Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 italyan memesi de tahta gibidir ya... op aksini ispatlamakta serbest tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Remus said: Lancelion said: ben geliyorum de bas git kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 kız güzelse iç güveysi git italyanyaya işte. neyini dusunuyorsun bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 kız güzel değilse yine git, ilerde güzelini bulurusn ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 applev0dka said: paticik diye turuncu temalı bir forumda yazıyorum de. kaçarak koşarak uzaklaşır. kaçarak ne koşarak ya :S sabah sabah kalabalikta bastim kahkahayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Peregrin said: Sen kizi uz, ustune sevis, sonra ipleme. Gel bize danis. Yok oyle yagma, gir namusunu temizle kizin. Babasindan iste biz de dugunune gelip ceyrek takalim. valla ceyrek takacak kadar tanimiyorum ama gavur diye istediginiz yerde bu insanlarla sevisemezsiniz kardesim. ben seviseyim, kiz romantik ruyalar kursun, ruyasinda oldur sen kizi utanmadan bir de ha.. duygularini kendi seks ihtiyacin icin kullanmissin, simdi ben bu kizdan nasil kurtulayim diye soruyorsun hem de ya. inanamiyorum sana. insan o insan. hayvanlik yapan sen olmussun kardes, kusura bakma. kiza "seni bedri baykam'in pecetesi olarak goruyorum" de. en azindan gelecek ile ilgili hayallerini oldurmemis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Black_Hand said: italyan memesi de tahta gibidir ya... op aksini ispatlamakta serbest tabiki. harbi kimi italyanin memesi olmuyor hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ya olum sunlari tek seferde okuyup cevaplasana niye flood ha neden? senin italyan memelerin yok diye mi? ranzadan kesmedin diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 anlik olarak yanit vermek daha dogal. italyanin memeleri gormeden yorum yapamam. facebook saglanirsa konusup olayi tatliya baglayabilirim ama. adamin cocuklara "dondurma" almak icin panelvan aldigindan falan bahsetmem yeterli olacaktir. obsesyon falan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 abi ben de bu kadar ciddi mesajlar beklemiyodum ilginç geldi. xaty'nin dediğini izledim. bir arkadaş da engelle geç demiş onu da yaptım. biraz kırıcı olmuş olabilir. başımda bir sürü ciddi derdin olduğunu, bir süredir psikolojimin iyi olmadığını (bu tarz şeyleri dinlicek vaktim yok imajı verdim), obsesyon tedavisi alması gerektiğini ve 2 kere gördüğü bir adam için kendine bunu yapmaması gerektiğini ve diğer insanlara şans vermeye başlaması gerektiğini söyleyip engelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bilemiyorum altan. neticede seks falan donmus, 2 kere gorusup seksek oynamamissiniz ya. belki kadin kolay kapilan tiplerden. ki kadinlarin cogu boyle galiba. laks diye tedavi gor sen hastasin! diyip engellemek baya kalp kirici degil mi? sen bilirsin tabii yine. bir de asigim falan demesine bakma, asik degildir de iste seni elde edememesinden dolayi hirs yapmistir muhtemelen. asik oldugunu saniyordur. 2 kere sekslesip gorusmeyle asik olunmaz bence cunku. ama ne olursa olsun kafasinda yarattigi bir sen var, sana kendince verdigi bir deger var falan biraz agir olmus o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 2 kere mi görmüş? :D abi o obsesyon sende olmasın? Nası def edemiyosun iki kere gördüğün kızı allaşkına Ben de erasmusda 3 ay ispanyol bi hatunla takılmıştım, yaz sonrası eylülde istanbula gelmişti. Ben rahatım ciddi tablo çizmiyorum gel gez tabi seyahat etmek iyidir benden yararlan falan modundayım. Ne darladıydı anasını satiiim, avrupanın da kezbanını buldum diye çok kızdım kendime. En son işte facebooktan sildi küfürler falan edip, bi insan nası böyle değişir diyor falan. Kafayı yicektim. İşin kötüsü post erasmus sendromunu aşmak için yerli malı yurdum malı bişiler kovalıyodum tam olacaktı bu kız geldi falan çok salak kafalara girmiştim o zamanlar. Hayır yani insan soğuyunca devamını mümkün değil getiremiyor, yok evlilik ab pasaportu göçmenlik falan çok hikaye eheh. Kız güzeldi, eğlenceliydi falan da. Aşırı oryantalizm ve kezbanlık derken çok soğutmuştu arkadaş, maymun gibi hissetmiştim kendimi. Hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sizin yüzünüzden avrupada kötü tanılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Bir örnek yahut telkin olması açısından değil falan benzeri bir durum sonucu benim çok pişman olduğun bir tepkim olmuştu. Eski bir kız arkadaşım vardı, benim eskilerimi ve arkafaş ortamımı biliyor buna biraz sıkıntılı bakıyor fakat ben onunla atamdaki ilişkiye bir etkisi olmadığını üzerine basa basa söylüyor ve bunda samimi davranıyordum. Sırf o istedi diye ortamıma rest çekemeyeceğimi dillendiriyordum... tldr olmaması açısından bir şekilde bitti ama eh bir arkadaşlığımız devam etmişti. Ben esasında çok samimi olmadan bir mesafede arkadaşlığımızı sürdürme güdüsündeydim. Bir süre sonra hayatıma başka biri girdi. Onlada ilişki süresince hep açık olma gibi huyumuz vardı. Bu kız eskilerimi biliyordu ve sözüm ona bunları dert etmiyordu. Ben de iyi bari lan açık olmak ne güzelmiş diyip yoluma bakıyordum. Sonra tabi bu ilişki de her ilişki gibi su almaya başladı ve bitti. Bir ara verildi gibi diyelim hatta belki toparlanır gibisinden. Sonrasında bir gece isyankar bir mesaj geldi benim eski arkadaşlarımla, yukarda bahsettiğim kızla alakalı. Vay neden hala onla konuşuyormuşum filan gibisinden. Hayatımda ilk defa bir ilişkiyi kurtarmak için gurumumu ve mantığımı bir kenara bırakıp peki diyerek bu ilk bahsettiğim kıza onu hayatımda bir daha görmek istemediğimi, be arkadaş ne de bşka bir şekilde benden uzak durmasını istedim. Kız cevap bile vermeden beni engelledi vesaire. Tabi bu ikinci bahsettiğim ilişkiye bir faydası olması bunun. Devam etmedi yani. Bir süre sonra ben neden o kıza öyle davrandım diye kendimi yemeye başladım. Ciddiyim bir kaç ay vicdan azabı yaşadım. Kıza hiçbir türlü ulaşamıyorum ki bir özür dileyeyim. Sonrasında bana simtir çekse de sorun değil sadece özür dilemek istedim. Bir nevi vicdan azabını dindirmek işte. Ama olmadı. Black mirror dizisinin christmas special bölümü gibi hayattan ignorelamış kız beni ne internet ne de irl. En sonunda yavaş yavaş geçti gitti tabi ama kötü bir anıdır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 oki simdi pm'den bana face yollar misin? kendisini teselli edelim. turkiye'yi yanlis tanitiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 hala bekliyorum kardes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Erkeklerden hoşlandığını söyle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 O sevişmeden önce söylenecek bir kozdu :| OP karakterleri değiştirmiş bence tıp okuyan kendisi aşık olunan kişi italyan kız.ÇAKAAAAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sonra bu ülkeden sktirip gidelim demeler,moku çıktı çomarlar yüzünden demeler,kanada ya iltica edelim demeler sonra eline fırsat geçince de tep bi güzel bu fırsatı. hafifden troll kokusu alıyorum da hayırlısı. edit:ayrıca feraycığım her konuda olduğu gibi bunda da haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 bilader 7saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Caps yok mu hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Frostbite said: edit:ayrıca feraycığım her konuda olduğu gibi bunda da haklı. Şunca sene kimse bana böyle bir laf etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Feraycigimi en iyi anlayan benim Lutfen patiler rahat birakin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 logtrig said: ...senin ellerin çok güzeldi, benle evlen... nasıl bir kafadır? ve nasıl bir eldir o? o el öylece durmuş mudur da güzel gelmiştir, yoksa...(edebiyatım yetmedi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 logtrig said: ...şimdi bu baya ağır bir mesaj. buna bir şekilde dönüş yapmam lazım doğru dürüst. yardımlarınızı alabilir miyim en azından psikojisini düzeltecek veya destekleyecek şeyler mi yazsam. keşke, "biz türk kızlarından dolayı bu kadar ilgiyi kaldıramıyoruz, alerji yapıyor." deseydin. bana da nostalji oldu bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar