Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robot Dövmeci...


Xaero

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
dövme yaptırmayı düşünen biri olarak dövmesi olanlardan aldığım ilk yorum "sanatçının kusuru dövmende olacak" şeklinde. yani amaç fotoğrafı koluna bastırmak olmamalı bence ufak tefek insan kusurları olacak ki dövme niteliği kazansın benim için. o yüzden geliştirilse de gerçek dövme tutkunları tarafından rağbet görmeyecektir bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pazarlamayla alakalı o. "sanatçının kusuru" bıdı bıdısı da o pazarlamaya dahil. ha bana sorarsan da dövme üzerine çizdirdiğin güzel bir resimden ziyade kişisel bir şey olmalı. o kişiselliğe sanatçıyı da dahil edebiliriz. bana kalsa kahrolsun mtv hepimiz lynyrd skynyrd dinleyip bira içelim de öyle işlemiyor.

yarın öbür gün "biz satarız abi bu robotu." olursa dövmenin pazarlamasını insancıllık kişisellik duygusallık falandan "çözünürlük mükemmel çizim 32bit renk derinliği" falana getirirler. internet sayesinde nesiller çok daha hızlı değişiyor. öyle uzun da sürmez yani inandırmaları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyin eser olmasıyla endüstriyel bir ürün olması arasında fark var. sen evin duvarına da makineden çıkma fırçayla boyanmış resim asabilirsin ancak bir sanatçının yaptığıyla aynı manevi değere sahip olmaz. ha bizim milletin zaten resimle falan işi olmadığı için fark etmez asdsdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Budur işte yanıt !

Bu arada, yukarıdaki kadın dövmesi psikolojimi bozdu. Yıllar önce arkadaşımın arkadaşı bi dövme yaptırmıştı, dövme bildiğin berbat olmuştu. Hani lazerle sildirirsin, benzin döküp yakarsın kolu. Adam minnet duyuyordu dövmeyi çok iyi yaptı diye. Onu aklamıma getirdi bu fotoğraf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...