun hem tadı acı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Cardinal de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Evet cardinal hatta daha güzel, ondan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 prosseco shotlayın bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar