dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Peregrin said: dasaaa said: ona o yurusun birak. hatunlarina biz. elime kadin eli degmedi porsuk eli degmemesi kadar kotu degil. ya porsuk eli degeydi? bence bunu bir dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bunun gibi mi http://9gag.com/gag/a2myGve/friendship-goals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 begenmiyorsaniz yuzune porsuk atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 paticik grubundaki kızlara bakıyorum, önemli birşey olursa haber edeceğim - güzel olanları almışlar. gerisi bozkır. -2 bula bula editör ü buldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bingildak'a kaybettiği halde legion almayan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Grego said: paticik grubundaki kızlara bakıyorum, önemli birşey olursa haber edeceğim - güzel olanları almışlar. gerisi bozkır. -2 bula bula editör ü buldum ya guzel kiz ne arar la paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Grego beyin standartları yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Peregrin said: yuzunu napicaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 XLegolas said: _Rave said: İtalyan kadinlari garip ya.erkek kadar rahatlar yani.bi okadarda yavsaklar. bayadir italyada yasiyorum, avrupa dersin,modern insamlar dersin sdf. Ne kadardır hangi kısmında yaşıyorun? Sicilyada falan olman lazım herhalde bu dediklerinin doğru olması için. Arkadaşlarından oluşturdukları sosyal çemberi delmek baya zor kuzey italyanların. Ve de tanışma süreci oldukça uzun sürüyor öyle bugün tanıştık yarın evimde gibi bir durum hiç görmedim. Kişisel tecrübeden konuşmuyorum ben işinde gücümde bir insanım ama bu sahalarda çok aktif olan arkadaşlarım oldu ingiltereden güney koreye japonyaya bir sürü yere gitmiş ve Italyan kızlarının ön tanışma safasının en yavaş olan kızlar olduğunu söylüyorlar hep. 5 senedir torino-piemonte.daha modern sehri-bolgesi yok italyanin kiyaslanicak. İtalyanlarin cogu sicakkanlida iste karsi taraf bi merhaba desin diye bekliyolar hep ilk.sicilyalilar en iyisi cana yakini ve giriskeni ama italyanla girisken davranirsan herturlu seni dahil ediyolar arkadas cevrelerine.ama evet italyan gibi davranmani bekliyolar senden.sicilyalilarin umrunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yekeyeke said: bingildak'a kaybettiği halde legion almayan kimdi? Spark diyesim var ama?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 italyanları onlar gibi olarak ve güzel konuşarak (dil olarak değil) tavlayabiliyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Valthon said: Grego beyin standartları yüksek temsili standartlarım ve ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 XLegolas said: kişisel görüşüm ise italyanların erkekli kadınlı genel olarak vücutları çok düzgün ve güzel ama yüz güzelliği en fazla ortalama üstü. dogru tespit.koyu sac renkli goz kombosu cok oldugundan guzel gozukuyolar.yoksa hatlari meh sisman yok bide evet hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: italyanları onlar gibi olarak ve güzel konuşarak (dil olarak değil) tavlayabiliyorsun hemen. italyanca konusursan daha iyi.sevmiyolar ingilizce konusmayi.cogunun aksani falanda les zaten.zor dil degil ben 6 ayda ogrendim cogunlukla dinleyip konusarak.ogrenin abi,guzel dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 yeter kapatın hadi konuyu https://instagram.com/p/BI2UF66DS3_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Twitter hesabına baktım da kız Türk ortalamasına göre güzel, Türkü falan paylaşmış müzik zevki var kızın, İtalyanca İstanbul gezi rehberi falan yazmış entelektüel halleri de var. Kız kaçsın kendini kurtarsın iyi olmus bu ignore isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 ahmedinejad said: Twitter hesabına baktım da kız Türk ortalamasına göre güzel, Türkü falan paylaşmış müzik zevki var kızın, İtalyanca İstanbul gezi rehberi falan yazmış entelektüel halleri de var. Kız kaçsın kendini kurtarsın iyi olmus bu ignore isi. dimi bencede türk ortalamasının bi tık üstünde şimdi o eline bakıp bakıp kızı hatırlar arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 hem ortalama üstü güzel, hem italyan.çoğu insan şu an vatandaşlık için çirkiniyle bile evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bitmedi mi lan hala bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Grego said: yeter kapatın hadi konuyu https://instagram.com/p/BI2UF66DS3_/ sdfsd fakin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 bu konu nası 52 oldu lan dün 4 sayfaydı kız paticiğe falan mı üye oldu özet plz şu yorgun kardeşinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kızın kimliği ortaya çıktı, 2 tane de pati üyesi kız yorum atınca olan oldu, karardı ortam bir anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 feverfeverray said: https://www.facebook.com/groups/2391584670/ Beni yıllardır bekletiyorlar almıyorlar buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 kari kari kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 İtalyan kız = 10 sayfa İtalyan kız + fever = 25 sayfa İtalyan kız + fever + valt =50 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar