Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Türkiye'de makine mühendisi olsam şu videoyu seyrettikten sonra lanet okurum... Adamlar resmen mühendisliği konuşturmuş... Biz hala vatanı korumaktan kurtarmadan ilerisine geçemedik... Bilim bize haram...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 autodesk reklamı yapacam diye adamın ayağını mındar ettiler. eşit ölçüde de vuramamış zaten iğneyi skill yetmeyince etkilenmişsin dabe.
Bright Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Tam kötü çizmiş diyecektim. Neyse dövmeci üstünden geçer artık. Gelecek böyle ya, ameliyatları falan da robotlar yapacak.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 insan hatasıdır o. eleman kıpraşmasaymış :P
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Tamam insan dövmeci diye de bi şey kalmayacak 30 yıl sonra, onu anladık.
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 dövme yaptırmayı düşünen biri olarak dövmesi olanlardan aldığım ilk yorum "sanatçının kusuru dövmende olacak" şeklinde. yani amaç fotoğrafı koluna bastırmak olmamalı bence ufak tefek insan kusurları olacak ki dövme niteliği kazansın benim için. o yüzden geliştirilse de gerçek dövme tutkunları tarafından rağbet görmeyecektir bence.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2016 pazarlamayla alakalı o. "sanatçının kusuru" bıdı bıdısı da o pazarlamaya dahil. ha bana sorarsan da dövme üzerine çizdirdiğin güzel bir resimden ziyade kişisel bir şey olmalı. o kişiselliğe sanatçıyı da dahil edebiliriz. bana kalsa kahrolsun mtv hepimiz lynyrd skynyrd dinleyip bira içelim de öyle işlemiyor. yarın öbür gün "biz satarız abi bu robotu." olursa dövmenin pazarlamasını insancıllık kişisellik duygusallık falandan "çözünürlük mükemmel çizim 32bit renk derinliği" falana getirirler. internet sayesinde nesiller çok daha hızlı değişiyor. öyle uzun da sürmez yani inandırmaları.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Sanatcinin kusuru niye kolumda olsun ya. Ne kadar salakca
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 abi zanaat islerinin robotlara kalmasi en buyuk istegim. hani su "kaybolmus el sanatlarimiz" geyigi de kalmayacak. vereceksin input'u makineye. piril piril sonuc alacaksin. az kaldi az. https://www.youtube.com/watch?v=a59GYqKhG1s
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Son 2 post cahillik için yarışmış, peregrin burun farkıyla sanırım
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 olm istedigin sanatci kusuru olsun, ben koluna yaparim kusuru
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Peregrin said: Sanatcinin kusuru niye kolumda olsun ya. Ne kadar salakca o zaman googleda bulduğumuz resmi ikimiz de yaptıralım kolumuza altına adidas şortu çekmiş slavlar gibi gezeriz kolkola
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Bir şeyin eser olmasıyla endüstriyel bir ürün olması arasında fark var. sen evin duvarına da makineden çıkma fırçayla boyanmış resim asabilirsin ancak bir sanatçının yaptığıyla aynı manevi değere sahip olmaz. ha bizim milletin zaten resimle falan işi olmadığı için fark etmez asdsdf
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Niye dert ettiniz ki, makina sanatçının kusurunu da isterseniz eksiksiz kopyalar. Ortamlarda dövmeciye yaptırdım dersiniz kim bilecek.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Budur işte yanıt ! Bu arada, yukarıdaki kadın dövmesi psikolojimi bozdu. Yıllar önce arkadaşımın arkadaşı bi dövme yaptırmıştı, dövme bildiğin berbat olmuştu. Hani lazerle sildirirsin, benzin döküp yakarsın kolu. Adam minnet duyuyordu dövmeyi çok iyi yaptı diye. Onu aklamıma getirdi bu fotoğraf.
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 sanatçının kusuru tabiki olsun eğer benden para almayacaksa. dövmeye 2bin lira verdikten sonra robot yapmış sanatçı yapmış kimin umrunda. istediğini yapmış mı yapmamış mı önemli olan bu sdfs.
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 sanatla zanaatin bir tutulduğu toplumda dert anlatmak. pes ettim. robotlar yapsın bence de dövmeyi.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Yok, robotun kendisi sanat oluyor.
Öne çıkan mesajlar