darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Buyuk gecmis olsun. Allah sabir ve sifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Voys said: 1. hiç bir şey yeme. HİÇ. açlıktan ölmek diye bir şey yok. vücut savunmanı ne kadar güçlendirirsen güçlendir kanser günde 15.000 çoğalıyor vücudun 1 tanesini hadi 2 tanesini yok edebiliyor. O yüzden kanserin çoğalmasını engellemeye oyna. ki bütün veriler 25-30 yaşlarından sonra yemek yemenin zararlı olduğunu, aç ve zayıf insanların hep daha uzun yaşadığını gösteriyor. Okurken kanım dondu. Umarım abartarak yazmışsındır yoksa cinayete tam teşebbüs. Şeker ve karbonhidrat konusunda haklısın ama geri kalanı.... Bu arada acil şifalar, geçmiş olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 kansere karşı mücadelede bağışıklık sistemi de önemli. aç kal falan gibi ekstrem tavsiyeler verirken doktor olmadığınızı ve bunu tamamen sağdan soldan okuduğunuz bilgilere dayanarak verdiğinizi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 15 kere hücreyi bulamamış doktorlar ile aç kal tavsiyesi veren doktorları yaşadık arkadaşlar. pretisyen bilgilerinizle benden daha çok bilgi vermeyin lütfem. siz süpersiniz kemoterapi verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 olum aç kalmayla çözülse kanser diye bişey kalmazdı dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 sm0k3 w33d 3v3ry d4y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Mithat said: Yemin ediyorum grip diye girdim , orta afrika cumhurbaşkanı olarak çıktım mekandan. Çok kaliteli bişiymiş özel hastane , bi daha bişiyim olursa kesin özele giderim lan çok kral hissettiriyolar insana kendini. gripsen sorun yok..genelde mini etekli boyali ablalar seni kapida karsilar grip icin bi milyon tane test yapilir..hatta mr cektireni de gordum grip icin.. ama az daha ciddi bir hastaligin olsun o hastanenin seni nasil hizla paketleyip devlete yolladigina sasiracaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Max çektiğim özel hastane derdi diş çektirmeydi. Onda da iyi ilgilendiler. Şuan elimde bulunan özel hastane verileri grip ve diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 voys'a yüklenmişsiniz ama gayet üzerinde durulan bir konudan bahsediyor. hastalara 48-72 saat SIFIR KALORİ SIFIR BESİN SADECE SU veriyorsun, 48 saatin sonunda genel kanının aksine bağışıklık sistemi resetleniyor bir nevi. siz börek baklavayla kanseri yenmeye devam edin. https://www.google.com.tr/search?q=intermittent+fasting+cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 abi borek-baklava diyeti ile kanseri yenen sensin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bilimsel konularda gugıl arama sonuclarini referans almayin gozunuzu seveyim. Kanser dedigin hucre normal hucre 1 damarlaniyorsa o 10 damarlaniyor. Kendi buyume faktorleri vs var. Sen ac kalsan metabolizman en iyi ihtimalle "bozulmasa" bile vucudun bir taraftan kalori ihtiyaci icin kas yag vb dokulari yikmaya baslayacak. Senin bagisiklik sisteminin ihtiyaci 100 kal ise sen beslenmedigin icin alabilecegi 10kal olacak, onu da damarlanma oranlarina bakarsan 1kal alacak, geri kalan 9kal. kanserli hucreye gidecek. Cok zor surecler yasiyorsunuz cok da haklisiniz. Tabii ki asiri sekerli beslenme normal insana bile zararli ama saglikli beslenmeyi ihmal etmeyin. Hem ilaclar hem kanserin kendisi tuketici bir surec, lutfen boyle para-suisidal hareketleri rasyonalize etmeyin. Not; anlasilir olsun diye terimleri kabaca, sayilari da sallama yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 google aramalarında haklısın belki, ama donanımhaberden KEFİRİN FAYDALARI threadi atmadım. üzerinde tartışılan bir konu demek istedim. yemeği ebediyen kesmiyorlar, 48-72 saat aç oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Abi attığın google search'teki site isimlerine bakıyoruz: thetruthaboutcancer.com hope4cancer.com beatcancer.org marksdailyapple.com mercolafastdiet.com Donanım Haber'den Kefir'in faydaları thread'i daha geçerli olabilir içinde bir doktor olsa sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 site isminde cancer var abi. benim için geçerli. seal of cahil approved!!! ama bunu o siteler uydurmamış. bak voys'a doktor demiş bunu. sitelerde uydurulan bir konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 gold'un dediği olay gerçekten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Kanserken borek baklava getiren akrabanin mina korum yeminle Teyze kayinco yarak kurek tanimam girisirim. Akil fikir biraz amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Sağdan soldan okuduğunuz bilgiler demek istediğim buydu. Bilim böyle çalışmıyor üzgünüm. 9 ay yaşayacak denip de 2 sene yaşayan tek kanser hastası sizin tanıdığınız insanlar değil başkaları da var ve onlar açlık diyeti yapmıyor. Bir iki örnekten çıkarak tıp bilimi yapamamanızın sebebi bu. Açlık diyeti sizi hastanızın ömrünü 9 aydan 2 seneye mi çıkarttı, 4 seneden 2 seneye mi düşürdü bilmenin bir yolu yok, tek bir hastadan yola çıkarak böyle çıkarımlarda bulunamazsınız. Bir de üstüne kemoterapi vs bir sürü tedavi görmüş, hangisinin nasıl etkisi oldu bilmek çok zor. En iyisi tecrübeli iyi bir doktor bulup onu dinlemek ama evet hastasını gerçekten önemseyen doktor bulmak zor illa bir akraban bir tanıdığın falan olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 çetocan çok geçmiş olsun, benim seni forumdan tanıdığım kadarıyla dirayetli adamsın silker atarsın kanseri falan. çentik atar devam edersin hayatına en kısa sürede. kendine inancını asla kaybetme, sevdiklerine olan sevgini asla kaybetme - gerisi kader kısmet şans odin andromeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 insan vucudundaki hucre tipi sayisindan cok kanser turu var..cogunun huyu suyu da birbirinden farkli.. her zaman soylerim genleriniz guzelse viz gelip tiris gidiyor..ha erken tedbir onemli tabi bak angelina ya tah-bso 2 meme..ne varsa aldirdi bu ugurda..yuh artik demis olabilirsiniz ama kendince mantikli buldugu seyi yaptirdi o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 oha bütün kadınlığı mı aldırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 geçmiş olsun. cannabis yağı konusu açıldı mı bilmiyorum ama denemen gerektiğini düşünüyorum. bu hastalık sık görülmediği için insanı yalnızlaştırıp karanlığın ötesine götürüyordur eminim. kanseri yenen insanların yazmış olduğu kitaplar var belki senin karamsarlığını alıp götürürler. bir de böyle iyi bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 goldbären said: oha bütün kadınlığı mı aldırdı? aldir deseler kocasini bile aldirirdi..kadinin hem annesinde hem teyzesinde meme arti over ca olunca..arti genetik taramasinda da iliskili oldugu dusunulen kanser geni genlerince cikinca..-brca1 p53 filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 goldbären said: voys'a yüklenmişsiniz ama gayet üzerinde durulan bir konudan bahsediyor. hastalara 48-72 saat SIFIR KALORİ SIFIR BESİN SADECE SU veriyorsun, 48 saatin sonunda genel kanının aksine bağışıklık sistemi resetleniyor bir nevi. siz börek baklavayla kanseri yenmeye devam edin. https://www.google.com.tr/search?q=intermittent+fasting+cancer google dan aratip koymus adam. bilimsel makale koy pubmed'den falan guzelce tartisalim konuyu. ben hic boyle biseye denk gelmedim suana kadar. gercekten etkiliyse bende ogrenmek isterim. kanser dediginiz sey o kadar basit bir hastalik degil. ornek olarak gogus kanserinin ayni tipine sahip olan hastalarda bile bir ilac mucizevi sekilde etki gosterirken oburunde hic gostermeyebiliyor genetic background farkli oldugu icin. bu yuzden personalized medicine dedigimiz olaya geciliyor yavastan. sequencing teknolojisindeki ilerleme ve maliyetlerin dusmesiyle birlikte muhtemelen bir 10-20 sene bandinda kanser hastasinin sahip oldugu mutasyon belirlenip kisiye ozel tedavi uygulanmasina gecilecek. gunumuz icin fazla maliyetli durumda suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ulan kanser konusunda herbokolog olmayın bari ya. insan gerçekten şaşırıyor. ne garip bir milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 cehaleti yücelttim galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar