traptorex Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Emre333 said: Yok haci donanimhaber dukkani miyim. Gelirken getiririm iste Yapalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ben bugün verdim sipariş emre'ye gidecek şekilde. Bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 kutulu mesaj kutun dolu Şey diyecektim sana bdv'den sıpariş verirken 3 şey var 1. şunları koy sepete 1 tane hakkın var ( 5 dolara 50ml likit süper) https://www.bluedotvapors.com/collections/eliquid/products/copy-of-5-re-released-flavors-for-5 şunu koy sepete cok ucuz 2. şurdan bi sample çak bu da 1 tane hakkın var ( 0.25 dolara 10ml daha da süper :) ) https://www.bluedotvapors.com/collections/eliquid/products/10ml-sampler 3. bazı likitler var mesela Free of acetyl propionyl & acetoin. yazar bazılarında yazmaz tercih meselesi ama ben free'leri alıyordum. Gerci bright'a sorsan her likit bekledikçe acetoin'lanıyor free de yazsa pek bir zararı,farkı yok der mesela :) tercih meselesi. adamlar free olanlara yazmış sayfaların en altında ona göre alırsın,almazsın senin bilecegin iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 aye aye captain! eyvallah tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 RDA yada MTL atomizer satan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Gus phenemenon var yeni versiyon sıfır. 4 adet aldım birinden biri geçer diye hepsi geçmiş 3 adet satılık tam bir sigara içimi fiyat 120 Madborn said: RDA yada MTL atomizer satan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Aslında Hurricane SXK Clone V2 arıyorum. Bulamassam senin phenemenona bakayım. Draculiablo said: Gus phenemenon var yeni versiyon sıfır. 4 adet aldım birinden biri geçer diye hepsi geçmiş 3 adet satılık tam bir sigara içimi fiyat 120 Madborn said: RDA yada MTL atomizer satan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Madborn said: Aslında Hurricane SXK Clone V2 arıyorum. Bulamassam senin phenemenona bakayım. Draculiablo said: Gus phenemenon var yeni versiyon sıfır. 4 adet aldım birinden biri geçer diye hepsi geçmiş 3 adet satılık tam bir sigara içimi fiyat 120 Madborn said: RDA yada MTL atomizer satan var mı ? Birçok MTL atomizerin orjinalini kullanmış biri olarak şuan gus clone dan gayet memnunum ve eskiden olduğu gibi sürekli MTL ato arayışı içinde değilim. Sigarayı kesinlikle aratmıyor tavsiyemdir. Orjinali ile arasında hiçbir fark yok malzeme kalitesi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 hangi marka clone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 İnnokin endura t22 satıyorum fransa dan arkadaşım getirmişti. atomizeri modu 1 şişe likit ve 10 tane coili dahil 200 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 alien smok satılık detaylar om Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Copervape kayfun v5 rta var kutusunda ,yedekleri ve çelik tankı ile almak isteyen olursa forum da vs 100 120 arası fiyat yazılmış,isteyen olursa 75 tl iteleyebilirim hemen .Pazartesi sabahdan kargolanır. Öm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Kargo size aitse bana iteleyebilirsiniz Lithran said: Copervape kayfun v5 rta var kutusunda ,yedekleri ve çelik tankı ile almak isteyen olursa forum da vs 100 120 arası fiyat yazılmış,isteyen olursa 75 tl iteleyebilirim hemen .Pazartesi sabahdan kargolanır. Öm atarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Dün yazdıkdan sonra itelendi malesef satıldı. Nasipse baska bişi itelerim bir kaç güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 GUS kaldımı elinde @Draculiablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Bu arada elimde 1 gün kullanılmış pico kit var. Yanında gene 1 gün kullanılmış 2 adet vtc6 pil ve nitcore d2 şarj cihazı. pilin biride tam dolu al hemen likitini koy ateşleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Elimde griffin 25 mini Rta var siyah renk .Hem tek hem çift sarım deck ,yedek cam ,yedek driptip vs işte kutusundaki her şey var.Aldığım tarihdeki moduma uyuyordu.Gelene kadar modu değiştirdim.25 mm olduğu için moda olmuyor yanlardan fışkıranzi.0 gibi kabul edilebilir ,açıp denedim 2 tank içtim tabi. İsteyene watsaup dan resim atabilirim.100 tl ye iteleyebilirim hemen .İade her zaman ki gibi vardır.Namıslı satıcıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Rta Ijoy tornado 150 Coil Art Mage Merlin Mini Mod Asmodus minikin yeterli olur keyifle içersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Elektronik sigara almayi dusunuyorum. Smok alien ya da wismec rx 2/3 satan var mi? Ivir ziviri ile birlikte olursa daha iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Gus Phenomenon sıfır ve ikinci el Smoke G-Priv var 500 TL ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Güncel bir reçete yazıyorum. Şimdi yeni başlayan herkes MTL başlasın bir kere. DL (Cloud chaser'lar) bol buhar daha az aroma verir aletin çok pilini yer, çok likit harcar. Mtl ile hem az içmiş olursun ,az buhar ama bol aroma alırsın. mtl nedir: Açılımı mount to lung'dir. Sigara içim olarak geçer ve sigara içer gibi önce agıza sonra cigere cekersin DL nedir: Açılımı direct lung'dir. Nargile içer gibi direk cigere çekersin buharı. Nooblar için: MTL kullan at en iyi atomizer Naitilus v2'dir. DL yani cloud chaser'larda en iyisi smok baby beast veya big baby (ikisi aynı sadece tankı buyuk birinin) Pro'lar için: Pamugu teli kendin değiştirdiğin aletler bunlar MTL kullandıgım en iyi SXK Clone Hurricane v2'dir. Orjinali dışında daha iyisi yok cok iddialıyım. DL artık hiç içmediğim için pek birşey iddaa edemiycem ama Engine RTA'den aldıgım huzuru hiç birinde bulamadım. Aroma 4/5 verir onun haricinde herşeyiyle muhteşemdir. Yenilerden geekvape Ammit var mesela dizayn olarak muazzam duruyor bir falsosunu göremiyorum Şimdi MTL içecekseniz en uygun mod al85 hiç gerek yok çift pilliye DL içecekseniz cok pil harcar o yüzden en iyisi çift pilli mod almak smok alien öneririm. (en iyi mod demiyorum bu arada fiyat,performance en iyi diyorum) en iyi regulated mod ise çift pilli YiHi SX Mini Q Class derler cip'inden dolayı biraz tuzlu parası ama denemedim bilmiyorum. Esasında ecig'da çip demek herşey demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 abi ekstra noob guide guncel ekipmanlarla: MTL recete yazsana komple set. ne lazimsa :) bilgilendirici olur hem. (likit, coil vs. haric bir set) __ bonus olarak f/p - 2 set yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Goering said: abi ekstra noob guide guncel ekipmanlarla: MTL recete yazsana komple set. ne lazimsa :) bilgilendirici olur hem. (likit, coil vs. haric bir set) __ bonus olarak f/p - 2 set yaz :) Senin alacagin sey belli. 2 fln gerek yok. Naitilus v2 atomizer , al85 mod , naitilus'un yedek coil kafalari (5'li paketerde satilir)+ samsung q30 veya sony vtc6 pil (2 pil alirsan degistire degistire kullanirsin) bir de pil sarj aleti En ucuz ve efektif sekilde master race setin olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 sagol hocam recete icin. gearbest'te al85 var mesela ama kit/tek mod olarak. $35 tek / $45 kit. kit almanin anlami yok herhalde nait. aldiktan sonra? bir de bende bir suru 18650 pil var fener, kamp isleri icin (korumali mi / korumasiz pil mi?) o zaman geceyim siparisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Goering said: bir de bende bir suru 18650 pil var fener, kamp isleri icin (korumali mi / korumasiz pil mi?) o zaman geceyim siparisi. kullanma onları, e cig için yüksek amper veren pil lazım, her 18650 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar