valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 @doubleW yetemiyorsaniz yetemiyorum diyip aglayip gideceksiniz, oyle aptal vale filan diyip hakaret seviyelerine gececekseniz o zaman Rewendor'dan bir hamle bekliyoruz artik. ya da bu ezikligi sonuna kadar yasayacaksiniz.
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Sotto said: Tamam da senin Q7 Avrupa sampiyonu oldu argumaninin Q7'nin futbolculuguyla pek bir ilgisi yok - keza Sabri'nin aldigi kupalarin futbolculuguyla bir ilgisi olmamasi gibi. Adam bunu diyor iste. Q7 daha iyi topcu olmadi yani turnuvadan sonra. Bildigimiz Q7 iste. eyvallah. ben pes etmistim.
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 abi konuyu kilitleyin ya da başlığı shitstorm falan diye değiştirin bari az yer kaplasın güncelde.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 siz olayı anlamamışsınız adam avrupa kupasından geldi antreman bile yapmadı henüz tatilden döndü. lig başlasın izlersiniz.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 valequenta said: @doubleW yetemiyorsaniz yetemiyorum diyip aglayip gideceksiniz, oyle aptal vale filan diyip hakaret seviyelerine gececekseniz o zaman Rewendor'dan bir hamle bekliyoruz artik. ya da bu ezikligi sonuna kadar yasayacaksiniz. e şimdi sen hakaret etmiş olmadın mı ?
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bi kaç sayfa önce söylemiştim , yine söylüyorum. Futbol konusunda valequenta'yı alıntılayıp cevap vermeyin, ülkemizin interneti zaten sınırlı , boşuna bandwidth yiyorsunuz sonra kotalı oluyor internetlerimiz
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kayserili said: valequenta said: applev0dka said: Nadal gg tie-break ile elendi bu bir dramdir. AHAHAHAHAH dramların takımı bjk :)-D Kayserili adamsın sen nadal kim biliyor musun ya ? Yemek cesidi falan sanarsin simdi.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Aceace said: Aynen ya. Su mac yuzunden del potro nadal maci kaciyo ya. Ona yaniyorum. Konu nadal'a nerden geldi diyen koyluler icin bilgilendirme
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 sabonis said: Aceace said: Ooo del petrooo oleeeeey... Ben bizim kızların baskete bakıyordum da, tenisi hangi kanal veriyordu. Bitti deli petro Mu kazandı Boyle boyle konusmalarin gectigi sirada konuya yazacak ceaareti olmayıp mac sonunda spawn olan tiplerin drama arayisi gsnin oynadığı futboldan bile daha komik
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Beşiktaş kaleye bile gelmedi diyen adami ciddiye alip futbol konusmaya calisanlar ise daha da komik. Birakin zirlasin iste
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 cool takılmak için seviye düşürmeyin.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Vale bazi yerlerde hakli. Hazirlik maci mi ki bu yedek kadro cikiyorsun. Olayin sonunda kupa var. gs de kotu kadrosuna ragmen aldi. Bjk nin o kadro yedekse bizimde bu kadro yedek ve gecistirmrlik takim. Takimi bozmayin ki bir sure sonra asil gs kadrosuyla kapistiralim.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 valequenta said: pascalnouman said: silkeleriz Bala gote kupayi alinca ortaya cikip klavyenin basina gecenler alintilamasin postlarimi ya da adres versin
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Oo klavye delikanlisi. Ya mactan once oraya silkeleriz yaziyorsan, mac sonu alintiliandiginda da oturup susacaksin ya da tebrik edeceksin. Bu kadar basit. Eger burada birbimize mactan sonra saygili sekilde goygoy yapmayacaksak mactan once acmayalim topikleri zaten, herkes mac sonu konussun.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kıllar ağarmış ama halen daha adres isteniyor forumda şsdkngdsg
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Yapmayin olum, yapmayin. STATUS: SAPLADILAR yazin olsun bitsin iste
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 auhasd ağır saplamışlar, yediremeyip adres istemiş adam xD
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 pascalnouman said: valequenta said: pascalnouman said: silkeleriz Bala gote kupayi alinca ortaya cikip klavyenin basina gecenler alintilamasin postlarimi ya da adres versin ahah bu ne lan . adres verirdim de amerikadayim gulum ya. geleceksen veririm ama burada operler senin gibi delikanlilari ona gore. ha 2 haftaya da tatile mersine geliyorum, bi cayimi kahvemi icmek istersen buyur gel. 90 larda vardi bunun gibi delikanlilar :) cok severiz
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Amerigaya da geliriz sikinti yok vale Haddini bilmeyen senin gibi tek hucrelilere dersini evrenin neresinde olursa veririm
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 http://cdn.watchloud.com/wp-content/uploads/2014/03/2591310-319x243px-ll-57f3c2e0_camron-you-mad.jpeg
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 sikniti yapma sileriz diyorsun. eraser pascalnouman. dovme beni ama lutfen
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 defender of universe tittle verilsin lütfen.
df Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 iki takım da kötü oynadı ve sezona hazır değiller. kadrolar daha kesinleşmemiş. her sene olduğu gibi bütün yaz yatmış oyuncular. o yüzden bu maçla lig için bi çıkarım yapmak saçma. he tabi siz de yeni sezona hazırlık adına shitstorm antremanı yapıyorsanız başka. yine en hazır olanınız vale ve apple. =)
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 title olan uyelerin mesajlari da silebiliyor oldugu dusunuyorsan oyle bisey yok kocum.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 pascalnouman said: silkeleriz http://www.youtube.com/watch?v=nCsVOO_3EUU
Öne çıkan mesajlar